Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Evo šta rade konobarice za 6.000 dolara!  (Pročitano 2896 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Evo šta rade konobarice za 6.000 dolara!
« poslato: 18-11-2014, 01:05:28 »



NOVAC JE DOBAR I ZATO TRPIMO S#ANJA: Evo šta rade konobarice za 6.000 dolara!

Osnovni zadatak grupe "Skimpis" je da što izazovnije obučene posluže muškarce pićem, a za njihovo pojavljivanje u kafiću dobijaju 1.000 dolara, međutim, na kraju večeri, bakšiš bude mnogo veći
U Australiji postoji grupa devojaka, oko njih 300, koje idu po zabačenim delovima zemlje i njihov zadatak je da što izazovnije obučene poslužuju pića rudarima i farmerima, a za jednu noć mogu da zarade i do 6.000 dolara bakšiša.
Ime njihove grupe je “Skimpis”, a Šea (29) koja je njihova “članica” se u ovom poslu nalazi već 10 godina i kaže da je za nju i njene koleginice najveća motivacija novac.



- Novac je jako dobar i zbog toga trpimo sva ta s*anja. Samo za dolazak u kafić dobijemo 1.000 dolara, a za noć zaradimo veliki bakšiš - rekla je ona i dodala:

- Za ovaj posao, najbitnije da budete svesni toga šta ste. Upoznajemo mnogo čudaka koji nas zezaju zbog svojih ličnih problema, ali morate imati debelu kožu, posebno kada se napiju.

Šea je takođe istakla i da muškarci neretko traže i “ekstra” usluge zbog čega većina devojaka na početku odustane od ovog posla jer ne mogu da se izbore sa tim.



- Okrenemo se i našalimo, a ukoliko neko nastavi da navaljuje, pošaljemo ga u bordel – istakla je ona.

Međutim, Šea ima razumevanja za sve nove devojke jer se dobro seća njenih početaka kada je išla u kupatilo i plakala jer joj ne neko rekao nešto ružno.

- Ipak, uvek se nešto zanimljivo događa i većina gostiju je pristojna, svi žele da pričaju i smeju se sa nama. Neki su proveli i po 60 dana u divljini pa uživaju u razgovoru sa devojkama – kaže ona.

Inače, Šea i njene koleginice će se pojaviti u dokumentarnom filmu “Skimpy” na kanalu ABC-u, a rediteljka Mariel Tomas je provela nedelju dana na putu sa njima.

- Iznenadilo me je kada sam videla da su one deo nameštaja u tim barovima, ali je bitno da su pametne – istakla je Mariel.

- Trenutno studiram dizajn i želim da počnem da pravim kostime za devojke koje se bave ovim zanimanjem. Ne mogu da napustim ovaj novac i način života. Predugo sam u ovome, zato ću kombinovati obe karijere – zaključila je Šea na kraju.

Kako to u praksi izgleda, pogledajte u videu:

http://www.youtube.com/watch?v=7GccIkQeec8

http://www.youtube.com/watch?v=CtK751Y5VbQ

http://www.youtube.com/watch?v=ql4b34OFfcY
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 20 upita.