Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Muzički Festivali  (Pročitano 9615 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Muzički Festivali
« poslato: 31-05-2009, 11:47:52 »

Poštovani
Imam veliko zadovoljstvo da Vas obavestimo da ce se I ove godine FESTIVAL PIVA održati u Nišu na prostoru Gradske tvrđave u periodu od 25. -28. juna.
Ocekuju nas TRI stage-a

Glavni, “Guitar kutak”na ovom stejdžu će biti forsirana isključivo dobra rock,ska,punk,ragae,blues  MUZIKA.
DJ GAJBA, DJ koji će non-stop „vrteti” techno, house,latino-sound,break beat,goa,trance…riram…
PIVSKI KINO u kome će posetioci moći da se odmore, pogledaju zanimljive reklamne, dokumentarne i druge filmove vezane za PIVO,uzivaju u promocijama I aktivnostima nvo-sektora Nisavskog regiona,modnim revijama.

Festival organizuje “FILMPUBLIKART”pod pokroviteljstvom grada Nisa,a samu organizaciju kao pokrovitelji prate i gradske opstine “Crveni krst”,“Palilula”,”Pantelej”.

MAIN STAGE-“Guitar kutak”

Program počinje u 19h nastupom dva niska benda do 21.30h. Mesto za ovo desavanje je isto kao i prošle godine. je rok bina na kojoj će za sada nastupati (potvrdili su svoje nastupe)
 četvrtak, 25. jun
LEGACY - BRICKHEADS - PERO DEFORMERO - KBO
petak, 26. jun
GLAD - NOVEMBAR - DELIVERANCE - MOTHERFUCKERS (EX GOBLINI) - ALOGIJA
subota, 27. jun
THE SOCKS - GAVRILO PRINCIP - THE STRIPERS - BIJESOVI
nedelja, 28. jun
DIREKTAN PRENOS HITA 202(sa pratecim karavanom svojih najkvalitetnijih predstavnika dobrog guitar zvuka)

Napominjemo da ce svake od ovih veeri se posetiocima predstaviti I po 3 niska mlada autorska benda.

DJ GAJBA biće postavljena na platou kod iskopina, takođe u tvrđavi (200m udaljenosti) . Pokrovitelj ovog desavanja je Gradska opstina „PALILULA”.
Prostor je ogradjen a u njemu ce posetioci moci da se osveze u Chill-caffe-u.
Na DJ-gajbi će se smenjivati poznati dj-masteri u terminu od 20.00h – 02.00h.
organizacija Moov! sa gostima

PIVSKI KINO ili SALON REKLAMA, je prostor rezervisan za kino na otvorenom gde će tokom svakog festivalskog dana od 21.00h – 01.30h. prikazivati na velikom video bimu TV reklame I dokumetarni filmovi učesnika festivala. U prostoru galerije –Salon 77 bice postavka izlozbe posvećene pivu, tj. dizajnu u pivarskoj industriji. Pokrovitelj ovog desavanja je Gradska opstina „PANTELEJ“

Prateci program:

U saradnji sa ostalim nevladinim sektorom iz Niša i okoline pokrenuli smo priču o zaštiti čovekove okoline, sa nizom akcija, edukativnih panoa i akcijama sakupljanja plastičnog i metalnog odpada na festivalu. Planiramo da od sakupljene ambalaže napravimo “skulpturu za reciklažu”, a za to je predviđen prostor između pivskog kina i glavnog mesta.

Kao i na prethodnom festivalu,postoji celodnevni program niza pratecih manifestacija koji ce upotpuniti festivalske dane.

Kampanja AKC u egzilu – “Nadji prostor alternativi”,
ENGADGED FEST u sklopu koga ce biti organizaovane:
Projekcije filmova,Prezentacije…

Art grupa ČAJ...Odličan propratno organizovanje vise izlozbi i javnih projekcija kratkog filma

Sportsko rekreativna organizacija "Safari klub"-Niš
Sa njima možete otići tamo gde nikada niste bili, a uvek ste želeli doživite visine i dubine koje nikada niste doživeli.
Zato ce i posetiocima Festivala piva,makar na kratko predstaviti cari egzotike…
MKK "Katapult"je organizator takmicenja: "PLOCA" - SAMPIONAT SRBIJE -Nis, predstavice se takodje posetiocima Festivala piva…

Posetioci festivala ce se predstaviti i Organizacija Crvenog krsta,sekretarijat u Nisu.
Ceo program FESTIVALA PIVA besplatan je za posetioce.

DOBRODOSLI…

S poštovanjem,
Adwertise management Fpa

Kontakt osoba:
Marijan Stanisavic,

Advertise manager
Account Executive,
FPA-team Public Relations

++ 381 62 737 002

*vise detalja o festivalu na adresi:

http://www.filmpublikart.net/festival piva
http://www.myspace.com/festivalpiva

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #1 poslato: 01-06-2009, 11:09:25 »

Hvala Autentik na ovako isrpnoj informaciji...Pozz ovim putem,procitace nadam se,za Mikija,organizatora Beer Festa u Nisu :aq28: :aq28: :aq28:
Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...

krimortus

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1262
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #2 poslato: 02-06-2009, 18:03:14 »

zanimljivo...zanimljivo...eeee Jagodino, Jagodino...
Sačuvana

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #3 poslato: 03-06-2009, 00:23:58 »

zanimljivo...zanimljivo...eeee Jagodino, Jagodino...

