Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: TENIS  (Pročitano 124411 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: TENIS
« Odgovor #440 poslato: 04-09-2015, 05:31:18 »



Pogledajte šta je Đoković uradio posle pobede na US Openu

Srpski teniser pozvao na teren navijača sa tribina i potom s njim zaplesao što je oduševilo gledaoce na stadionu Artur Eš

Srpski teniser Novak Đoković za svega 90 minuta savladao je Andreasa Hajder-Maurera sa 3:0 (6:4, 6:1, 6:2).

Meč protiv vršnjaka iz Austrije trajao je gotovo do ponoći po njujorškom vremenu jer su se odužili prethodni mečevi.

Kako bi oraspoložio publiku koja je ostala da prati meč, Đoković je po završetka meča izveo novi šou.

Pozvao je jednog od navijača koji se prethodno istakao plesom na tribini, i potom zajedno sa njim zaplesao na terenu.

Njih dvojica zajedno izazvali su pravi derilijum u publici, pa nema sumnje da će ovaj video vrlo brzo postati globalni hit.

Na kraju su Đoković i navijač obukli majice sa natpisom "Volim Njujork".

https://www.youtube.com/watch?v=CBkP3nNO20Y
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: TENIS
« Odgovor #441 poslato: 14-09-2015, 04:07:32 »



Roger Federer vs Novak Djokovic - US Open 2015 Final - Full Highlights HD

https://www.youtube.com/watch?v=Pl7bS1wtf10



Novak Djokovic vs Roger Federer - US Open 2015 Final - CEREMONY HD

https://www.youtube.com/watch?v=x_JeW8EGl9E





Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je US open drugi put u karijeri pošto je u epskom finalu savladao Rodžera Federera sa 6:4, 5:7, 6:4, 6:4.

Srpski teniser je na taj način kompletirao još jednu fantastičnu Gren slem sezonu osvojivši treći trofej, a ukupno jubilarni 10. u karijeri.

Finalni meč kasnio je više od tri sata zbog kiše, ali navijači koji su ostali nisu bili razočarani.

Novak je još jednom potvrdio kolika je igračka i mentalna gormada, igrao je protiv fenomenalnog Federera ali i publike koja se u pojedinim trenucima ponašala kao u Dejvis kupu pokušavajući da omete prvog igrača sveta.

Novak je mnogo bolje počeo. Iako je posle pada pri kojem je izgrebao ruku ispustio rani brejk, uspeo je brzo da se vrati i osvoji prvi set. U drugom je Federer podigao nivo igre, u meč se uključila i publika, pa je Švajcarac u finišu uspeo da brejkom izjednači na 1-1.

Imao je Federer u tim trenucima veliku psihološku prednost, ali Novak nije pao. Veoma važan bio je osmi gem trećeg seta, Novak je pri vođstvu Federera 4:3 spasao dve brejk lopte, a onda je već u narednom napravio odlučujući brejk.

U četvrtom setu Novak je zagospodario terenom, napravio je dupli brejk i poveo je sa 5:2. Federer je vratio jedan, imao je i u desetom gemu tri brejk lopte, ali Đoković se još jednom izborio sa pritiskom i slavio je.

Bio je ovo 42. međusobni duel dvojice najboljih tenisera sveta, a Novak je ponovo uspeo da izjednači – 21:21. Đoković je postao tek četvrti teniser u istoriji Open ere sa dvocifrenim brojem Gren slemova. Ispred njega su Federer sa 17, Sampras i Nadal sa po 14 i Borg sa 11.



Tok meča:

Posle više od tri sata čekanja igrači su izašli na teren, a Federer je dobio uvodni servis gem uz dosta problema. Novak je već u prvom gemu imao tri odvojene brejk prilike, ali Federer je odigrao odlično na svakoj i uspeo je da povede. Novak je uzvratio odličnim servisima i dobio je gem bez izgubljenog poena - 1:1.

Novak je mnogo bolje ušao u meč, pa je u trećem gemu stigao do tri vezane brejk prilike. Federer je prve dve spasao, ali je kod treće izbacio bekhend u aut - 2:1. U sledećem gemu kod rezultata 0:15 Novak se okliznuo, pao i ogrebao lakat, a Federer je vratio brejk - 2:2.

Tek posle petog gema Novak je zatražio medicinski tajm-aut pošto mu je ruka vidno krvarila na nekoliko mesta. Posle kratke pauze Novak je uspeo da se konsoliduje i dobije gem za 3:3.

