Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 187377 puta)

0 Članovi i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #680 poslato: 19-06-2017, 09:12:16 »

Vaš horoskop za dan:
19.06.2017.


OVAN
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrdjuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na Vašu okolinu, očekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podseti na osnovna »pravila« zajedničkog života, posebno kada delujete suviše zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

BIK
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju Vaš način razmišljanja. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

BLIZANCI
Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O Vašem uspehu ili ponašanju, ne treba da raspravljaju saradnici koji Vam nisu dovoljno bliski. Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu. Sugestija: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

RAK
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje medju saradnicima. Stoga, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Preterano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rešenja, odslikava Vašu osnovnu potrebu za velikim uspehom. Neki vid neprijatnosti koji Vas očekuje u susretu sa saradnicima, predstavlja logičan sled dogadjaja ili reakciju na Vase ponašanje. Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namerom suviše dramatizujete nove dogadjaje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

DEVICA
Smišljeno izbegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o Vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje Vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Nedostaje Vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi. Sugestija: Sačuvajte dobru koncentraciju.

VAGA
Stalo Vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda Vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje medju saradnicima. Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da Vas razume. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

ŠKORPIJA
Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

STRELAC
Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Stil ponašanja koji primenjujete povlači različite komentare ili reči kritike. Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

JARAC
Postoje različite interesne sfere medju saradnicima, ali Vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u Vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima. Sugestija: Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

VODOLIJA
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Medjutim, postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju da ostvarite svoje namere. Nema razloga da namećete svoje mišljenje pred saradnicima. Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti i bolje uslove koji Vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad. Sugestija: Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #681 poslato: 20-06-2017, 11:14:17 »

Vaš horoskop za dan:
20.06.2017.


OVAN
Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa odredjenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

BIK
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Delujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Sugestija: Izbegavajte neke obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite dogadjaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika. Sugestija: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše rasploženje.

RAK
Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagodjavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

LAV
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet. Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DEVICA
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava Vaša očekivanja, ali ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg šudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

VAGA
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

ŠKORPIJA
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu »granicu«, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

STRELAC
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

VODOLIJA
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RIBE
Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da Vam ne promekne neki važan dogadjaj, ali umete pravilno da procenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče Vaš emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala Vaše poverenje. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas dodatno uznemiravaju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #682 poslato: 21-06-2017, 07:55:20 »

Vaš horoskop za dan:
21.06.2017.


OVAN
Očekujete pozitivan odgovor ili odredjeno priznanje za svoj rad. Ali, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku. Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

BIK
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. Potenciranje poslovnog sučeljavanja stvara i niz dodatnih problema. Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

BLIZANCI
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne žele javno da se izjašnjavaju u Vašu korist. Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

RAK
Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava Vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Ukoliko se većina saradnika protivi Vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam otvoreno daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše zahteve ili za nove propuste. Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

DEVICA
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili želja za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Sugestija: Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

VAGA
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Budite dovoljno promišljeni. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim zahtevima. Sugestija: Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

ŠKORPIJA
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih dogadjaja. Dostojanstveno prihvatite »poraz« kao otrežnjenje i novu lekciju o poslovnim odnosima. Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas preterano razuverava u Vašim emotivnim sumnjama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

STRELAC
Zaključujete da Vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Potrebno Vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

JARAC
Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava Vaša očekivanja. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VODOLIJA
Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Na žalost, nesvesno podstičete poslovni rivalitet. Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše uticaje.

RIBE
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima što Vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim nepotrebnim sumnjama.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #683 poslato: 22-06-2017, 11:26:24 »

Vaš horoskop za dan:
22.06.2017.


OVAN
Izbegavajte sva nepotrebna uzbudjenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može uspešno da odradi i Vaš deo posla. Pažljivo razmislite, kome treba da se obratite za odredjeni vid usluge. Delujete suviše uznemireno, u toj pometnji kroz koju prolazite donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

BIK
Pokažite da imate dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite saradnicima ili da ispoštujete nečiju volju. Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte više puta svoje stavove, pre neke važne odluke. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu. Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Uživajte u novim radostima. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrdjenih interesa u zajedničkoj akciji. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate od nekih dragih osoba. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

LAV
Nema potrebe da se zanosite pogrešnim procenama o »velikom uspehu«, jer ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje. Realno odmerite lične mogucnosti i izbegavajte rizične kombinacije u poslovnoj saradnji. Uporno pokušavate da ignorišete nečije prisustvo ili poruku. Hteli to ili ne, ipak ne možete da ostanete imuni ili ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogadjaju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DEVICA
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom, dobro procenite kompletnu situaciju i na vreme zatražite nečiju pomoc ili asistenciju. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima. Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz neke lošije situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje emotivne sumnje i da umišljate nove probleme. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti koje Vas dodatno opterećuju.