Bice slicnih stvari i u Jagodini,ako si na to mislio...
Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #4 poslato: 07-06-2009, 22:04:52 »

Poštovani

Imam veliko zadovoljstvo da Vas obavestim da ce se i ove godine odrzati FESTIVAL PIVA u  Nišu na prostoru Gradske tvrđave (prošlogodišnja lokacija u samoj tvrđavi na platou) u periodu od 25. -28. juna. Generalni pokrovitelj festivala je grad Nis,a samu organizaciju kao pokrovitelji prate i  gradske opstine “Palilula”,”Pantelej”I kao “Zlatni pokrovitelj” gradska opstina “Crveni krst”….
Prošlogodišnji je "položio ispit" i pokazao da je to najveća”FREE” zabava na Jugu Srbije.

   Statistički pokazatelji su sledeći: 60.000 posetilaca, preko 40.000 l.piva i oko 12.000 l. vode i sokova, 15 poznatih bendova i 9 Dj Master-a, kao i 9 demo bendova...Za Uslove “siromasnog juga”-izvan ocekivanog.

I “posledica” festivala - repriza festivala,drugi put u Prokuplju pred desetak hiljada posetilaca u tri dana, a od ove godine očekujemo da ce se pokrenuti  i Pirotski festival piva.
Na festivalu piva ipak je najvaznija i ona “druga strana zivota”.
U saradnji sa  nevladinim sektorom iz Niša i okoline pokrenuli smo priču o zaštiti čovekove okoline, sa nizom akcija, edukativnih panoa i akcijama sakupljanja plastičnog i metalnog otpada na festivalu.
Od sakupljene ambalaže,poslednjeg festivalskog dana,grupa autora ce napraviti “skulpturu za reciklažu”, a za to je predviđen prostor između “Pivskog kina” i “GUITAR kutka”.

O SAMOM Festivalu:

   Ove godine, CETIRI DANA,TRI STEJDŽA - GUITAR KUTAK, u okviru tog prostora biće postavljeni šankovi, u vidu polukruga ispred bine, što se na proslom festivalu pokazalo izuzetno dobrim rešenjem..Na ovom stejdžu će biti isključivo ROCK MUIZKA.
Drugi stejdz je DJ GAJBA, u donjem delu biće smešten šank a iznad šanka DJ koji će posetoce zabavljati uz techno, hose,electro-break-beat,minnimal tech-house zvuk…
I kao treci lokalitet festivalskog desavanja - PIVSKI KINO u kome će posetioci moći da se odmore i u prostoru rezervisanom za kino na otvorenom gde će se tokom festivala u terminu od 21.00h – 01.30h na velikom video bimu prikazivati  TV reklame i dokumetarni filmovi učesnika festivala,a u prostoru galerije čiji eksterijer koristimo za ovaj program uzivacemo u izlozbi posvećenoj pivu, tj. dizajnu u pivarskoj industriji.
Zastupljene ce bti vrste piva,dostupne na nasim prostorima dostupnim…Dakle label-ovi,sto bi znacilo: Jelen pivo , Lav pivo, Weifert,Efes, Tuborg Carlsberg, Becks, Heineken , Amstel , Holsten , Löwenbräu kao i neka ne tako cesta-pivski sladokusci bi rekli PRAVA piva Pilsner Urquell,Paullaner ,I naravno atrakcija celog  IV Festivala piva -gosti festivala Belgiska Vocna piva-LINDENMAN’S…ali kao stovidite nema Niske, (iako je zbog problema u industriji piva,nekim losim privatizacijama pivara(pivara Vrsac,Becej),pivarama prodatim kao gradjevinsko zemljiste(Niska,a.d.Bip),ucenama koje prate njihovo polsovanje(Jagodinska) i uopstenoj krizi koja prati nase drustvo bilo ih je veoma tesko “privoleti da se okrenu jugu”).

Na festivalskom prostoru,ocekuje nas uz podrsku kluba Paek,i promo pult kluba,kako bi se na pravi nacin angazovanjem posetilaca i ostvario pravi uticaj ukazivanjem na vrednost zdravog nacina zivota.
Posetioci ce se  upoznati  sa americkim fudbalom(kaf Imperatori),ucestvovace u roller-blade-u(klub Oxigen),videce lepote break-dance(Extreme-club). Posetiocima festivala ce se predstaviti i  Organizacija Crvenog krsta,sekretarijat u Nisu.
Kampanje ce organizovati i sledece nevladine organizacije:JAZAS,ASTRA,AKC,PAULLEN ASOCIATIONS,Centar za toleranciju,GOD(generacijski odgovor drogama),Grupa nevladinih organizacija Evropska inicijativa,Millenium i mnoge druge...
Za sada Vam otkrivamo neke od izvodjaca:
„KBO“ (www.myspace.com/kbo),“ALOGIJA”, ”- ”PERO DEFORMERO” (www.myspace.com/perodeformero), “NOVEMBAR”( www.myspace.com/novembar), “BJESOVI” (www.myspace.com/bjesovi)...
Poslednji dan festivala na “Guitar kutku” rezervisan je za  program radija 202,i Nisku proslavu 40-togodisnjice ove medijske kuce.Dakle ocekujte prenos emisije”HIT GODINE”, sa pratecim karavanom,te nas tu ocekuje 15-tak kvalitenih bendova,naslednika dobrog guitar zvuka.Uzivanje zagarantovano...
Napominjemo da ce svake od ovih veceri, posetiocima predstaviti I niski mladi autorski bendovi.

