Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Ubistvo u Batincu  (Pročitano 3572 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Ubistvo u Batincu
« poslato: 18-02-2010, 22:25:10 »

NEVERICA U SELU BATINAC KOD ĆUPRIJE POSLE ZLOČINA
Majci odgrizao nos i pretukao je na smrt

Anita Đukić    | 17. 02. 2010. - 00:02h | Komentara: 8
Dragiši V. (49) iz sela Batinac kod Ćuprije istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u ponedeljak ujutro ubio svoju majku Vladinku Stanković (67).

 

Vladinka Stanković
Stravičan zločin u selu Batinac ostavilo je meštane ovog kraja bez daha i komentara. Ipak, neki se prisećaju stravičnog prizora u ponedeljak ujutro u Vladinkinoj kući.
- Sa suprugom sam u osam sati došao kod Vladinke, jer je trebalo da me ošiša. Prethodnog popodneva bila je kod nas na kafi i tada smo se dogovorili za šišanje. Bila je toliko siromašna da ni žilet nije imala pa mi je rekla da ponesem svoj. Vrata nam je tog jutra otvorio Dragiša. Sijalica je gorela i odmah smo supruga Dragica i ja videli njene noge pored kreveta, na patosu. Bila je gola samo pokrivena nekom starom suknjom - kaže Toplica Petrović, komšija ubijene žene.
Vladinka je volela da popije pa su, kako kaže, pomislili da je pijana. Tada je Dragiša tiho počeo da priča "mama mi je umrla".
- Ušli smo i zatekli stravičan prizor. Vladinki je vrh nosa bio odsečen ili odgrižen, kosa joj je iščupana sa glave, lice razbijeno, modro, naduveno, podlivi po celom telu. Pitao sam Dragišu šta je bilo, a on mi je rekao da je umrla te noći oko četiri sata. Ubrzo je rekao da je umrla u jedan sat. Pitao sam ga da li je zvao policiju, a on mi je odgovorio da ćutim i da nikom ne pričam - kaže Petrović.
Izašli su iz kuće i Dragiša je od Petrovića zatražio cigaretu. Petrović je odmah pozvao Vladinkinog zeta koji je obavestio policiju.
Komšinica Milene Pantić navodi da je Dragiša je tog jutra, dok je telo njegove majke bilo na podu, skuvao sebi kafu i doručkovao.
 

Komšije i rođaci ispred kuće u kojoj se dogodilo ubistvo
 
- Gledao je televiziju, jeo, popio kafu, dok je ona ležala pored. On je monstrum! Rođenu majku je unakazio, ubadao ju je kišobranom u leđa, udarao kamenom i hoklicom, svime što je našao. Zidovi i šporet bili su krvavi, pod je bio potpuno mokar jer je verovatno sipao vodu preko nje da je osvesti. Kad ga je policija odvodila, okrenuo se prema nama koji smo se okupili i nasmejao nam se. Bio je prek, neprijatan i niko u dvorište nije mogao da uđe od njega. On je čovek koji ima ćerku i dva unučeta. Katastrofu je napravio - kaže komšinica Milena Pantić.
Prve Vladinkine komšije čule su zapomaganje u nedelju poslepodne, ali nisu pozvale policiju jer su se takve scene bile uobičajene.
- Vikala je: "Pusti mi glavu. Skloni se od moje glave." Ali to se često dešavalo pa nismo znali da će je ubiti. Mnogo ju je maltretirao. Oboje su pili. Nismo smeli da uđemo unutra. On je napustio ženu pre tri meseca i od tada je kod majke. Stravično je ovo što je rođenoj majci uradio, ona je bila dobra prema komšijama - kaže Dejan Ilić.
Vladinka Stanković će biti sahranjena danas na groblju u Batincu.

 
Svađe zbog nasledstva
Vladinkin zet kaže da su se ona i sin često svađali zbog nasledstva koje je starica prepisala ćerki, a radi se o dve njive.
- Mnogo puta smo pokušali da je zaštitimo, terali smo je da ga prijavi policiji, ali ona je uvek govorila: „Neka, neću, to je moje dete pa kakvo god da je, neka ga, smiriće se.“ Često je dolazio i maltretirao je zbog te imovine, nismo mogli ništa da uradimo. On se stalno rastajao sa tom ženom sa kojom je živeo i dolazio kod majke - kaže Vladinkin zet Jovan Petrović.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/177027/Majci-odgrizao-nos-i-pretukao-je-na-smrt

Ovo je katastrofa ! Eeeeeeeeeee šta uradiše alkohol i siromaštvo !
Sačuvana

jagodica bobica

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 184
Одг: Ubistvo u Batincu
« Odgovor #1 poslato: 19-02-2010, 10:16:17 »

Juce kad sam procitala novine, sokirala sam se , jadna baba, bas mi je zao sto je tako zavrsila.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 24 upita.