VAGA
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni potvrdjuju Vašu procenu i očekivanja. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na susret sa osobom, koja može da Vam omogući bolje profesionalne uslove. Prati Vas loš emotivni dijalog ili nečije nerazumevanje u onoj meri koliko to očekujete. Situacija koja po Vašem mišljenju deluje kao dobro rešenje, možda za Vaseg partnera predstavlja pogrešan izbor. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

ŠKORPIJA
Uvek postoji neki lakši ili teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koja vodi ka praktičnom rešenju. Neko ima pozitivan uticaj na Vaše kreativno izražavanje i poslovno delovanje, oslonite se na dobru volju ili saradnički dogovor. Očekuje Vas neki neobičan susret ili iznenadna situacija koja deluje pozitivno na Vaš odnos sa voljenom osobom. Zapitajte se šta su sve Vaše prednosti. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje. Važno je da prihvatite kompromis, kao početnu orijentaciju za dalji nastavak poslovnih dogovora. Ispunite svoje porodične obaveze. Nema razloga da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Nešto morate da odložite. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

JARAC
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Medjutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke. Sugestija: Važno je da izbegavate dodatno uzbudjenje i neke stresne situacije.

RIBE
Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju. Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku. Sugestija: Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #684 poslato: 23-06-2017, 08:57:33 »


Vaš horoskop za dan:
23.06.2017.


OVAN
Na Vama je da donesete »završnu reč«, koja predstavlja dobro rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Osmislite dobru strategiju i pokažite odgovornost za svoje postupke u društvu saradnika. U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoje iznenadne izlive sujete ili ljubomore. Uvek postoji mogućnost da se stvari posmatraju i drugačije. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psiho-fizičke relaksacije.

BIK
Imate utisak da Vam nedostaju pouzdane informacije o novim dogadjajima na poslovnoj sceni ili da Vam izmiče dobra prilika. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese ili da testirate rizična i eksperimentalna rešenja. U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip nekog emotivnog kažnjavanja ili ljubavnog rivalstva koje Vas dodatno udaljava od zajedničkih planova. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od nekih napornih situacija.

BLIZANCI
Uporno pokušavate da odlozite susret sa saradnicima, koji Vam nameću dodatne zahteve ili odredjena pravila. Dobro pocenite pod kojim uslovima treba da učinite poslovni kompromis ili da pristanete na odredjeni ustupak. Delujete suviše uznemireno i imate loš predosecaj, na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku. Prihvatite svaki pozitivan posticaj koji dobijate. Sugestija: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

RAK
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje i predstavljaju pozitivnu orijentaciju. Važno je da sačuvate poverenje u odredjene saradnike i da se prilagodite savremenijim idejama u poslovanju. U susretu sa bliskom osobom, nema potrebe da sputavate svoje emotivne želje ili maštovite ideje. Uživajte u nečijem društvu u skladu sa svojim emotivnim raspoloženjem. Sugestija: Emotivna afirmacija deluje podsticajno na Vaše raspoloženje i samopuzdanje.

LAV
Neko ne uvažava Vaše primedbe, ali različitost u razmišljanju i ponašanju ne treba da Vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Preispitajte sve mogućnosti koje imate za saradnju, uvek postoji neko zaobilazno ili dobro rešenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal koji može da preraste u niz prijantih situacija. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje ili na loše navike.

DEVICA
Imate dobru ideju i jasnu viziju, ali morate da prodjete kroz različite test situacije u susretu sa saradnicima. Nemojte potiskivati svoju intuiciju. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu u poslovnim dogadjajima. Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, bez dileme postupite kao što nalaže Vaša savest. Nema razloga da osećate krivicu u društvu voljene osobe. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavani sadržaji i relaksacija.

VAGA
Uspeh u poslovnim susretima proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Ništa nije slučajno, stoga pašljivo analizirajate kompletnu situaciju. Važno je da pravilno nametnete svoju ulogu u saradničkim redovima. Priželjkujete novi emotivni uzlet, spremni ste da primenite svoju omiljenu strategiju osvajanja u društvu voljene osobe ili u susretu sa osobom koja Vam se dopada. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili dodatnu komfuziju u odnos sa bliskim saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrdjenim pravilima o saradnji. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste bolje razumeli stvari koje Vam možda i opravdano prećutkuje. Ponekad je teško sagledati pravu istinu. Sugestija: Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju i akumulirajte pozitivnu energiju.

STRELAC
Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pažljivo birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna u pregovorima, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Partner očekuje da zablistate u svom punom sjaju. Možda to predstavlja odredjeni napor, ali uvek vredi pokušati sa dobrom idejom i zbog toga nećete zažaliti. Sugestija: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža.

JARAC
Delujete snalažljivo i efikasno u situacijama kada se rešavaju zajednički poslovno-finansijski interesi. Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovorima. Razmislite na koji način treba da obradujete svoju porodicu, oni zaslužuju Vašu iskrenu naklonost. Voljena osoba u nekom pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisustvo i pažnju. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

VODOLIJA
Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali Vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume. Delujete suviše uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji nego obično. Sugestija: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

RIBE
Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava Vaše poslovne interese. Poslovni gubitak ilustruje Vašu trenutnu nemoć da prevazidjete loš dijalog sa saradnicima ili da se suprotstavite nečijem uticaju. Preterano insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rešenjima i nekim potisnutim očekivanjima. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše psihički iscrpljuju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #685 poslato: 28-06-2017, 11:17:47 »

Vaš horoskop za dan:
28.06.2017.


