Razne zanimljive teme > Društvo

Nešto je trulo u državi Liliputanija

<< < (15/15)

donwlayco:


 Starleta iz kazina dobila posao u Srpskoj akademiji nauka i umjetnosti
Starleta Katarina Smiljanic dobila je posao u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Ona je na ovo mesto došla sa diplomom frizerke i iskustvom rulet dame u kockarnici, a preporuku za zasnivanje radnog odnosa bilo joj je blisko prijateljstvo s Budimirom Loncarom, upravnikom SANU, ispred cijih vrata i sjedi, piše portal Telepromter.

Starleta Katarina Smiljanic, umjesto u nekom od rijaliti programa, završila je u SANU i to kao poslovni sekretar!
 
Da stvar bude gora, ona je na ovo mjesto došla sa diplomom frizerke i iskustvom rulet dame u kockarnici, a preporuku za zasnivanje radnog odnosa, iako je na snazi zabrana zapošljavanja, bilo joj je blisko prijateljstvo s Budimirom Loncarom, upravnikom SANU, ispred cijih vrata i sjedi, piše portal Telepromter.
 
Izvor portala iz SANU tvrdi da je ovo kadrovsko rješenje izazvalo pravi šok medu zaposlenima, ali i velikim brojem akademika, koji se pitaju da li se upravnik zarad licnih interesa kocka sa ugledom srpskog hrama nauke.
 
- Pored toga što devojka nema i kvalifikacije za to radon mesto, jer je po obrazovanju frizerka, njene golišave slike krase gotovo sve društvene mreže. Da stvar bude gora, njoj je Loncar rešenje na odredeno preinacio na neodredeno vreme. Kakvo ce mišljenje imati naši inostrani saradnici, akademci ali i srpska javnost kada ste kao prvog saradnika upravnika SANU stavili starletu, objašnjava sagovornik Telepromtera.
 
Da su saznanja tacna, indirektno je potvrdeno javljanjem na telefon u kabinetu upravnika SANU, upravo Katarina Smiljanic.
 
Ona nije željela da komentariše detalje svog zaposlenja, piše Telepromter.



Inspektor ženu svedoka tukao zbog mobilnog?

Aleksandra Divljak (36) iz Beograda tvrdi da ju je u Policijskoj stanici u Zemunu, u koju je došla kao svedok, brutalno pretukao inspektor G. L., i to samo zato što joj je nesrecnoj ženi zazvonio mobilni telefon.

Sve je pocelo kad je Aleksandra došla u zemunsku policiju kako bi u svojstvu svedoka dala izjavu o tuci u kojoj je ucestvovao njen poznanik.

Zvala bolesna majka

- U zakazanom terminu za moje saslušanje, oko pola pet po podne, po mene je došao inspektor, izvesni G. L. i krenuli smo stepenicama do njegove kancelarije. Tada mi je zazvonio telefon i inspektor mi je drsko rekao da ga ostavim, a kada sam mu objasnila da ocekujem poziv od teško bolesne majke, besramno me je opsovao - priseca se incidenta Aleksandra. Ona navodi da je bila revoltirana takvom reakcijom i da je zapretila policajcu da ce pravdu potražiti na sudu, što je izazvalo napad besa kod njega.

- Poceo je da me cupa i udara mojom glavom o zid, bilo je stravicno, letela sam na sve strane! Molila sam ga da me ne tuce jer nisam ništa uradila, ali me je on šutirao u leda, da bi me zatim uveo u svoju kancelariju i udarao otvorenom šakom kako bi što manje tragova ostavio - kroz suze prica Aleksandra. Prema njenim recima, nasilništvo je potrajalo više od sat vremena, a kad je trebalo da napusti policiju, inspektor joj je ponudio da budu „prijatelji“.

Ne spavam nocima

- Pokušavao je da ispegla stvar kako ga ne bih tužila. Svi su bili u šoku, ali niko nije ni pokušao da me zaštiti. Mladi inspektor koji me je odvezao kuci je, pokušavajuci da ga opravda, ispricao da je njegov kolega imao stresan dan jer je slupao auto, pa je nervozan. Prestravljena sam i još uvek ne mogu da verujem šta mi se desilo, ne mogu da spavam i placem nocima - ocajna je ova mlada žena.

Aleksandra je po dolasku kuci ceo incident prijavila policiji i pozvala Hitnu pomoc, koja joj se konstatovala lake povrede. Još jedan problem predstavlja to što krivicnu prijavu protiv siledžije mora da podnese u stanici u Zemunu, u kojoj je i dobila batine, a u koju od straha više ne sme da ude.



Овако ради неспособна власт: Оживели хемијске гиганте да би их продали

http://www.vaseljenska.com/ekonomija/ovako-radi-nesposobna-vlast-oziveli-hemijske-gigante-da-bi-ih-prodali/



У катастар без провере одлази 30.000 хектара

http://www.vaseljenska.com/ekonomija/u-katastar-bez-provere-odlazi-30-000-hektara/



PRODAJA AERODROMA „NIKOLA TESLA“ BIO BI KRIMINAL BEZ PRESEDANA I PRODAJA NACIONALNIH INTERESA!!!

https://getosrbija.wordpress.com

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju