Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Vicevi => Temu započeo: Fanta 09-07-2009, 10:49:32

Naslov: Devojački ugovor
Poruka od: Fanta 09-07-2009, 10:49:32
DEVOJACKI UGOVOR

Ja, dole potpisana, prihvatam da...

1) U malo verovatnoj situaciji da ne svrsim kada se pijan strovalis na mene i pumpas me pet minuta (sisteci pri tom kao neki matori astmaticar), ljubazno cu odglumiti orgazam. I to na vrlo uverljiv nacin, uzdisuci "Kakvo dobro tucanje" i sl., i zavijajuci kao macka u februaru.

2) Ako mi Tvoja majka pokaze neke slike iz Tvog detinjstva, kao one sa tetkinih svadbi na kojima si uredno zalizan kao da su Te krave lizale, necu to nikako komentarisati. Nikada. Niti cu Te gledati tako da se na bilo koji nacin shvati da su slike zivi pis.

3) U potpunosti se slazem da je zenina primarna uloga da bude kriva. Prema tome, kad razvalis palac o deo namestaja, ili Tvoj tim izgubi utakmicu, prihvatam da - po nekoj kompleksnoj naucnoj formuli nedokucivoj za zenski mozak - to bude moja krivica. Cak iako nisam bila prisutna.

4) Kad god budem caskala sa svojim prijateljicama, pricacu im sa strahopostovanjem kako si pravi pastuv u krevetu, sa "alatkom" abnormalnih dimenzija.

5) Spominjacu to podjednako i Tvojim prijateljima. Stalno.

6) Posle tucanja (o kojem se nikada necu izrazavati kao o "vodjenju ljubavi") necu ocekivati niti traziti da me mazis i milujes satima dok Ti ruka ne otpadne. Niti cu dozvoliti da Ti moja kosa na bilo koji nacin zagolica lice.

7) Apsolutno nikad necu tepati Tvom penisu.

U krevetu cu biti apsolutno prilagodljiva da isprobam svaku pozu koja Ti padne na pamet. Narocito one gde ja sve radim a Ti samo lezis i ceris se.

9) Nemilosrdno cu ispitati sve svoje zgodne drugarice i izvestiti Te da li neka od njih pokazuje i najmanju biseksualnu zainteresovanost. Onda cu ih pozvati kod nas na sedeljku... I sakriti im kljuceve od kola tako da moraju da prenoce kod nas.

10) Nakon sto raskinemo, nikada necu spavati ni sa jednim od Tvojih drugova ili kolega. Niti sa bilo kim drugim koga poznajes. Ili ces eventualno upoznati jednog dana. Uopste, ako neki muskarac i pokusa da mi pridje, svecano cu mu izjaviti da su mi, nakon Tebe, svi drugi muskarci nezanimljivi.

11) Potpuno prihvatam cinjenicu da su mehanicki objekti kao kola, kompjuterske igre i daljinski upravljaci, iznad skromnih mentalnih moci zene. Ispala bih smesna u pokusaju da ih koristim, pa to prepustam Tebi do mile volje. Sa izuzetkom pegle i masine za pranje vesa, naravno.

Potpis: _____________________

Datum: ____________________
Naslov: Одг: Devojački ugovor
Poruka od: pe-tar 09-07-2009, 15:27:32
         Fanta, dušo, TI SI ŽENA MOG ŽIVOTA!
Naslov: Одг: Devojački ugovor
Poruka od: government 09-07-2009, 15:31:50
u bre Fanta , pa nije baš sve tako , ima istine ali ne više od pola
Naslov: Одг: Devojački ugovor
Poruka od: Fanta 09-07-2009, 21:52:23
u gover, sad si me jezivo utešio  :xq005: :xq005: :xq005:

i 10% pa je mnogo  :aq23:
Naslov: Одг: Devojački ugovor
Poruka od: Fanta 11-07-2009, 01:16:28
         Fanta, dušo, TI SI ŽENA MOG ŽIVOTA!

Uvaženi gospodine pe-tar, ja Vama kćer mogu da budem.
Shodno tome, molila bih Vas za jedno respektno ponašanje i isti takav humor.

hvala.
Naslov: Одг: Devojački ugovor
Poruka od: pe-tar 11-07-2009, 21:42:25
                        Nije ništa lično Fanta, mada tako izgleda. Osim toga nemoj molim te na VI!