DJ GAJBA biće postavljena na platou kod iskopina, (200m udaljenosti) . Pokrovitelj ovog desavanja je Gradska opstina „PALILULA”.
Program ce upotpuniti poznati dj-masteri,nase klupske scene,u terminu od 20.00h – 04.00h.

PIVSKI KINO ili SALON REKLAMA, je prostor rezervisan za kino na otvorenom gde će tokom svakog  festivalskog dana od 21.00h – 01.30h. prikazivati na velikom video bimu TV reklame I dokumetarni filmovi učesnika festivala. U prostoru galerije –Salon 77 bice postavka izlozbe posvećene pivu, tj. dizajnu u pivarskoj industriji. Pokrovitelj ovog desavanja je Gradska opstina „PANTELEJ“.Posetioce uz vreli latino ritam salse,rume zabavlja DJ Natural Mystic&crew.

Festival prati i bogat program pratecih manifestacija,koje cemo Vam nakanado dostaviti,kao i tacan sled dogadjaja na samom festivalu.

I da ne zaboravimo,ceo program FESTIVALA PIVA  besplatan je za posetioce.

„Vrelo Nisko Penusavo leto uskoro pocinje”
                                              U to ime podignimo case,CHEER’S...
                        Vise o samom festivalu na adresi:
 www.filmpublikart.net/festivalpiva
    www.myspace.com/festivalpiva

           Adwertise management Fpa
Kontakt osoba:
Marijan Stanisavic,Advertise manager
Account Executive,
FPA-team Public Relations
++ 381 62 73 70 02

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #5 poslato: 10-06-2009, 17:29:28 »

Poštovani
Uskoro pocinje HLADJENJE NISKOG UZAVRELOG UCMALOG LETA,a cime bi drugo-IV FESTIVALOM PIVA.
Dakle,ocekuju nas IV festivalske noci , nastupi-svirke kvalitetnih Dj-eva i bendova, a od njih se najvise i ocekuje- ‘Legacy’, ‘Pera Deformera’ i rodjendanske svirke”KBO!”’Novembra’,neceg novog za nase uslove ‘Deliverance inc.’ dugo cekana ‘Alogia’,’Aria aeterna’,’Bad memory’-a,svojevrsne atrakcije ’Gavrila pricipa’ i neponovljivih ‘Bjesova’ svirki koje Niski poznavaoci dobrog zvuka u svom gradu nisu skoro videli,IV dana festivala,III Stage-a , 30 guitar svirki, ,’Dj Natural Mystic&crew’ i vreli ritmovi house&salsa ritma, DJ DEEZEEJAY i malo techno-zvuka poznati DJ-masteri -niske snage I DA PONOVIMO mesto odrzavanja Niš,  prostor Gradske tvrđave,od 25.-28 juna,ulaz FREE…
Zastupljene ce bti vrste piva,dostupne na nasim prostorima dostupnim…Dakle label-ovi,sto bi znacilo: Jelen pivo , Lav pivo, Weifert,Efes, Tuborg Carlsberg, Becks, Heineken , Amstel , Holsten , Löwenbräu kao i neka ne tako cesta-pivski sladokusci bi rekli PRAVA piva Pilsner Urquell,Paullaner ,I naravno atrakcija celog  IV Festivala piva -gosti festivala Belgiska Vocna piva-LINDENMAN’S…ali kao sto vidite nema Niske, (iako je zbog problema u industriji piva,nekim losim privatizacijama pivara(pivara Vrsac,Becej),pivarama prodatim kao gradjevinsko zemljiste(Niska,a.d.Bip),ucenama koje prate njihovo polsovanje(Jagodinska) i uopstenoj krizi koja prati nase drustvo bilo ih je veoma tesko “privoleti da se okrenu jugu”).

Ocekuju nas TRI stage-a
“GUITAR KUTAK”,na ovom stejdžu će biti forsirana isključivo ROCK MUZIKA.
“DJ GAJBA”, DJ-masteri zabavljaju nas  techno, house,latino-sound,break beat,goa,trance…muzikom…
        “PIVSKI KINO” u kome će posetioci moći da se odmore, pogledaju zanimljive reklamne, dokumentarne i druge filmove vezane za PIVO,uzivaju u promocijama I aktivnostima uspavalog NVO-sektora Nisavskog regiona,modnim revijama...

Generalni pokrovitelj festivala je grad Nis,a samu organizaciju kao pokrovitelji prate i  gradske opstine “Palilula”,”Pantelej”,zlatni pokrovitelj festivala gradska opstina “Crveni krst”….

