Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Šali se i deli autograme  (Pročitano 3075 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Šali se i deli autograme
« poslato: 25-08-2007, 08:23:20 »

„Tojota“ je juče objavila da je razvila robota-turističkog vodiča, koji će pratiti posetioce kroz „Toyota Kaikan Edžhibition Hall“ u „Tojota centru“ u Japanu, počev od ponedeljka 27. avgusta, 2005.

Novorazvijeni robot je opremljen potpuno autonomnim mogućnostima kretanja za izbegavanje prepreka i sa pokretljivim prstima, što mu omogućava da potpisuje autograme. Robot, takođe, može da komunicira sa posetiocima kroz kombinaciju verbalne komunikacije i gestova.

„Tojota“ primenjuje tehnologije mobilnosti i proizvodnje, kroz specifičan pristup stvaranju u razvijanju programa „Partner robota“, koji će pomagati ljudima u njihovim svakodnevnim poslovima, i uz to kreirati zdravo i prijatno društvo u budućnosti. „Tojota partner roboti“ su bili predstavljeni u „Tojota paviljonu“ tokom Svetske izložbe u Aici, u Japanu, 2005. godine. Od tada je na sceni kontinuirani razvoj ovih robota, sa fokusom na četiri područja u kojima mogu biti od najveće koristi ljudima - pomoć u kućnim poslovima, pomoć u zdravstvu, pomoć u proizvodnji i pomoć u ličnom transportu na kraćim destinacijama.

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 19 upita.