Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Poginuo pevač Darko Radovanović  (Pročitano 2814 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Poginuo pevač Darko Radovanović
« poslato: 12-06-2011, 16:09:57 »

Pevač Darko Radovanović (36) i njegov menadžer Aleksandar Milošević (41) poginuli su sinoć oko 20.10 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. U nesreći je lakše povređen Đorđe R. (77) .

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila kada su se sudarila dva automobila marke “mercedes”. Od siline udara noviji model mercedesa “E 320” kojim je upravljao Milošević, a u kome se nalazio pevač Darko Radovanović, naglo je skrenuo i podleteo pod šleper makedonskih registracija. Milošević  i Radovanović su poginuli na licu mesta.


- Nisam siguran kako se sve odigralo, ali stariji “mercedes” pokušao je da pretekne šleper. U tom trenutku iz pravca Beograda naišao je noviji model “mercedesa”. Oni su se sudarili, a potom se auto zakucao u šleper - izjavio je jedan od očevidaca.


Pri sudaru dva “mercedesa” starijem modelu otpao je točak i odleteo desetak metara od mesta sudara. Vozač Đorđe R. (77) je sa lakšom povredom noge odvezen u Urgentni centar. Vozača šlepera, koji nema vidne povrede, zbrinuli su lekari Hitne pomoći.

 

Saobraćaj u smeru prema Ostružnici bio je obustavljen nekoliko sati dok je policija obavljala uviđaj.

Kako piše portal Pulsonline.rs, Darkova žena Maja je za pogibiju svog muža saznala na svadbi prijatelja. Radovanović je zbog unapred dogovorene tezge morao da putuje u Varvarin i iz Sremske Mitrovice je pošao oko 19.45 sati, a poginuo je 15 minuta kasnije.

 

Tragičnu vest supruzi Maji je saopštio kum. kako piše Pulsonline.rs, od šoka je umalo pala u nesvest, ali je kum pridržao. Njih dvoje su odmah krenuli ka Beogradu, gde su u toku noći u Urgentnom centru identifikovali telo.

 

Darko Radovanović je za sobom ostavio ćerkicu Laru, koja je danas napunila četiri godine. Danas je trebalo da tata i mama organizuju rođendansko slavlje za svoju mezimicu, pa Darko za nedelju nije zakazivao nastup kako bi celog dana bio sa porodicom i dočekivao goste.
 

Stranica je napravljena za 0.063 sekundi sa 24 upita.