GUITAR KUTAK-
Program počinje u 19h nastupom dva niska benda do 21.30h . za IV dana festivala nastupice 30-tak bendova a ovom prilikom mi Vasoj paznji preporucujemo: 
LEGACY-(Ser),SOBER PADDIES-(Ser),BRICKHEAD’S-(Ser),PERO DEFORMERO-(Ser),KBO! -(Ser), NOVEMBAR -(Ser),Yu-NAOPAKO -(Ser),DELIVERANCE INC. -(Ser), ALOGIA-(Ser),BAD MEMORY-(Ser),ARIA AETERNA-(Ser), THE SLEEPER’s-(Ser)
THE SOCK’S-(Ser), AFK CAT ON FIRE-(Ser)GAVRILO PRINCIP-(Ser) i naravno uvek dobre i ‘vatrene’ BJESOVE-(Ser).

Festival poslednjeg dana,a i grad Nis,na poklon od HUMANITARNE ORGANIZACIJE ZA IZVODJENJE RADOVA U KULTURI”FILMPUBLIKART”-a,dobice poklon rodjendanske svirke Radia 202(radio-stanice koja proslavlja 40 -godinjicu postojanja),koji ce se predstaviti karavanom dobrog zvuka,gde nas ocekuje 12-tak autorskih band-ova i naravno Vlada-Jet Band.
            Program i satnicu nastupa po danima cemo Vam nakanadno dostaviti...
DJ GAJBA,za sve ljubitelje electro-voice’s biće postavljena na platou kod iskopina, takođe u tvrđavi (200m udaljenosti) . Pokrovitelj ovog desavanja je Gradska opstina „PALILULA” i brand ”Niksicko pivo”.
Posetioci mogu da se osveze u za ovu priliku napravljenom Chill-caffe-u.
Zabavljaju nas poznati DJ-masteri -niske snage,PARTY ZONE CREW&BALCAN CONECTION&FF DJ'S&FROG’S ON DOGS DJ’s SA organizacijom KONDUKTER...naravno u terminu od 20.00h – 02.00h,ali pouceni dosadasnjim iskustvom ovde ce zurke trajati do ranih jutarnjih sati.DJ Denis Herman, DJ Milkan,DJ Nakoca,DJ Dimiz,DJ Bucek,DJ Milentija &DJ Bosko,DJ Dica,DJ Max&DJ Grooya...

PIVSKI KINO ili SALON REKLAMA, je prostor rezervisan za kino na otvorenom gde se svakog  festivalskog dana od 21.00h – 01.30h. prikazuju na velikom video bimu TV reklame I dokumetarni filmovi učesnika festivala.Pokrovitelj ovog desavanja je Gradska opstina „PANTELEJ“i brand ”Beck’s”..
 Posetioce zabavlja uz vruce ritmove salse DJ Natural Mystic sa svojom ekipom i DJ DEEZEEJAY i malo techno-zvuka.

Prateci program:

U saradnji sa ostalim nevladinim sektorom iz Niša i okoline pokrenuli smo priču o zaštiti čovekove okoline, sa nizom akcija, edukativnih panoa i akcijama sakupljanja plastičnog i metalnog odpada na festivalu.Od sakupljene ambalaže IV Dana festivala nastace “skulptura za reciklažu”, a za to je predviđen prostor između pivskog kina i glavnog mesta.
Kao i na prethodnom festivalu,postoji celodnevni program niza pratecih manifestacija koji ce upotpuniti festivalske dane.

Kampanja AKC u egzilu – “Nadji prostor alternativi”,
ENGADGED FEST  u sklopu koga ce biti  organizaovane:Projekcije filmova,Prezentacije…

Art grupa ČAJ...Odličan propratno  organizovanje vise izlozbi i javnih projekcija kratkih filmova

Organizacija " JAZAS ",angazovanim kampanjama ukazace na znacaj ocuvanja reproduktivnog zdravlja.

Svoje angazovane kampanje organizovace i sledece nevladine organizacije: ASTRA, Centar za TOLERANCIJU,”AdHoc”,koalicija nevladinih organizacija”PROTECTA”,odred izvidjaca “PORECANI”,stonoteniski klub”Stoni”,PAINTBALL-klub, NVO mreza-EKOPOLIS kao i mnoge druge...

Posetiocima festivala ce se predstaviti i  Organizacija Crvenog krsta,sekretarijat u Nisu.

Ceo program FESTIVALA PIVA  besplatan je za posetioce.

Vrelo Nisko penusavo leto trajace 4 dana...

krimortus

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1262
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #6 poslato: 11-06-2009, 16:45:31 »

zanimljivo...zanimljivo...eeee Jagodino, Jagodino...

Bice slicnih stvari i u Jagodini,ako si na to mislio...


ajde bas da cujem...sapni mi
Sačuvana

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #7 poslato: 12-06-2009, 12:07:42 »

zanimljivo...zanimljivo...eeee Jagodino, Jagodino...

