Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Italijan našao poruku iz Bara  (Pročitano 3366 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Italijan našao poruku iz Bara
« poslato: 08-07-2007, 12:14:36 »

Doktor Roberto Renjoli iz Termolija u Italiji dosad je sakupio više od 80 boca sa porukama koje su žitelji raznih država poslali u svet, a prva od njih poslata je iz Crne Gore na 12 jezika, prenose podgoričke Vijesti.

Britanski Tajms izveštava da Renjoli nije na početku pridavao mnogo pažnje bocama s porukama koje je pronalazio na lokalnoj plaži na italijanskoj obali Jadranskog mora. Ali, kako su one nastavile da pristižu, Renjoli je sakupio više od 80 boca sa porukama od ljubavnog do političkog sadržaja. Renjoli je rekao da na poruke odgovara kada je god to moguće, ostavljajući odgovore na svom vebsajtu messaggidalmare. com. On je rekao da je prva boca koju je pronašao bila iz Crne Gore, sa porukom na 12 jezika. Poruka je bila datirana na oktobar 2005. godine, a u njoj se, od onoga ko je pronađe, tražilo da pomogne Crnoj Gori da vrati nezavisnost i otcepi se od Srbije.

- U trenutku kada sam otvorio boci i našao poruku, Crna Gora je već bila nezavisna država, tako da sam malo odocnio - kazao je Renjoli. Prema njegovim rečima, "more je sebi dalo vremena kada je poruka o Crnoj Gori u pitanju".

- Ali, svaka poruka ima svoju priču - kaže on.
Ovu bocu u more su u oktobru 2005. bacili članovi Foruma za nezavisnu i međunarodno priznatu Crnu Goru. Oni su tada, u zapečaćenim staklenim flašama, sa remorkera u Baru svetu poslali 101 poruku.

Glas javnsoti, 08.07.2007.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 18 upita.