U sedmom gemu Đoković je uspeo da stigne do nove brejk šanse, Federer je napao, ali je usledio sjajn bekhend pasing - 4:3. U osmom gemu Federer je posle nekoliko grešaka Novaka ponovo imao šansu da uzvrati, ali je pogrešio kod brejk lopte i Novak je materijalizovao brejk - 5:3. U devetom gemu Đoković je ponovo stigao do brejk lopte koja je značila i set loptu, ali se Federer izvukao i uspeo je da natera rivala da servira za set.

Ispostavilo se da je ta propuštena prilika nije bila skupa, pošto je Đoković bez izgubljenog poena odservirao za 1-0 (6:4).

I na startu drugog seta Federer je imao problema kod svog servisa, igralo se na razliku, ali je Švajcarac uspeo da povede. Taj gem dao mu je samopouzdanje, pa je već u drugom gemu napravio brejk. Novak je spasao pet brejk šansi i na neverovatan način se izborio sa pritiskom i nepristojnom publikom koja je uzvikivala čak i prilikom servisa srpskog igrača.

Federer je treći gem brzo dobio, a onda je usledio fantastičan gem po srpskog tenisera. Federer je pokušao svojim napadima na mrežu posle servisa rivala, ali ga je Novak jednom prošao pasingom i dva puta lobom - 2:2. Švajcarac je u drugom setu mnogo bolje servirao, pa je dobio nekoliko gemova bez izgubljenog poena.



Prava drama viđena je u desetom gemu. Đoković je igrao i protiv Federera i protiv publike i delovalo je da će Švajcarac uspeti da to iskoristi. Imao je dve set lopte, ali je Novak dobio gem koji je trajao više od 13 minuta i izjednačio je na 5:5.

U sledećem gemu Đoković je stigao do 15:30, ali su Federera spasli dobri servisi - 6:5. Ipak, Đoković nije uspeo da se izbori za taj-brejk. Federer je odlično reternirao, izborio se za dve vezane set prilike i uspeo je da izjednači na 1-1 (7:5).

Novak je u pauzi između setova bio vidno uznemiren i tresao se na stolici. Federer je to pokupšao da iskoristi odmah na startu trćeg seta. Lako je dobio uvodni gam, a onda je izvršio pritisak na Đokovićev servis. Ipak, srpski teniser odbio je taj nalet, a onda je od 40:15 dobio četiri uzastopna poena i napravio je brejk - 2:1.

Prednost ipak nije dugo zadržao, pošto je već u sledećem gemu napravio nekoliko neiznuđenih grešaka. Federer je to iskoristio i odmah je uspeo da vrati brejk. Posle nekoliko gemova bez brejk šansi u osmom je Federer imao dve brejk prilike. Đoković je uspeo da se izvuče iako je publika ponovo pokazala svoju nepristojnost i izjednačio je na 4:4.

U devetom gemu Novak je uspeo da se izbori sa velikim pritiskom i dođe do brejka i prilike da servira za 2-1. U desetom gemu bilo je izuzetno dramatično, Federer je imao dve vezane brejk lopte, ali je Đoković još jednom pokazao kolika je mentalna gromada, dobio je četiri vezana poena i poveo sa 2-1 u setovima (6:4).



Već na startu četvrtog seta Đoković je izvršio veliki pritisak na servis rivala. Izborio se za dve brejk šanse i kod druge je sačekao grešku Federera - 1:0. Prednost brejka srpski teniser bez problema je držao do šestog gema kada je Federer napao i stigao do brejk šanse.

Ponovo se uključila i publiak koja je ometala Novaka, ali srpski teniser se ponovo izborio sa pritiskom - 4:2. Veliku psihološku prednost Novak je odmah iskoristio. Odoigrao je nekoliko briljantnih poena, došao je do brejk šanse i napravio je brejk fantastičnim riternom - 5:2.

To ipak nije bio kraj. Federer se nije predao, izborio se u osmom gemu za dve brejk prilike i drugu je iskoristio sjajnim štop volejom. bez problema je Federer dobio i deveti gem, a onda je usledila nova drama. Federer je imao dve vezane brejk lopte koje nije iskoristio, potom se izborio za još jednu, ali je Novak ponovo uspeo da je spasi, sačeka još jednu grešku Federera na meč lopti i osvoji titulu!

« Poslednja izmena: 14-09-2015, 06:18:41 od strane donwlayco »
Sačuvana

MIK

  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 13121
Odg: TENIS
« Odgovor #442 poslato: 06-06-2016, 10:36:03 »

:xq004: :xq004:

Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Odg: TENIS
« Odgovor #443 poslato: 06-06-2016, 12:53:33 »

Bravo Nole legendo  :aq07: :aq07: :aq07: :aq07:

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Odg: TENIS
« Odgovor #444 poslato: 31-01-2018, 00:45:46 »

 

Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 25 upita.