Bice slicnih stvari i u Jagodini,ako si na to mislio...


ajde bas da cujem...sapni mi


 Kad dodje vreme za to,saznaces i sam.Do tada,dovoljno je i ovo sto si cuo.
Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...

krimortus

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1262
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #8 poslato: 13-06-2009, 07:30:19 »

pfffff.... kao da nisam ni cuo... cccccc

jaoj nemoj mi samo pricati o Cicinom konaku itd... naslusao sam se tih prica, hvala...
« Poslednja izmena: 13-06-2009, 07:36:18 od strane krimortus »
Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #9 poslato: 16-06-2009, 18:27:46 »

LEGACY ,nam dolazi iz Pirota.Da je u Srbiji sto se muzike tice prisutna decentralizacija potvrdjuje i i ovaj odlican heavy-metal band.
U sustini cetvorka-gitara,klavijature,bas i vokal,funkcionisu jos od ’98 godine(pod imenom IMPULS K).S pocetka su se radile samo obrade a svi iz benda zeleli su da se okrenu i autorskom radu.Grupa funkcionisa pod imenom LEGACY od 2002 godine,a do sada je vise puta menjala sastav a najvise se kuburilo sa vokalom...
Ipak je tesko pronaci Bruce Dickinsona u Srbiji,a zamislite kako je to tek u Pirotu...
U prodaji se nalazi album prvenac ovog sastava,album sniman u Smederevu, studio PARADOX,kod nasih majstora gitare Srdjana i Mikice Brankovica(Alogia)...Svih deset pesama je na engleskom jeziku.
Festival piva ce zagrejati:
Marjan Colic-gitara,
Milan Mladenovic-klavijature,
Filip Stamenkovic-bubanj,
Danilo Mitrovic-solo gitara,
Milos Jancic-solo gitara,
Stefan Pencic-bass gitara i
Nemanja Zivkovic-vokal.
   Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/legacypirot

KULTURNO ZABAVNI CENTAR
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/KZC
SOBER PADDIES
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/soberpaddies

BRICKHEADS,nam dolazi sa novosadske scene.Band forsira autorski heavy-punkrock-garage zvuk.Band je nastao 2004 godine i spocetka su svirali brzi garazni-pank-rok.Svoj konacni oblik dobijaju tek na prolece 2006 godine usled brojnih “kadrovskih pretumbavanja”.bend je dosta aktivan-30 svirki mesecno,nastupi na festivalima,live snimak za muzicku televiziju MTS.Pre dva meseca,konacno su snimili i materijal za album koji ce za pocetak biti zbog ugovora sa izdavackom kucom biti izdat za hrvatsko trziste.Dakle premijerno u Nisu...
Festival piva ce zagrejati:
Nemanja Micic-gitara;glavni vokal,
Marko Kilibarda-gitara;prateci vokal,
Igor Acimovic-bass gitara,
Marko Vucic-bubanj;prateci vokal.
Vise informacija o samom band-u:
         http://www.myspace.com/brickheads

PERO DEFORMERO,jos jedan izvrsni vojvodjanski band koji nam dolazi iz Rume.Band je karakteristican po kombinaciji dva pravca.Uz heavy-metal zvuk ide vokal koji bi se samo koristio u folk muzici-moramo priznati izvrstan,poput doajena nase turbo-folk scene,te bi se sam band mogao svrstati u folk-metal band.
Inace,grupa postoji jos od 1995 godine,da bi pauzu pravili 1998 kada im se gubi svaki trag.Tematika njihovog albuma”UnderGraund”,koji je izasao januara ove godine,moze se reci uglavnom se svodi na sprdnju sa svim pravcima, pa cak i sa metalom koji je u osnovi svake pesme.
Na primer jedna njihova pesma pocinje uvodom iz ”Child in time” uz naravno neprevazidjen kultni tekst tridesetdeevet sa dvaaaaaa...
Ko god da cuje ovo ne moze ostati ravnodusan i da se ne zacrveni od smeha.Vasem ukusu preporucujemo svakako biser medju pesmama sa albuma-“Gotica lepotica”.Tu je prikazan lik koji ne voli metal ali je strasno zaljubljen i pati za lepom “metalkom”.
Ovu Novosadsku horor-folk atrakciju predvodi jedan od nasih najboljih gitarista Sasa Fris i harizmaticni vokal  Goran Bisevac Biske.
Festival piva ce zagrejati:
Sasa Fris-gitara,
Goran Bisevac Biske-vokal,
Nenad Kovacevic-bass gitara,
Slobodan Stanojevic Sloba-bubnjar.
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/perodeformero

KBO!,konacno i u nasem gradu.Zasto konacno?KBO je najstariji punk/hardkor band.Nastali su kao reakcija, na kako sami kazu, losu kragujevacku scenu davnih osamdesetih godina XX veka.
Grupa je osnovana u januaru 1982 godine od tadasnjih ucenika “Kragujevacke gimanazije”.U postavi imaju dve gitare i bubanj- a jedan podatak od samog pocetka nastupaju bez bass-gitare sto im je ostalo i danas kao zastitni znak.
Prate ih mnoga izdanja,svirke,domaci i inostrani festivali gde su bili i predgrupe grupama kao sto su Gorilla,Bisquits,Emils,Babes in Toyland,Political,Asylum...Devedesetih godina,pre pocetka svog”sranja” na nasim prostorima objavljuju anti-ratnu pesmu na internacionalnom CD-u u Holandiji,na kojo kompilaciji se nalaze imena kao sto su M.D.C.,No Means,No,Mr T.Experience...
Sa posetiocima Festivala ovaj band,“vatrenim“nastupom proslavice svoju 27-ogodisnjicu.
Pitate se otkud naziv grupe “KBO!”?To nije nikakva skracenica vec onomatopeja zabe iz crtanih filmova...
Festival piva ce zagrejati:
Aca-gitara,
Misa-vokal,
Rajko-bubanj i
Vuja-gitara.
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/kbo!

