Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Srpska zastava sa De Nirom!  (Pročitano 3418 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Srpska zastava sa De Nirom!
« poslato: 10-09-2007, 16:21:59 »

Veza čuvenog glumca Roberta De Nira sa Srbijom često je pominjana prethodnih godina. Prava potvrda da su pretpostavke bile osnovane je činjenica da je legendarni Amerikanac u meču polufinala Ju Es Opena sedeo u loži Novaka Đokovića. Ne samo da je bio u istom redu sa roditeljima srpskog tenisera već je prihvatio ideju da se obuče u belo i tako učestvuje u formiranju boja koje čine srpsku zastavu!

Naime, u gornjem redu svi su nosili crvene majice, u srednjem plave a u donjem, gde je sedeo i De Niro sa suprugom svi su nosili bele majice!

De Nirova ćerka se zove Drina a dobila je ime po reci opisanoj u knjizi Na Drini ćuprija Iva Andrića za koju je dobio Nobelovu nagradu. Dvostruki dobitnik Oskara, za filmove Kum drugi deo i Razjareni bik, je kao mladić i još nepoznat glumac boravio u Srbiji. Postoji još nekoliko urbanih legendi u vezi sa De Nirom od kojih je jedna da je za bejbi siterke uvek angažovao žene iz Srbije.

Popularnost Novaka Đokovića je mnogo veća nego što se zna. Na poziv francuske operske pevačice Natali Desaj 20-ogodišnji Srbin je u petak posetio Metropoliten Operu u Njujorku.

Francuski sopran upoznala je Đokovića prilikom posete Flašing Medouzu. Srpski teniser je dan kasnije sa roditeljima uzvratio posetu. Proveo je čak sat i po u jednoj od najpoznatijih operskih kuća na svetu.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 22 upita.