OVAN
Ponekad je teško lako prepoznati, tim koji pobedjuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak. Polako počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu, ali to nije uvek moguće. Sugestija: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

BIK
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namerama. Zanosite se nekim novim idejama. Partner sa simpatičnim osmehom posmatra Vaše reakcije koje podsećaju na hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica oseti pozitivne promene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i kreativnu energiju.

BLIZANCI
Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe, posebno kada se nalazite uz blisku osobu. Sugestija: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

RAK
Ne dopada Vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, biće Vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na odredjene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese. Sve više Vam je potrebno nečije prisustvo i razumevanje u nekim situacijama. Medjutim, imate utisak da voljena osoba trenutno ne mari mnogo za Vaše želje i potrebe. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

LAV
Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja dogadjaja, ali nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu. Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Pokazaće se da sličnosti deluju podsticajno u zbližavaju. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA
Neko Vam nameće različite obaveze i pokušava da Vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ponekad umete da delujete suviše strogo prema svom partneru. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

VAGA
Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene izmedju redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Umete sjajno da se dopunjavate na različite načine. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA
Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji. Iznenadni susret sa jednom osobom deluje podsticajno na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, pre nego što donesete neku ozbiljniju odluku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Neko Vaše ponašanje često tumači kao izvesnu neodgovornost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

JARAC
Ne verujete u nove informacije i nečiju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme Vam zadaje neko od saradnika, ko bez Vašeg znanja ili suprotno Vašoj volji čini neke pogrešne stvari. Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Podrazumeva se da morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu, čak i u nekoj nejasnoj situaciji. Sugestija: Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

VODOLIJA
Trenutni neuspeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled dogadjaja i kao dobar podsticaj, da promenite svoj odnos prema saradnicima. Pokažite više diskrecije u svom privatnom ili intimnom ponašanju, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

RIBE
Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja krou koja prolazi. Partner možda ne želi da Vas dodatno opterećuje nekim svojim dilemama. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #686 poslato: 29-06-2017, 12:17:54 »

Vaš horoskop za dan:
29.06.2017.


OVAN
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i odredjene posledice na završne rezultate. Važno je da učinite ono što zaista osećate, što ce Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara Vašim afinitetima. Sugestija. Potrudite se da previlno umeravate svoju kreativnu energiju.

BIK
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred svojim saradnicima. Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

BLIZANCI
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte Vaše ličnosti. Planiraje neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora Vašim potrebama i afinitetima. Sugestija: Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

RAK
Pogadja Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete neke iznenadne komplikacije. Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Sugestija: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

LAV
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret ili razgovor sa odredjenim saradnicima. Na kraju, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh. Za sada mudro prećutkujete odredjene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim dogadjajima. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA
Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način, na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete na pravom mestu. Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse« koji mogu da se shvate na pogrešan način. Sugestija: Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

VAGA
Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika kao da nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli. Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo Vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom, kako biste delovali vrlo razumno. Sugestija: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

ŠKORPIJA
Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od Vas očekuje odredjenu protivuslugu ili strogu diskreciju. Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi, nema potrebe da podcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti. U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Sugestija: Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.

STRELAC
Novi dogadjaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Partner kao da pažljivo analizira Vaše ponašanje i ume često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada Vam se ne dopadaju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

JARAC
Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna, na koji način može da Vam ugodi ili da Vas obraduje. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

VODOLIJA
Stalo Vam je da pronadjete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

RIBE
Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih dogadjaja i strpljivo čekate na bolje uslove. U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orijetnaciju. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #687 poslato: 30-06-2017, 10:37:38 »

Vaš horoskop za dan:
30.06.2017.


OVAN
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od Vas treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje. Sugestija: Izbegavajte neku nezdravu ishranu ili preterano konzimiranje cigareta i alkohola.

BIK
Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BLIZANCI
Nove informacije ili dogadjaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom, potrebno je da prihvatite nečiji uticaj. Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savetu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

RAK
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predvidjenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima. Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«, negde postoji granica. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i neka od tehnika psihološkog opuštanja.

LAV
Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rešenja. U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je možda realnija procena, nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanje prihvatite ono što dobijate. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike, možda treba na vreme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Partner uz svu dobru volju možda ne razume uvek i u potpunosti sve Vaše namere, te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VAGA
Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Povremeno osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom i delujete napeto. Nemojte davati pogrešna obecanja i prihvatite iskreni razgovor. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih pomalo loših uticaja.

