Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Uz vino otvorena BID zona u Paraćinu  (Pročitano 6024 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Uz vino otvorena BID zona u Paraćinu
« poslato: 03-06-2007, 22:43:16 »

   
Uz vino otvorena BID zona u Paraćinu

PARAĆIN - Manifestacijom "Dani vina", koja je postala zaštitni znak prekomoravskih sela, predstavljena je u subotu BID zona.
Ova zona unapređenog poslovanja obuhvata trgovinske i privredne lokale u središtu grada, a razvoj i formiranje finansiraju Evropska unija i lokalna samouprava. Prema rečima jednog od osnivača, predsednika opštine Saše Paunovića, ova zona, uređena po najmodernijim evropskim principima, omogućiće upošljavanje novih radnika, a biće i zaštitni znak ovog grada.

Subotnje prepodne s letnjim temperaturama okupilo je najpoznatije pomoravske vinare koji su, u početku uzdržanim, a kasnije razdraganim i brojnim posetiocima predstavili svoje proizvode. Među učesnicima na gradskom trgu našao se jedan od najpoznatijih enologa dr Slobodan Jović, koji je malo delio savete vinarima, a više je ljubiteljima dobrog vina pevao vinske pesme i kazivao najlepše stihove, posvećene vinu.

Ovo prvo predstavljanje BID zone samo je najava budućih događanja, na kojima će se na prigodan način Paraćincima i njihovim gostima predstaviti privredna dostignuća.
Izlagači vina i rakija od vina iskazali su zadovoljstvo, jer im se na ovaj način ukazala prilika da na popularan način i direktno predstave svoje proizvode potencijalnim kupcima. Takođe su izrazili zadovoljstvo što su "Dani vina", koji već sedam godina traju u Trešnjevici, predstavljeni u Paraćinu pokazujući građanima da se vinska kultura u ovom kraju bitno popravlja.

Izvor: http://glas-javnosti.co.yu/
 

Stranica je napravljena za 0.069 sekundi sa 24 upita.