GLAD
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/glad
YU NAOPAKO
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/yupako

NOVEMBAR,sve pocinje dolaskom Koste u Nis,te 1991 godine,svirke u grupi Glas Amerike,dolaskom Zorana Randjelovica ,tih nekih godina rock scena postaje bogatija za jedan band kojim se treba ponositi.
Iza sebe imaju albume:DEGUELO-1994,izdanje NO MAN’s land-a,sadrzi 15 pesama,;BLUES JUZNE PRUGE-1997.,izdanje RADIO B92,sadrzi 15 pesama(medju kojima je i obrada pesme niske grupe Fleke-“Baby,baby...”;LICEM PREMA ZEMLJI,1999.,izdanje SIIC Nis,album sa 10 novih pesama,i naravno poduhvat zapocet jos 2004 godine,album sa 11 pesama,obrada legendarnih grupa poput Termita i Pankrta,La strade ili Petra i Grupe Zli vuk..Band prati i ucesce na kompilaciji KAO DA JE BILO NEKAD,posvecenoj Milanu Mladenovicu,pemom Sarle akrobata-O,O,O,O..,kao i na kompilaciji u cast ljubljanskih Pankrita,gde se Novembar predstavio obradom pesme “Kdo so ti ljude”,koju je pevac band-a otpevao na slovenackom.
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/novembar

DELIVERANCE inc.
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/deliverance
STARFUCKER’s
 Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/starfuckers

   ALOGIA,nas internacionalno popularan band i u Nisu.Dolazi nam iz Smedereva, rock/metal band koji je u pocetnoj postavi radio sa dva vokala,(Nikola Mijic i Ivica Laus-finalisti nekada popularnog 3K-dur ciklusa) band nastao po ideji brace Srdjana i Miroslava Brankovica.
Alogia za sobom ima dva studijska albuma na srpskom jeziku(prvi objavljen 2002.”Price o Vremenu”,i drugi objavljen 2004.”Price o Zivotu”).Oba tiraza albuma su rasprodata veoma brzo...
Iza njih je album i na engleskom jeziku,”Secret spheres of art” album koji je objavila kuca “Locomotive Music” za koju izdaju i mnogi veliki band-ovi:Carmine Appice,Astral Doors,Elegy,Prong...Band se moze pohvaliti i DVD sa snimkom koncerta u beogradskom SKC-u kada su im gosti bili grupe “Divlje jagode”,”Riblja corba”,”Kerber”,”Osvajaci”...
Trenutno su jedan od najaktivijih srpskih band-ova,nastupali su na mnogim festivalima-EXIT,BEER FEST,HENDRIX FEST,GITARIJADA ZAJECAR...,kao specijalni gost na koncertima band-ova WHITESNAKE,APOCALYPTICA,SAVATAGE...
Festival piva ce zagrejati:
Nikola Mijic-vokal,
Miroslav Brankovic-gitara,
Srdjan Brankovic-gitara,
Vladimir Djedovic-klavijature,
Ivan Vasic-bass gitara i
Damir Adzic-bubanj
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/alogia
AFK CAT ON FIRE
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/catonfire
BAD MEMORY-(Ser)
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/badmemory
ARIA AETERNA-(Ser)
Vise informacija o samom band-u:
            http://www.myspace.com/badmemory
THE SOCK’S,carapice,punk-ska-reggae ekipa za koju kazu ko ih nije cuo u Nis,trebao bi odmah da skoci u Nisavu...ali da se besi na kvaku...
Salu na stranu,zar pojava tri lepe devojke na sceni koje stvarno dobro izgledaju,pevaju i sviraju,uz podrsku (sada ja ne mogu da govorim zgodnih mladica da me ne opstuze za nesto svasta) pevaca Urosa i basiste Vuka...
Nije nikakva greska,ova dva momka nisu ni basista ni bubnjar...ova mesta su rezervisana za sestre bliznakinje Janu-gitara i Jelenu-bubnjevi,koje ce Vas sigurno opciniti svojom pojavom i umecem...
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/carapice
GAVRILO PRINCIP,band koji potvrdjuje onu predrasudu da je za uspeh band-a kljucan izdavac.Smederevski punk band,i njihov album NAJEBALI,stavljen je na free-download jer su svesni cinjenica da je dans novo vreme i da se pored interneta ne moze zaraditi prodajom izdanja.Svirali su sa legendarnim grupama KUD Idijoti,Alogija.A sada nesto o samom naslovu-odnosi se na sve one nase drugare-tapsace po ramenu-koji vec na sledecem stepeniku zaboravljau odakle su posli,iako smo uim mi sami pomogli da se popnu na taj stepenik...
Da nam se ne bi nasi VLASTODRSCI U Nisu osetili zapostav;ljano o nasem trosku im dovodimo jedan ovakav band,da ih podseti na vremena prosla....
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/gavriloprincipser

THE SLEEPER’E-(Ser)
Vise informacija o samom band-u:
http://www.myspace.com/sleepers