ŠKORPIJA
Neko Vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja odredjene posledice na Vaš poslovni ili društveni život, budite promišljeni. Sačuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

STRELAC
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

JARAC
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom. Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete. Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute. Sugestija: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

RIBE
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Unapred osmislite svaki potez, pre nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspeha. Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #688 poslato: 03-07-2017, 09:27:22 »


Vaš horoskop za dan:
03.07.2017.


OVAN
Dok Vi možda trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke. Ipak, nema razloga da se sukobljavate sa osobom kojoj nedostaje osnovna tolerancija i razumevanje. Bez obzira na Vaša velika emotivna očekivanja koja trenutno imate, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku skoro »utešnu varijantu«. Sugestija: Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

BIK
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti. Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca, dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili osrednje ocene. Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Bez lažne skromnosti, postoji provereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

BLIZANCI
Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Dobro razmislite pre nego što prihvatite nečije uslove, nema razloga da Vas forsiraju na ubrzane odluke. Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska koji imate. Stvari mogu da se promene. Sugestija: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

RAK
Vaša intuicija deluje skoro nepogrešivo u različitim situacijama. Imate važnu ulogu u proceni dobrih ideja, koje utiču na završne rezultate ili na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Sačuvajte prisebnost duha. Nečije prisustvo deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Pronalazite dobar smisao i pravu inspiraciju da se prikažete u novom svetlu pred bliskom osobom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Nekome nedostaje nota iskrenosti a Vama dodatno strpljenje, tako da se zajednički susret pretvara u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Na sreću postoji osoba koja može da Vas oraspoloži na poseban način, posvetite pažnju nekim vedrijim temama koje će Vam prijati. Partner očekuje da ispunite dato obećanje. Sugestija: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

DEVICA
Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu, tako da Vam preostaje da istrpite nečije komentare ili reči kritike. Strpljivo sačekajte na novu priliku i izbegavajte odgovore na neka dvosmislena pitanja koja unose dodatnu pometnju u poslovne odnose. Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali do god osećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku kako da odgovorite. Sugestija: Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

VAGA
Na pomolu su novi događaji na poslovnoj sceni i diže se velika pašina oko nekih sporednih situacija. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procenili svoje mogućnosti. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

ŠKORPIJA
U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je sreća na Vašoj strani, nema razloga da se povlačite u stranu. Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Imate sjajan predosećaj koji treba da sledite, kao svoju vodilju. Sugestija: Učinite nesto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

STRELAC
Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to zatim automatski odražava na zajednički dogovor. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, što nije loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Sugestija: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

JARAC
Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni Vi ne nudite dovoljno ubedljive odgovore na neka osnovna pitanja. Ponekad je teško tačno proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Prijaće Vam nečije prisustvo ili »susret iznenađenja«. Dozvolite svojim emocijama da Vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i Vašem partneru. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

VODOLIJA
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja Vam nedostaje. Ukoliko pažljivo pratite ono sto se dešava na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga možete u potpunosti da računate u saradnji. Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost Vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat. Sugestija: Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

RIBE
Ponekad stvari izgledaju drugačije od prvog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka. Sugestija: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #689 poslato: 04-07-2017, 12:11:42 »

Vaš horoskop za dan:
04.07.2017.


OVAN
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve što je potrebno za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu dominaciju i integritet. Umete da budete plameniti i očekujete uvažavanje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite dobar način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost. Očekujete više od onog što partner trenutno može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore. Sugestija: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

BLIZANCI
Poučeni nekim prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepustate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Ostavljate utisak kao da lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete da se prilagodite. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

RAK
Svoju pažnju usmeravate samo na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate uslove koji su Vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja. Krajnji rezultati najviše zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Najbolje se osećate kada dobijate svu neophodnu emotivnu pažnju koju očekujete, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Lako gubite samopouzdanje. Sugestija: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

LAV
Skoro sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi misle drugačije ili da ne nailazite na podršku u svojoj okolini. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste naumili da ostvarite ono sto želite bez obzira na nečije rekacije koje primećujete. Delujete vrlo uporno. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

VAGA
Jasno Vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost koju osećate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

ŠKORPIJA
Ne želite da neko menja Vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate ili na nečije negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise i sigurni ste u ispravnost svojih stavova. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

STRELAC
Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomišljanje, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Sugestija: Prijaće Vam neki vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice u više pravaca. Uživajte u bliskom društvu. Sugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

VODOLIJA
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da trenutno imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte reakciju na emotivne kontraste kroz koje prolazite, umete da delujete zbunjujuće na svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam. Sugestija: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

RIBE
Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike. Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Nemojte nepotrebno utonuti u melanholično raspoloženje. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #690 poslato: 05-07-2017, 09:50:40 »

Vaš horoskop za dan:
05.07.2017.


OVAN
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predvidjati ono što je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumete i usmerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama. Sugestija: Potrudite se da pravilno prevazidjete svoje unutrašnje konflikte.

