Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Doček nove 2018. godine u Budvi  (Pročitano 1323 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mrmot

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 585
Doček nove 2018. godine u Budvi
« poslato: 07-11-2017, 10:42:14 »

Budva – Kotor – Dubrovnik- Porto Montenegro
polazak 30. Decembar 2017., povratak 03. januar 2018.

Dočekajte Novu 2018. godinu na toplom plavom Jadranu gde se tradicionalno organizuje nezaboravan provod sa puno koncerata i celodnevnih kulturno scenskih spektakla i događanja. Boravak u Budvi, upotpuniće obilazak jednog od najleših gradova Mediterana, Dubrovnika, potom drevnog Kotora, satkanog od uskih ulica, palata, crkava… Za osveženje i povratak u sadašnjost i budućnost, vodimo vas u luksuznu jaht marinu- Porto Montenegro, gde svoje jahte parkira svetski jet set. Budva vam zasigurno sprema velika iznenenađenja i ove godine! Zato, ne propuštajte priliku.

DAN 1. subota, 30.12., polazak iz Beograda, polazak iz Niša
Okupljаnje grupe na predviđenom parkingu u Beogradu u 19h, u Nišu u 20h. Vožnja ka Budvi, uz usputne pauze za osveženje, odmor i granične formalnosti.

DAN 2. nedelja, 31.12., Budva
..dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Kratka info tura “Budva na pjenu od mora“ za upoznavanje sa gradom. Smeštaj u sobe (opis vila i hotela u prilogu). Pripreme i proslave počinju već od podneva na trgovima Starog grada. Slobodno vreme i pripreme za najluđu noć. DOČEK NOVE 2018. GODINE NA TRGU uz tradicionalno bogat muzičko scenski spektakl  u čitavom Starom gradu, do duboko u noć ili u nekoj od diskoteka, restorana ili klubova. Noćenje.

DAN 3. ponedeljak, 01.01.  Budva – Dubrovnik – Budva
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju pored mora …U 10.30h organizovan izlet do Dubrovnika (fakultativno/ min. 30 putnika). Sledi kraći obilazak starog grada sa vodičem. Slobodno vreme za šetnju starim gradom. Povratak u kasnim popodnevnim časovima u Budvu. Pripreme za reprizu dočeka. Polazak na reprizu novogodišnje večeri u 20.00h. REPRIZA NOVOGODIŠNJE VEČERI NA TRGU ili u nekoj od nekoj od diskoteka, restorana ili klubova. Noćenje.

DAN 4. utorak, 02.01.   Kotor – Porto Montenegro
Slobodan dan u Budvi ili fakultativni izlet za Kotor i Porto Montnegro. Polazak u 11h, kraća vožnja potom, sledi razgled    grada. Pauza oko 2 sata za individualno razgledanje, ručak i šetnju, potom nastavak puta do Porto Montenegra- luksuznoj marini za jahte u Tivtu. Vreme za šetnju i osveženje u nekom od mnogobrojnih restorana i caffea. Povratak u Budvu u ranim večernjim časovima. Kasni chek out, ukrcaj stvari u autobus i odlazak do centra grada. Vreme u centru do polaska. Polazak u kasnim večernjim časovima (nakon koncerta). Vožnja uz pauze radi odmora, osveženja i graničnih formalnosti..

DAN 5. sreda, 03.01.   povratak u Niš, povratak u Beograd
…očekivani dolazak na mesto polaska u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima (zavisno od gužve u saobraćaju, zadržavanjima na granici). Kraj programa.

Halotravel



Adresa:
Obrenovićeva 46, TC Kalča lamela A lokal AI-3
Telefon:
018/240-700,
018/240-800

E-mail:
info@halotravel.rs

www: http://halotravel.rs/tour/docek-nove-2018-godine-u-budvi/
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.062 sekundi sa 25 upita.