BJESOVI,osnovani krajem 80-tih godina,pod nazivom BADER MAJNHOF,da bi zbog pritiska tadasnje gradske vlasti promenili ime u Sent Galen,pa Cajna Blu i konacno ostali Bjesovi...
Grupa je od pocetka privukla paznju neobicnom postavom sa dva pevaca,osmisljenim nastupima,prepoznatljivim i licnim tekstovima muzickom podlogom u okvirima Grandz muzickog rock pravca...
Iza njih su albumi:U OSVIT ZADNJEG DANA,izdanje Sound Galaxy,1991;BJESOVI,izdanje ITTM,1994;SVE STO VIDIM I ZNAM,izdanje Metropolis-record’s,1997;NA ZIVO,izdanje Metropolis-record’s,2002; BOLJE TI,u izdanju PGP-RTS-a,2009...
Poslednji album donosi 9 pesama,sa bonusom DVD-spotovima za svaku pesmu.Album je snimljen jos 2005 godine,ali je sam DVD nastajao sve do 2009,a gotove sve spotove je osmislio i rezirao,ali i montirao Zoran Marinkovic,vokal band-a.
Festival piva ce zagrejati:
Zoran Marinkovic-vokal
Miroslav Marjanovic-bubanj
Slobodan Vukovic-gitara
Marko Markovic-bass gitara
Dragan Arsic-gitara
Vise informacija o samom band-u:
http://www.bjesovi.rs
DJ DENIS HERMAN
 mladi ljubitelj house muzike rođen je 15.10.1988. godine.
Za sebe kaže da je privržen poslu, uživa u životu i bavi se DJingom, produkcijom, a takođe radi u kompaniji Oriflame. House muziku prati od 2001. godinu i iza sebe ima veliki broj žurki u Nišu i ostalim gradovima.
Klub “HACIENDA” , Club Reka , Cubo Club , EX Club Opera (sadašnji Teatar) , Komodo Klub , discotheque Studio, caffe Atrijum neki su od niških klubova u kojima je Denis radio, a u regionu Klub ANJA , Gradski Bazen (Pirot), (Bujanovac) klub BOOM, (Negotin) dicotheque 501, (Cacak) Klub Doma kulture, (Prokuplje) dicotheque Amsterdam…
Za Vise informacija o izvodjacu:
          www.myspace.com/denis_herman
DJ MILKAN
rodjen u Debru BJR Makedonija. Bavi se DJ- ingom vec 7 godina radi (all types house) muzike ali preferira neki Electro - progressive ili UK progressive.
Obozava Digweed-a kao i Martijn Ten Veldena koji mu je i omiljeni producent. radio je kao rsident dj-s u clubu 1 mesto , Sorabi , Angie Club , DIVE club (deep sea experience) Struga Ohrid Lake Macedonia...
    Za Vise informacija o izvodjacu:
www.myspace.com/dj_milkan
DJ NAKOCH
a,k.a Milos Nakovic, rodjen u Nisu, zavrsio gimnaziju 9.Maj i student je Medicinskog Fakulteta. Jos od detinjstva krenuo je da se zanima za elektronsku muziku.
Preko Prodigy-a do Crystal Method i njihovog albuma Vegas, zavoleo je tvrdji zvuk u kome su preovladavali mnogi stilovi (break,industrial,electro phunk,d’n'b).
U njegovim setovima se moze cuti sve, od minimala do techna. Uporedo sa interesovanjem za DJ-ing pisao i mnoge tekstove i pesme iz oblasti hip-hop-RAP-a i r’n'b-a.
Njegov stil pustanja muzike je neodredjen i zavisi od emocionalnih talasa koji ga okruzuju.
Za Vise informacija o izvodjacu:
 www.myspace.com/nakoch
DJ DIMIZ
Zlatko Dimitrijevic a.k.a Dimiz roden je u Nišu. Profesionalno se bavi DJ-ingom od 2000-e. Prvi veliki nastup imao je 2002. u nocnom klubu “Cair”, gde ubrzo postaje i rezident na najpoznatijim vecerima posvecenim elektronskoj muzici.
U to vreme sa organizacijom Shock The System i sopstvenom agencijom Reconnected pravi veoma uspešne zabave.
Nedugo zatim prihvata poziv za ulazak u sada vec legendarni Mass Illusion team, sa DJ Zazom, sa kojim intenzivno nastavlja da kreira klupski život u Nišu.
Pored svojih DJ i promoterskih sposobnosti, Dimiz se istice i vrlo zapaženom produkcijom, kojom se trudi da predstavi svetu svoj unikatni zvuk.
Izdanja za Balkan Connection, USB, Mashtronic, Freasky, Proton našla su se na mnogim listama i u boxovima najboljih DJ-eva. Uz orginalne trake do izražaja dolaze i njegovi remixi za classic trake Ogija Gee Casha Nucleus i Tokio, zatim unreleased remix za Rogera Martineza i remixi za Pola Foldera, Tomasa Sagstada i Nicholasa Van Ortona , Stéphanea V , Marrakecha and Maxa Demanda… Ne propustite priliku da cujete “živi” nastup ili radijske emisije DJ Dimiza !
www.kondukter.com
www.myspace.com/zlatkodimitrijevic
www.beatport.com/artist/dimiz
DJ BUCEK,
2000 Bucek pocinje da se interesuje za muziku uz tadasnji Disco-House zvuk i sa samo 14 godina pocinje da pusta muziku! 2002 upoznaje DJ Boby-ja i ova dva DJ-a pocinju da saradjuju i osnivaju organizaciju PARTY ZONE koja uspesno funkcionise i danas! Vec 2004.
Bucek je radio skoro u svim klubovima u gradu! 2005.
Bucek radi na Platamon Beach-u i klubu Lavabore(Grcka), Dance Club Maf(Strumice,Makedonija). Rezident je u:Club 501(Negotin), Discotheque Escape(Kopaonik), Discotheque Maska(Vrnjacka Banja), Caffe Reka(Nis), Club Galerija(Nis)…
Bucekov set varira od deep do progressive, tech, electro house-a!
Bucek je najmladji DJ u Nisu, ali je ujedno i jedan od najperspektivnijih DJ-eva takodje! Za Vise informacija o izvodjacu:
www.myspace.com/bucekpartyzone