BIK
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost, predstavlja osnovni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam. Sugestija: Izbegavajte susret sa osobom koja ima pomalo negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

BLIZANCI
Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prečutite neke detalje iz svog života. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

RAK
Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa odredjenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim dogadjajima. Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

LAV
Neko Vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na Vaše poslovno-finansijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji Vam novi »dobitak« ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Umete da osetite zrake radosti koji Vas inspirišu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite odredjenom zadatku. Medjutim, Vaš izraz lica govori dovoljno o Vašem raspoloženju. Ne prija Vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

VAGA
U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje. Očekuje Vas pozitivan obrt dogadjaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje. Sugestija: Nema razloga za dodatnu zabrinutost i napetost.

ŠKORPIJA
Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve dogadjaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

STRELAC
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza. Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Sugestija: Delujete napeto, opustite se na neki omiljeni način.

JARAC
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda. Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Neko ne odgovara na Vaše zahteve, što dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda. Sugestija: Poštedite sebe od svih nepotrebnih uzbudjenja.

RIBE
Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružičaste perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti. Pokažite veći smisao za paraktičnim vrednostima. Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #691 poslato: 07-07-2017, 11:46:26 »

Vaš horoskop za dan:
07.07.2017.


OVAN
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na Vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete i odredjene diplomatske manire u poslovnim susretima. Ukoliko Vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite »malo lukavstvo« kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

BIK
Susret sa odredjenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju, važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost. Ponekad odredjene »sitnice« u ponašanju ili postupcima više otkrivaju, nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe. Sugestija: Izbegavajte neke loše navike.

BLIZANCI
Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete Vašu koncentraciju. Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima. Ukoliko Vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha ili samokontrolu.

RAK
Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno, kao i da svi oko Vas budu zadovoljni. Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće Vam susret sa jednom osobom, koja za trenutak ume da Vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. Ulepšajte svoje raspoloženje. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

LAV
Ponestaje Vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Važno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način. Uostalom sve ima svoju dobru ili lošu stranu. Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje ili preispitivanje, ali ne i povod za novu emotivnu raspravu. Sugestija: Izvegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije.

DEVICA
Pažljivije analizirajte svoju okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose. Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje. Postupite u skladu sa svojom savešću. Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da Vam polaže sve svoje »račune«. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju ili u kontaktima.

VAGA
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u Vašoj moći da ostavite dobar utisak. Vaši planovi mogu da se ostvare na relativno lak način i na zajedničko zadovoljstvo. Jasno Vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

ŠKORPIJA
Moguće je da se sve nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti i iskustvo. Ukoliko Vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštiti sebe. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da Vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Budite dovoljno promišljeni i mudri. Prijaće Vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji odgovora Vašim potrebama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC
Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama i čini Vam se da neko drugi dobija šire privilegije. Ukoliko Vam smeta nečije ponašanje, potrudite da zavedete princip ravnopravnosti ili fer-plej u poslovnom odnosu. Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom koju imate. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

VODOLIJA
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled dogadjaja. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

RIBE
Neko Vas podseća na ružne dogadjaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Neko Vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje. Sugestija: Relaksacija deluje pozitivno na Vašu psihičku ravnotežu.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #692 poslato: 10-07-2017, 09:13:06 »

Vaš horoskop za dan:
10.07.2017.


OVAN
Susret sa jednom osobom, otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zajednilki dogovor, predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju. Ukoliko Vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše interese i koja možda osporava Vaše zasluge. Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vas emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko Vas dobro razume. Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

BLIZANCI
Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše Vaše prisustvo ili pokušava da umanji Vaše sposobnosti. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vaš način razmišljanja. Stoga, obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovno-finansijskoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Nemojte dozvoliti da neko iz možda pomalo sebičnih pobuda sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključujete na kraju, da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

LAV
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema, procenite svoju ulogu i mesto u saradnickim redovima. Važno je da delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost duha.

DEVICA
Ne dopada Vam se uloga koju Vam neko namenjuje, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izadje na videlo, različite okolnosti su na Vašoj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve. Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike, ako ćete na takav način usrećiti svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenadjenje osobi do koje Vam je stalo. Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoju intimu, opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

VAGA
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da Vas podrži u onoj meri koliko to očekujete. Ne možete da se opustite od različitih dešavanja koja Vas prate, neko Vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno. Sugestija: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

ŠKORPIJA
Neko remeti Vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronadjete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško ukladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban Vam je dobar podsticaj i nečija podrška. Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Sugestija: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

JARAC
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Podstičite kod sebe istrazivački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje Vas prate u privatnom životu. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku ravnotežu.

VODOLIJA
Ponudjene su Vam različite ideje o poslovno-finansijskoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi, mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

RIBE
Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak. Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi Vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da Vas obraduje i da Vam ugodi. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #693 poslato: 25-07-2017, 09:59:58 »

Vaš horoskop za dan:
25.07.2017.


OVAN
Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.

BIK
Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

BLIZANCI
Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

LAV
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

DEVICA
Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

VAGA
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

JARAC
Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.

