Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Koferi za putovanje - Rančevi Torbe  (Pročitano 2457 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17392
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Koferi za putovanje - Rančevi Torbe
« poslato: 13-03-2023, 17:19:15 »

Koferi online poručivanje

Poručite svoj Kofer online jer ćete imati daleko veću fleksibilnost u pogledu zamene i odustajanja od kupovine u odnosu na tradicionalne prodavnice.

Najčešće ćete i uštedeti jer online prodavnice nisu opterećene troškovima koje imaju tradicionalne i samim tim mogu vam pružiti bolju ponudu. Veoma lako možete uporediti cene kod različitih prodavaca, a i izbeći trošenje vašeg vremena na pronalazak radnji, beznadežno traženje parking mesta i sam put koji će vas takođe koštati. A nema ni čekanja u redovima na kasi.

Online kupovina je brza i laka, iz udobnosti svoje fotelje moći ćete da poručite prtljag u par klikova a sve to dok sedite u pidžami i pijete jutarnju kafu. Ovaj vid kupovine daje vam mogućnost da napravite izbor između daleko većeg broja proizvoda u odnosu na tradicionalnu radnju jer su online prodavnice daleko preglednije, kao i da lakše uporedite proizvode i pogledate detaljne specifikacije.

Ukoliko ste zabrinuti zbog ostavljanja ličnih podataka ili vaše kreditne kartice na sajtu prodavca proverite da li je prodavac sertifikovan, a uvek imate na raspolaganju i opciju plaćanja pouzećem (u našoj prodavnici prilikom preuzimanja kod kurira možete platiti i platnim karticama). Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga pa ne postoji mogućnost prevare ili curenja vaših podataka trećoj strani.

Izbor prtljaga na osnovu cene

Cena nije uvek pokazatelj kvaliteta, ali u prtljagu, kao i u životu, dobijate ono što plaćate – generalno više cene odražavaju i bolji kvalitet.

Ukoliko često putujete ima smisla više investirati u prtljag jer će vas on stalno pratiti i ne želite da vam pravi probleme. Troškovi zamene jeftinih kofera će se na kraju nagomilati, pa potrošite malo više unapred da biste nabavili kofer koji će biti sa vama na duge staze – cena na treba da bude presudni faktor.

Sa druge strane, dizajnerski prtljag je više statusni simbol nego sredstvo za putovanje – komad prtljaga od 1.000+ EUR-a verovatno neće biti mnogo korisniji od kvalitetnog kofera od par stotina evra.

Predlažemo da se oslonite na kritike i komentare u izboru proizvoda ali da prvenstveno dobro razmislite o vašim potrebama i izaberete kofer koji odgovara vašem stilu putovanja.
 

Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 20 upita.