• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Srbija kakvu drugi ne poznaju!!!

Započeo gremlin, 09-02-2009, 14:38:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

gremlin

Gostoprimstvo, prirodne lepote..........pričate li o tome, pišete li o tome.? :aq17: :aq22:

Luna

rado bih ti na to odgovorila a imam i dosta toga,ali zato sto si skoro sve  moje odgovore po pitanju diaspore znao da iskarikatizujes,da dalje provokativno odgovoris-upitas....
i da nebi prigovorio kako si mi ti postavio i sestu temu o diaspori da da mogu da ti se isplacem na ramenu....jednom recju na svoj se nacin nama podsmevao,
to prepustam drugima.
nadam se da ti nije puno zao.

gremlin

@ autentik

bilo bi glupo i ja da ti šaljem pp, sa sugerisanjima ko mi smeta i ko me nervira na 4umu, mislim da u ovoj temi nema ničega provokativnog, a i ne obraća se pažnja na nikoga direktno.

ima li nekoga drugog u dijaspori sem dotične (gospođe kojoj ne smem da odgovaram) i nikoga nikada nisam izvrgavao ruglu.

prenesi gospođi da sam negde na 4umu pročitao "da prosečnim ljudima najviše smeta nadmoć duha".

autentiče unapred hvala. :aq17: :aq22: :aq23:

Luna

izvinjavam se,
bilo je malo ostrije,ali pouceno iskustvom.
ipak cu svoje misljenje o nekim stvarima ubuduce zadrzavati za sebe.

Didi

.....jedan Englez.....John Lennon je rekao......"make love,not war".........dokle ce se bre raspravljate............kako da vas pomirim......ajde sve cu da uradim

Luna

Didi

Luna

pa samo bevana je zaduzena za mene.tebi cu letos,a i nemam sada vise ciste case.

Didi

Luna

iz gajbi ne sluzimo a se gosti nebi uvredili.
ma hajde ,sta pitas. :aq26:

gremlin

gremlin nije nemiran i pravite reklamu da smo alkosi :aq26: :aq21: :aq17:

Luna

ajmo onda u neku temu sa pivom...da nam ne kvarimo ovde reputaciju.

sonja

Ljudi i ja bi pivo,osecam se zaboravljenom ,smrc....

STRANACH

Pa kad ste zaboravili da ovde postoji kafana....sta da vam radim .....pijte sad pivo ispred prodavnice.....

Luna

Citat: sonja poslato 10-02-2009, 07:48:28
Ljudi i ja bi pivo,osecam se zaboravljenom ,smrc....
sonjice draga,zar si zaboravila da jutro pocinje sa rekojom,a ne sa pivom?

sonja

Pa  ja da se najavim ,da me imate u vidu,a za rakijcu,hahahaah... ziveli i dobro jutro!
Kad smomoj muz i ja bili prvi put zajedno  u Cupriji,devet sati ujutru i prolazimo pored,,ravna,,narod sedii pije pivo,a on ,onako zbunjeno mi kaze,,jo  zar su svi ovde alkosi?,, ja  mu kazem jo sta tije toplo je ,oces pivo?on me pogleda i kad smostali da se smejemo,hahahahah inaravno otisli smona pivo u devet izjutra....

Luna

zato ja ustajem rano,dok je hladovina,pa izvadim iz frizidera "frtaljce",a ono se zamagli napolju...pa jedna za mene...pa jedna ze pokojne...pa naidje neko iz komsiluka...
pa tako...ajd ziveli,ajd bogda prosti...a otkinem vrh od hlebai ubacim u sredihu kobasicu...ma samo da mi dodje leto.

STRANACH

Alo bre dosta vise.....

u kafanu pa pijancite...

Didi

jeste......sve pijanice.....samo piju pivo  :aq21:

Luna

moj drugar radi u ribarnici,na periferiji malo,i tu uvek sede po par njih i piju sa njim pivo.
on tu leti pred vrata inese i dasku,vanglu,sav pribor,crevo sa vodom i na licu mesta na trotoaru cisti ribu!
sto otpadne odmah baca na onih 10 kucica sto cekaju...pa kad se oni podave....!
ja letos,ajde da ga ne uvredim pa sednem i ja....e jes slatko...ako se musica uvali u flasu,nema da zoves konobara,da se grozis...samo pljusnes malo na zemlju i ...pici dalje.
ako je ostalo neko musicino krilce,progutas ko dama.

narod se cudi,ali to ja iz drugarstva.