VODOLIJA
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

RIBE
Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #694 poslato: 26-07-2017, 07:35:25 »

Vaš horoskop za dan:
26.07.2017.


OVAN
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom. Zatražite dobar savet od osobe koja ima dovoljno praktičnog iskustva u poslovnim odnosima. Bez obzira na izvesnu pozu ili ulogu koju ste odabrali, Vaše ponašanje verno odslikava Vaše emotivno raspoloženje ili »slabost« koje povremeno osećate. Nije lako dobiti ono što želite. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

BIK
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. Ne treba da se zaklanjate iza lažne skromnosti pred poslovnim saradnicima ili u društvu voljene osobe. Nemojte dozvoliti da neko nepotrebno trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili nekih emotivnih iluzija koje trenutno imate. Postupite po svojoj savesti. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne misli.

BLIZANCI
Informacije koje Vam neko saopštava imaju svoje praktično i korisno značenje. Obratite pažnju na različite susrete ili na interesantne ideje, koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Osmislite dobru neku akciju. Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati na skoro izuzetan način koji zaslužuje Vaše iskreno uvažavanje. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da uspešno ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Imajte na umu, da Vaši saradnici ili prijatelji ponekad koriste različite kriterijume. Pažljivije birajte osobu, sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Prijaće Vam nečija iskrena pažnja i naklonost. Sugestija: Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.

LAV
U svom tipičnom maniru reagujete suviše ponosno i kategorično odbijate razgovor sa odredjenim saradnicima. Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila. Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite pažljivije o svojim manama. Moguće je da ste negde pogrešili. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas suviše iritiraju.

DEVICA
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete bolje da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Upotrebite samo proverena pravila, pri pokušaju da promenite svoju poslovnu poziciju. Stalo Vam je da ostvarite svoje namere i zato ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

ŠKORPIJA
Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

STRELAC
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi mogla imati drugačiji tok i smisao. Stoga, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. Važno je da sačuvate samokontrolu ili da delujete sugestivno na svoju okolinu. Nema razloga da se zabrinjavate ili da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner zaista želi iskreno da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

JARAC
Kontaktirajte osobu koja ima dovoljno pouzdane ili detaljne informacije o poslovnim prilikama. Svoje interese ne treba da vezujete samo za odredjeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Nema razloga da se uljuljkujete nekim lažnim nadama ili emotivnim fantazijama koje Vas prate. Pokazaće se da je sigurno, samo ono što je »provereno«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Neko u Vama podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja neki neodredjeni ili pomalo negativan utisak na okolinu. U susretu sa voljenom osobom pokažite veću odgovornost, važno je da tačno definišete svoje emotivne želje. Povezuje Vas spektar različitih interesovanja koja imate. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

RIBE
Susret sa jednom osobom ne donosi veliko olakšanje ili zadovoljavajući odgovor na neka aktuelna pitanja o poslovnim prilikama. Sada ste primorani da se suočite sa istinom, koja odslikava različite nepravilnosti na poslovnoj sceni ili pomalo »ružniji deo stvarnosti«. Ipak, uvek možete da računate na podršku svoje porodice. U dobrom društvu, svet oko Vas uvek može da izgleda bolje i lepše. Sugestija: Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #695 poslato: 27-07-2017, 08:13:08 »

Vaš horoskop za dan:
27.07.2017.


OVAN
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što Vam se čini. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

BIK
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od poverenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku »razumnu meru«. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Sugestija: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK
Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Uglavnom nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu da se rešavaju u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

LAV
Umete dobro da se organizujete, svoje obaveze zavrsavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji Vas obavezuju na poslovnu saradnju. Dok Vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osudjuje Vas način ponašanja. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

DEVICA
Delujete uznemireno i to delimično se odražava na Vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da delujete poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

VAGA
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovno-finsijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj proceni. Ponekad je istina dobro skrivena izmedju redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

ŠKORPIJA
Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažujete na različitim stranama. Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara Vašim potrebama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u odredjenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu. Sugestija: Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

JARAC
Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka. Sugestija: Previše obaveza može loše da utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

VODOLIJA
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predvidjenom roku. Saradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama. »Ljubavni rebus« je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko Vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće negativno raspoloženje.

RIBE
Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim dogadjajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti Vaša očekivanja. Sugestija: Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #696 poslato: 28-07-2017, 07:55:48 »

Vaš horoskop za dan:
28.07.2017.


OVAN
Novi poslovni susreti ispunjavaju Vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprede Vašu poziciju. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet dogadjaja u privatnom životu. Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osećate uz blisku osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako Vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlašćenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje suviše provokativno po pitanju Vaših standarda. Dobićete ono što zaslužujete. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija i odmor.

BLIZANCI
Nesporazumi koji Vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje novi poslovni uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, možda na kraju ne dobijate koliko i zaslužujete. Obratite pažnju na neke porodične probleme. Sugestija: Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

RAK
Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće Vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju porodicu ili za one koji su Vam dragi. Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za interesantnu zabavu. Sugestija: Ulepšajte svoje raspoloženje, prijaće Vam bolja nega.

