Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: URBANE LEGENDE!  (Pročitano 3769 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
URBANE LEGENDE!
« poslato: 06-06-2009, 12:02:05 »



   Smrtonosne Cizme

Pre vise od 100 godina kauboj je upucao zvecarku. Kako nije bila mrtva, gazio ju je sve dok nije umrla. Ali za nekoliko dana, covjek se misteriozno razbolijo i umro. Kada mu je sin porastao, ponosno je uzeo oceve cizme i poceo da ih nosi, ali nakon par dana se razbolijo i umro. Njegova zena, koja je tada bila trudna, uzela je cizme, i kad je njen sin stasao, dala mu je cizme i rekla: "Tvoj otac i deda su umrli u ovim cizmama. Dobro ih cuvaj." Ali nakon par dana, sin je umro. Tada je neko konacno otkrio da je u cizmama ostao zvecarkin otrovni zub, u kome je ostalo dovoljno otrova bar za jos par generacija.

Neobjasnjive Smrti

U izvesnoj bolnici stalno su se desavale neobjasnjive smrti. Ljekari nikako nijesu mogli da objasne zasto su pacijenti umirali nakon odlicno izvedenih operacija, nakon kojih su se nalazili u stabilnom stanju. Tehnicari su bezbroj puta proverili ispravnost svih aparata za odrzavanje zivota, odrzani su mnogi sastanci i diskusije, ali odgovora nije bilo. Onda su odlucili da postave kameru u sobu za intenzivnu negu. Sta su otkrili? Uvece, u odgovarajuce vrijeme, kada nije bilo drugog bolnickog osoblja, usla je cistacica, iskljucila aparate za odrzavanje zivota, ukljucila usisivac u tu uticnicu (posto je bila jedina u sobi), usisala sobu, obrisala prasinu, promenila posteljinu, i kad je zavrsila, sve je vratila u onakvo stanje u kakvom ga je zatekla...

Sudar Kamiona

Stariji par je probudila zaglusujuci tresak u pola noci. Probudili su se i vidjeli da su se na kraju njihovog imanja sudarila dva kamiona. Policija je dosla, pokupila tijela i zamolila farmere da se malo strpe dok ne odvuku olupine kamiona. Medjutim nakon par nedjelja, ljuti domacin je pozvao policiju i zahtijevao da se, zbog nevjerovatnog smrada, olupine smjesta odvuku. Dosao je tegljac i kad je odvuko prvi kamion, vidjeo je od cega dolazi smrad. Naime, izmedju dva kamiona, stajala je smrskana WW Buba sa jos 3 putnika u njoj.

Cetkica i Aparat

Kada se mladi bracni par, na medenom mesecu, vratio u sobu, vidjeli su da su sve stvari ukradene osim cetkice za zube i foto-aparata. Nijesu se ni trudili da zovu policiju, nego su pomocu kreditnih kartica pokupovali nove stvari, i nastavili sa medenim mesecom. Kada su se vratili kuci, razvili su film, i na jednoj fotografili su vidjeli velikog dlakavog covjeka, kako stoji u njihovoj hotelskoj sobi sa cetkicom za zube zabijenom u zadnjicu.

Pokusaj Ubistva

Izvjesna dama Linda je otisla u Arkanzas (USA) da posjeti svog prijatelja, i dok je bila tamo, otisla je u prodavnicu. Parkirala je auto pored automobila u kome je sedjela zena zatvorenih ociju, i sa rukama na glavi. Izgledalo je kao da spava. Kada je Linda izasla iz prodavnice, opet je videla tu zenu u istom polozaju, ali ovaj put otvorenih ociju. Izgledala je veoma cudno, pa je Linda pokucala na vrata, i pitala zenu sta nije u redu. Zena je rekla: " Neko mi je pucao u glavu, pa sad drzim svoj mozak da ne ispadne! ". Linda nije znala sta da radi, pa je utrcala u radnju i pozvala hitnu pomoc. Kada su stigli, morali su da razvale vrata od kola, posto su bila zakljucana. I kad su konacno usli, nasli su zenu, koja je drzala tijesto na potiljku. Sta se u stvari desilo? Konzerva instant tijesta, koja je stajala iza sjedista je eksplodirala, vjerovatno od toplote, stvarajuci buku slicnu pucnju iz puske. Ostaci konzerve i testo su pogodili zenu u potiljak. Kada je napipala glavu, pomislila je da je testo u stvari njen mozak, pa ga je drzala da ne iscuri...

Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...
 

Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 20 upita.