Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: KAMION RADOSTI STIGAO U PARAĆIN  (Pročitano 3917 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
KAMION RADOSTI STIGAO U PARAĆIN
« poslato: 27-05-2012, 21:26:05 »

U susret Evropskom prvenstvu u fudbalu, nesvakidašnji Coca-Cola karavan
će tokom maja i juna obradovati građane širom zemlje

Paraćin, 26. maj 2012 – Coca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u našu zemlju. U Beogradu je započeo svoje putovanje, nastavio u Pančevu, Novom Sadu,  Subotici, Zrenjaninu, Staroj Pazovi, Smederevu, Kragujevcu i Zaječaru, a nakon ovoga nastavlja putovanje u okviru kog će u narednih  mesec dana obići još 11 gradova u Srbiji i obradovati brojne ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.

Kamion radosti se u Paraćinu sa građanima susreo na najpopularnijoj gradskoj lokaciji na gradskom Trgu. Ovaj specifični kamion predstavlja pravu atrakciju i iznenađenje za prve tople dane, a nebrojeni prolaznici su okušali sreću pritiskom na specijalno dugme. Coca-Cola „Kamion radosti“ je dodelio brojne nagrade u napicima i drugim zanimljivim poklonima kao što su majce, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – idealni rekviziti za predstojeće leto i vreme u prirodi.

„Kamion radosti“ će osim Beograda, Pančeva, Novog Sada, Subotice, Stare Pazove, Zrenjanina, Smedereva, Kragujevca, Zaječara, Paraćina, Ćuprije i Jagodine, tokom maja i juna obići i ostale gradove: Niš, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.

Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.











 

Stranica je napravljena za 0.058 sekundi sa 21 upita.