Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Pripreme za izgradnju cevovoda  (Pročitano 4584 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Pripreme za izgradnju cevovoda
« poslato: 25-08-2007, 10:32:27 »

Radnici Javnog preduzeća „Vodovod“ počeli su pripreme za postavljanje magistralnog cevovoda Striža - Drenovac, koji će početi od centra Ratara prema Striži. Zemljane radove izvodiće preduzeće „Transkop“, koje je bilo najpovoljnije i za čiju ponudu je nadležno ministarstvo dalo saglasnost, a cevi će postavljati „Vodovod“. Prema najavama iz „Vodovoda“, radovi na izgradnji cevovoda treba da počnu u toku naredne nedelje. Izgradnja magistralnog cevovoda biće finansirana sredstvima iz Nacionalnog investicionog plana i sredstvima opštine Paraćin.

U Rataru su radnici „Vodovoda“ počeli pripreme za izgradnju cevovoda do bunara kod Striže, u dužini od četiri kilometara. Danas su obeležavali telefonski kabl, kako ga radnici „Transkopa“ ne bi presekli prilikom kopanja kanala za vodovodne cevi, i istovarivali cevi.

U „Vodovodu“ kažu da je cena priključka 800 evra plus PDV i da su oni o tome obavestili mesnu zajednicu. Prema najavama iz ovog javnog preduzeća, radovi na izgradnji cevovoda treba da počnu u toku naredne nedelje. U Rataru se meštani vodom snabdevaju kako se ko snašao, a kontrola te vode vršena je vrlo retko.

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 18 upita.