Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => JAGODINA => Temu započeo: autentik 18-03-2014, 10:18:54

Naslov: Global Citizen Program Srbija
Poruka od: autentik 18-03-2014, 10:18:54
Ovog leta volontiraj u inostranstvu!



AIESEC, najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata, pruža Vam mogućnost volontiranja u inostranstvu u okviru programa Global Citizen. Cilj ovog programa je da kod mladih ljudi podstakne proaktivnost, liderstvo, toleranciju i otvorenost, i poveća njihovu svest o globalnim problemima i idejama za njihovo rešavanje.

Global Citizen studentima  nudi mogućnost  volontiranja u inostranstvu, u nekoj od zemalja u kojima postoji ova organizacija. Najviše volonterskih mogućnosti postoji u Rusiji, Češkoj, Grčkoj, Poljskoj, Turskoj, Egiptu, Kini, Indiji i drugim zemljama u razvoju.

Volontiranjem na društveno korisnim projektima koji se bave edukacijom i razvojem mladih i dece, multikulturalnosti, učešćem u različitim radionicama, mladi imaju priliku da rade na svom ličnom razvoju, upoznaju druge kulture i običaje, i tom prilikom razbiju mnoge predrasude o svetu koji ih okružuje. Učesnici programa kroz iskustvo od 6-8 nedelja razvijaju preduzetnički duh, liderske veštine, stiču znanje o projektnom menadžmentu, i timskom radu u internacionalnom okruženju. Projekti se mogu realizovati u nevladinim organizacijama, institucijama kao što su škole i Univerziteti, i letnji kampovi.

Mogućnost da se prijave za ovaj program imaju svi studenti mlađi od 29 godina, koji imaju osnovno znanje engleskog jezika, bez obzira na to koji fakultet studiraju, godinu studija i prosek ocena.


Prijavu za ovaj program možete pronaći OVDE.  Za više informacija možete posetiti naš sajt http://www.aiesec.org.rs/ (http://www.aiesec.org.rs/), ili nas možete kontaktirati:


Sandra Cekov
Vice President Global Citizen program
AIESEC Ekonomski fakultet u Beogradu
Mob: +381/69-143-96-00
E mail: sandra.cekov@aiesec.net

(http://www.autentik.net/forum/slike/jagodina/obrazovanje/aiesec_logo.jpg)
Naslov: Odg: Global Citizen Program Srbija
Poruka od: autentik 18-03-2014, 11:31:52
Link za prijavu je

https://docs.google.com/forms/d/11U8RkBze_4L9v_RcAdR21Nn8-0GurKEEPZ2dBPZ798c/viewform
Naslov: Odg: Global Citizen Program Srbija
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 19-03-2014, 01:24:24
Lepo.