LAV
Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rešenja, medjutim možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred Vašim zahtevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima koji podrivaju Vaš poslovni status. Potrebni su Vam bolji kriterijumi, pri izboru odgovarajuće osobe ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman. Sugestija: Prijaće Vam zabava u društvu prijatelja, opustite se.

DEVICA
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Neko osporava Vašu ulogu i ne želi da Vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje koje primećujete da Vam nedostaje. Uvek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju. Sugestija: Nema potrebe da suviše dramatično doživljavate nove dogadjaje, opustite se.

VAGA
Stalo Vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne dogadjaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna merila i pravila ponašanja. Ukoliko osećate emotivni nemir, ne treba da dovodite u pitanje nečije poverenje ili naklonost. Ovo nije najbolji trenutak da donosite neke velike odluke. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, opustite se.

ŠKORPIJA
Vaš uspeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspeh usmeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa. Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove ili za neku romantičnu zabavu, a partner prihvata Vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno rešili neke nove dileme. Dozvolite sebi i odredjenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na Vaše interese. Delujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja i čini Vam se da neko ne ispunjava Vaša očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje. Sugestija: Potrudite se da pravilno uskladite svoja interesovanja, želje ili potrebe.

JARAC
Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobednik u poslovnom dijalogu. Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred svojim partnerom, tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove koje imate. Budite umereniji. Sugestija: Obratite paćnju na pravilniji način ishrane, opustite se.

VODOLIJA
Nečije reči možda deluju suviše intrigantno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja i da se distancirate u odnosu na dogadjaje koji narušavaju Vašu psiho-fizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz »ružičaste perspektive«, što donosi novu zabludu u proceni situacije. Ipak, emotivni problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

RIBE
Propuštenu priliku ne traba posmatrati kao veliki gubitak, već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno delujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od Vas partner tačno zna šta želi ili oseća. Neko Vam ne dozvoljava promenu u zajedničkim planovima. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #697 poslato: 31-07-2017, 09:16:38 »

Vaš horoskop za dan:
31.07.2017.


OVAN
Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem, dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva. Sačuvajte prisebnost duha. Bez obzira na svu tajanstvenost u ponašanju pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo, ali moraćete jednom da izrazite ono što osećate. Sugestija: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam iskreni razgovor ili poveravanje.

BIK
U Vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju Vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na izvesnoj »listi odbranih«. Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe, prijaće Vam. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa Vaše strane. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

RAK
Nalazite se u novoj dilemi, nije Vam jasno da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički nesporazum u poslovnom dogovoru. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da Vas neko potiskuje. Situacije koje po Vama izgledaju interesantno, voljena osoba više posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate različite kriterijume pri selekciji planova. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu.

LAV
U susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primedbe na nečije ponašanje i teže Vam je udovoljiti nego obično. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Izbegavajte zaoštrene duele ili javnu raspravu. Ljubavna tema ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje, neko svojim manirima ume da Vas »podigne u oblake« ili da ispuni Vaša očekivanja. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu sranu svoje prirode.

DEVICA
Zabrinuti ste zbog nečijih reci i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, morate pribegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima. Stalo Vam je da sve dovedete skoro pod savršenu kontrolu. Primećujete kako sve više počinje da Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti koji Vas prati. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati suviše napornim obavezama.

VAGA
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i sa različitim zahtevima, tako da Vas očekuju neki negativni komentari. U raspravi oko poslovnih prioriteta, nema razloga za novi okršaj sa jednom uticajnom osobom. Različiti nesporazumi koji Vas povremeno prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Bolje uskladite razlike koje imate. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje.

ŠKORPIJA
Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu i zbog toga preuveličavate svoje zahteve. Bez obzira na izvesno iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup. Na sreću neko u Vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite dešavanja koja Vas inspirišu na izražavanje veće radosti ili nečiju poruku. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima. Vedar duh deluje lekovito u svakom pogledu.

STRELAC
Delujete dinamično i snalažljivo pred svojom okolinom, tako da dobijate komplimente na različitim stranama. Važno je da pravilno odgovorite na novi poslovni izazov, kao i da ostavite dobar utisak na saradnike. Zaboravite na neke predrasude, ne možete sve držati pod kontrolom ili pod budnim okom. Bolje je da planirate ljubavni susret ili neku omiljenu zabavu u društvu voljene osobe. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Ispravite svoje propuste, pre nego što izgubite naklonost u saradnickim krugovima. Izbegavajte brzopletost. Ukoliko počinje da Vam smeta pasivna uloga koju Vam neko nameće ili imate osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje.

VODOLIJA
Suviše ste angažovni na poslovom polju i predano odgovarate na brojne pozive. Ne zaboravite da sve ima svoju »zdravu granicu«, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima. Nema razloga da se osećate nesigurno zbog nekih dogadjaja koji Vas sada prate ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da pravilno objasnite svoje namere. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje i više sati zdravog sna.

