• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Filmovi koje sa nestrpljenjem očekujete

Započeo SunđerBoba, 15-07-2009, 08:55:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SunđerBoba

Ja juče videla trejler za film "2012". Tražila malo po torentu ali nema ga. Premijera je u novembru, pa verovatno mora malo da se popričeka.
Bilo je reči na forumu o famoznoj 2012. a, evo vidim Holivud ne časi časa. Postoje dva filma na ovu temu, jedan iz 2008. drugi koji je sada u postprodukciji, e taj drugi čekam sa nestrpljenjem :aq29:

reksys

Samo bre filmove cekas... Bezi malo na more...

SunđerBoba

:aq24:
Pa ja to dok ne spakujem kofere! Znaš valjda da idem na Majorku  :xq005:

Ja sa nestrpljenjem očekujem, ali da li ću imati kad da pogledam...to je već druga priča :xq006:

dungeon-a

ko nema para kupa se u lavoru i ide u bioskop

SunđerBoba

The Lovely Bones -  Pitera Džeksona!

Priča o životu i svemu što sledi nakon njega, prati četrnaestogodišnju Suzi Salmon koja nakon brutalnog silovanja i ubistva odlazi u raj. Zapravo, ona je "negde između", jer njen duh ne miruje... Odatle ona posmatra svoju porodicu koja pati, ali i svog komšiju/ubicu koji je uspešno sakrio dokaze i planira novo ubistvo. Suzi, rastrzana između želje za osvetom i ublažavanjem tuge svojih roditelja, pokušava da kontaktira žive i pomogne ocu da otkrije ko je krivac.
Ovaj film je privukao zaista snažnu glumačku postavu. Tu su Rejčel Vajs i Mark Volberg kao roditelji male Suzi, Suzan Sarandon je njena baka, dok je najveća zvezda filma svakako talentovana Sirša Ronan, poznata po ulozi u filmu "Pokajanje" (Atonement), koju Džekson upoređuje sa Kejt Blančet.

Didi

gledaj District 9 isto od P.Dzeksona,dobar je

krimortus

Citat: SunđerBoba poslato 14-09-2009, 09:23:37
The Lovely Bones -  Pitera Džeksona!

Priča o životu i svemu što sledi nakon njega, prati četrnaestogodišnju Suzi Salmon koja nakon brutalnog silovanja i ubistva odlazi u raj. Zapravo, ona je "negde između", jer njen duh ne miruje... Odatle ona posmatra svoju porodicu koja pati, ali i svog komšiju/ubicu koji je uspešno sakrio dokaze i planira novo ubistvo. Suzi, rastrzana između želje za osvetom i ublažavanjem tuge svojih roditelja, pokušava da kontaktira žive i pomogne ocu da otkrije ko je krivac.
Ovaj film je privukao zaista snažnu glumačku postavu. Tu su Rejčel Vajs i Mark Volberg kao roditelji male Suzi, Suzan Sarandon je njena baka, dok je najveća zvezda filma svakako talentovana Sirša Ronan, poznata po ulozi u filmu "Pokajanje" (Atonement), koju Džekson upoređuje sa Kejt Blančet.

svaka cast

i ja isto
Lovely bones

Didi

marepop

Jel ima neki sajt gde se mogu besplatno skidati filmovi DvdRip, ja imam graboid,alu tu nema nekih novijih filmova!

SunđerBoba

Didi

SunđerBoba

Wow!!!  Peđa Bjelac, mi je bio super u četvrtom delu.
Jedva čekam!
:xq004:

zdravlje

Alkar

sonja

Mac

E ovaj Avatar mnogo dobar film. Ja sam mislio da ce da bude previse sci-fi, ali ispao je lepo