Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Invekta Održavanje higijene  (Pročitano 635 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrmot

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 590
Invekta Održavanje higijene
« poslato: 24-03-2021, 08:37:19 »

Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene.

Održavanje higijene kao esencijalna stvar svake kompanije!

Održavanje higijene poslovnog prostora od esencijalne je važnosti za svaku kompaniju, te bi ove usluge trebalo poveriti pouzdanoj, profesionalnoj kompaniji. Obaveze čišćenja kao što su usisavanje tepiha, brisanje podova, pražnjenje kanti, čišćenje toaleta, redovne i pravovremene dopune papirne galanterije su standardne usluge koje pružamo većini kompanija. Pored ovih usluga, naša redovna čišćenja podrazumevaju i čišćenje venecijanera, žaluzina na prozorima i vratima, dezinfekciju površina koje se najčešće koriste kao što su kvake, prekidači i slično. Sa našom mrežom zaposlenih širom Republike Srbije osiguravamo pravovremeno i sigurno obavljen posao ostavljajući radni prostor klijenata besprekorno čistim, zdravim i bezbednim za rad.

Pravilno održavanje higijene poslovnog prostora je pola zdravlja!

Tajna svake uspešne kompanije je u pozitivnim preporukama. Prvi utisak o kompaniji ostavljaju zaposleni, uslužnost, poslovnost, a po najnovijim istraživanjima čistoća poslovnih prostorija igra takođe veoma značajnu ulogu u tome kako drugi doživljavaju poslovanje kompanije.
Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene. Nudimo različite vrste programa čišćenja od dnevnog, periodičnog, mesečnog, polugodišnjeg i godišnjeg čišćenja, a sve u zavisnosti od usluge za koju se klijent opredeli.
Organizacija rada, tačno zadati radni zadaci, supervizija i obučeni izvršioci dovode nas do zavidnih rezultata koje postižmo. U radu primenjujemo najsavremenije mašine i sredstva za rad, vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bismo u svakom pogledu mogli da odgovorimo na najzahtevnije poslove.



ADRESA
Kopaonička 31
11136 Beograd

KONTAKT TELEFON
+381 64 70 595 39

EMAIL ADRESA office@invekta.rs

WEBSITE www.invekta.rs
« Poslednja izmena: 24-03-2021, 08:37:47 od strane mrmot »
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 21 upita.