RIBE
Delujete možda netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove, bez obzira na negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vam neko postavlja otežavajuće uslove ili da Vas nepravedno optužuje za zajednički neuspeh. Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu koji nije izvestan ili o pogrešnoj osobi, koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #698 poslato: 02-08-2017, 09:18:52 »

Ovan
Ljubav:
Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni u onome što mislite i osećate.
Posao:
Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Bik
Ljubav:
Napravili ste više propusta u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost.
Posao:
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na poslovno-finansijsku saradnju.
Zdravlje:
Potrebno je da se rasteretite napornih obaveza.

Blizanci
Ljubav:
Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Potrudite se da delujete šarmantno i zavodljivo u svakom pogledu.
Posao:
Ponekad precenjujete lične mogućnosti, ali okolina ima dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje i energičnost.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Rak
Ljubav:
Napokon dobijate pozitivne signale. Proverite svoju sreću, budite dovoljno hrabri pred novim emotivnim izazovima.
Posao:
Vaša motivacija i ponašanje pred saradnicima deluju vrlo uticajno, važno je da osmislite dobar poslovni plan.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Lav
Ljubav:
U susretu sa dragom osobom insistirajte na »emotivnom zbližavanju«. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji.
Posao:
Uspeh podrazumeva proširenu saradnju, potrebno je da preuzmete kontrolu u odlučujućim situacijama.
Zdravlje:
Važno je da osećate pozitivne podsticaje i kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja vrhunac očekivanja, ali na žalost, to oduševljenje brzo prolazi.
Posao:
Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti ili da kršite neka osnovna pravila poslovanja.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte osetljive teme i situacije koje Vas uzbuđuju. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili.
Posao:
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje.
Zdravlje:
Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Škorpion
Ljubav:
Ako osećate emotivnu dilemu ili sumnju, izbegavajte novu raspravu i pokažite odabrane manire u društvu bliske osobe.
Posao:
Neko Vas dovodi u stanje pojačanog stresa i otežava dogovor. Nema razloga da nečije izjave tumačite na dvosmislen način.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitmaniska ishrana i veća količina tečnosti.

Strelac
Ljubav:
Budite mudri i prepustite prednost partneru. Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu.
Posao:
Postoje situacije oko kojih se sporite sa saradnicima. Izbegavajte sukob sa osobom koja Vam nameće autoritativno mišljenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Jarac
Ljubav:
Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu.
Posao:
Ne dopada Vam se nečija dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika počinje da Vas opterećuje svojom ulogom.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom.
Posao:
Ne dozvolite da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Samo na prvi pogled partner deluje nezainteresovano. Na vreme otklonite emotivne slutnje i »negativne misli«.
Posao:
Preostaje Vam da se pomirite sa ulogom koju dobijate i da ispunite svoje obaveze. Nemojte gubiti samopouzdanje.
Zdravlje:
Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, ulepšajte svoje rasploženje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #699 poslato: 07-08-2017, 09:06:46 »

Ovan
Ljubav:
Planiraje neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora Vašim potrebama i afinitetima.
Posao:
Stalo Vam je da ostavite dobar utisak. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
Zdravlje:
Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

Bik
Ljubav:
Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi o kojoj prijatelji govore u negativnom kontekstu.
Posao:
Potreban Vam je dodatni oprez. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe i da ulazite u neke sumnjive dogovore.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i više sati dobrog sna.

Blizanci
Ljubav:
Partner sa primetnim nestrpljenjem isčekuje Vaše odgovore ili učešće u zajedničkim planovima.
Posao:
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate na različitim stranama.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak
Ljubav:
Ne treba da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije, već zbog nečijih prikrivenih namera i emotivne ćudljivosti.
Posao:
Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj deo poslovnih obaveza. Preuzmite odgovornost.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Lav
Ljubav:
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale. Suviše ste subjektivni u stvaranju svoje vizije.
Posao:
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

Devica
Ljubav:
Nema razloga za velika emotivna očekivanja u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.
Posao:
Stalo Vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da Vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje.
Zdravlje:
Prijaće Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Vaga
Ljubav:
Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Moraćete da se vratite korak unazad.
Posao:
Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i uspešno predviđa Vaše poslovne poteze.
Zdravlje:
Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopletnost.

Škorpion
Ljubav:
Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj »svet tišine«.
Posao:
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja.
Zdravlje:
Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Strelac
Ljubav:
Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Jarac
Ljubav:
Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.
Posao:
Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu.
Zdravlje:
U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Neko u Vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku.
Posao:
Bez obzira na iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima. Vedar duh deluje lekovito u svakom pogledu.

Ribe
Ljubav:
Učinite neki poseban gest pažnje koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i emocija nikada dovoljno za zajedničku sreću.
Posao:
Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, ali i da poštujete različite stavove i mogućnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice
 

Stranica je napravljena za 0.313 sekundi sa 22 upita.