Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: SMRAD G... NA ELITNOJ OBALI  (Pročitano 3880 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
SMRAD G... NA ELITNOJ OBALI
« poslato: 10-07-2007, 21:20:37 »

Turisti koji se odmaraju na svetostefanskim plažama umesto toaleta, kojih nema, koriste stoletnu šumu u zaleđu, pa se ovim elitnim delom obale šire neprijatni mirisi, navode meštani Mesne zajednice Sveti Stefan, koji su juče od SO Budva zatražili urgentno rešavanje pomenutih problema.
Igor Barba, direktor "Adriatik Propertis", firme Žan Pjera Baratena koju je "Aman rizors" osnovao u Crnoj Gori, izvinio se građanima i turistima i zamolio ih da se ponovo okupe i protestuju za osam dana.

Četiri najlepše crnogorske plaže na Svetom Stefanu, posle zakupa fimre "Aman rizors" iz Singapura, a čije vlasništvo još nije obelodanjeno, ovog leta nisu stavljene u funkciju, a uz saglasnost Ministarstva turizma Crne Gore.

"Aman rizors" je taj deo obale zakupio na 30 godina i planira da uloži veliku sumu novca u rekonstrukciju objekata na Svetom Stefanu i Miločeru i da ih dovede do ekskluzivnog nivoa, većeg od onog na kojem su u najslavnijim godinama bili.
Ovde zasada ne postoje toaleti niti je do juče bilo vode na tuševima, pa turistima nema druge nego da odu u šumu kad ih nužda potera.

Sačuvana

Loremo

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1502
Одг: SMRAD G... NA ELITNOJ OBALI
« Odgovor #1 poslato: 27-07-2007, 22:08:31 »

 Ma gluposti! :aq12: Hemijski toaleti postoje godinama... nego bas ih briga, sto manje da kosta da bi zgrnuli sto vise para. A to sto se unistava i zagadjuje...eto za takve stvari bi, da smo clanica, EU reagovao. Zastita istorijskih spomenika i okoline. Nije to samo crnogorsko! :aq29:
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.06 sekundi sa 25 upita.