DJ BOSKO
Za Vise informacija o izvodjacu:
www.myspace.com/djbosko
DJ MILENTIJA
Za Vise informacija o izvodjacu:
www.myspace.com/djmilentija
DJ GROOYA
Za Vise informacija o izvodjacu:
www.myspace.com/grooya
DJ DEEZEEJAY
Za Vise informacija o izvodjacu:
www.myspace.com/deezeejay

krimortus

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1262
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #10 poslato: 17-06-2009, 15:04:59 »

a sta s njima?
Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #11 poslato: 23-06-2009, 13:16:16 »

Poštovani
Zbog nestabilnih vremenskih prilika,kakve se ocekuju u narednim danima a radi uzitka nasih sugradjana OBAVESTAVAMO VAS DA CE IV FESTIVAL PIVA biti pomeren za drugu polovinu jula.
Programski se plan desavanja na festivalu nece bitno menjati.
Satnica festivalskih desavanja bice Vam naknadno dostavljena,najkasnije do 5.jula.Novi termin odrzavnja festivala piva je od 16.-19.jula.

Ono sto Vam kao organizatori obecavamo,I u promenjenom terminu zastupljena ce bti piva,dostupna na nasim prostorima …Dakle label-ovi,sto bi znacilo: Jelen pivo , Lav pivo, Weifert,Efes, Tuborg Carlsberg, Becks, Heineken , Amstel , Holsten , Löwenbräu kao i neka ne tako cesta-pivski sladokusci bi rekli PRAVA piva Pilsner Urquell,Paullaner ,I naravno atrakcija celog  IV Festivala piva –GOSTI FESTIVALA- BELGIJSKA VOCNA PIVA-LINDEMAN’S,koje ce niske pivopije imati prilike da isprobaju I daju sud o kvalitetu zahvaljujuci firmi  “BEST PRODUCT”…
Dakle ostaje… IV dana festivala,III Stage-a , 30 guitar svirki, ,’Dj Natural Mystic&crew’ i vreli ritmovi house&salsa ritma, DJ DEEZEEJAY i malo techno-zvuka poznati DJ-evi -niske snage I DA PONOVIMO mesto odrzavanja Niš,  prostor Gradske tvrđave, (tvrdjavski plato,plato Lapidarijuma i plato Bali-begove dzamije,Salona 77) u promenjenjenom terminu od 16.-19.  jula,ulaz FREE…

GENERALNI POKROVITELJ Festivala je grad Nis,a samu organizaciju kao pokrovitelji prate i  gradske opstine “Palilula”-pokrovitelj “DJ GAJBE”,”Pantelej”pokrovitelj “PIVSKOG KINA”,zlatni pokrovitelj festivala gradska opstina “Crveni krst”….

Prateci program:


Ceo program FESTIVALA PIVA  besplatan je za posetioce.
Vrelo Nisko penusavo leto trajace 4 dana...CHEER’S…


       Adwertise management Fpa
FPA-team Public Relations
++ 381 18 24 88 61
*vise detalja o  festivalu na adresi:
      www.filmpublikart.net/festival piva
                                   www.myspace.com/festivalpiva

krimortus

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1262
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #12 poslato: 25-06-2009, 09:46:15 »

mmmm probao sam vocna piva na beer festu...predobro ...
Sačuvana

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Одг: Muzički Festivali
« Odgovor #13 poslato: 12-07-2009, 18:34:36 »

Poštovani

   FPA-team sa zaljenjem Vas obavestava da ce IV FESTIVAL PIVA ( koji se trebao odrzati u promenjenom terminu,  od 16.-19.jula, i pored neverovatnh  napora organizatora, da u “promenjenoj klimi” naseg grada, omoguce odrzavanje ) BITI OTKAZAN.

   Razloga je mnogo,ali je kap u prepunoj casi bila retroaktivna odluka “Zlatnog pokrovitelja”Festivala Gradske opstine “Crveni krst” kojom se izvrsila naplata  zauzeca javne povrsine Tvrdjave. ( ugovorom zakljucenim dana 16.06.2009.godine, br.ugovora 710/2009-02, Festival piva kao BESPLATNA manifestacija od znacaja za Grad Nis, bila je oslobodjenja placanja pomenutih taksi ).

   Jos je jedan bitan razlog zbog kojeg je organizator PRIMORAN da ucini ovaj nepopularan potez- UPLIVI odnosno “ pokusaji ” UTICAJA POLITICKIH ORGANIZACIJA na organizaciju Festivala..

   FILMPUBLIKART, ( koja na teritoriji Nisa posluje od 1986.godine ), organizator Festivala i pri tom drustveno-odgovorna organizacija, u ime razocaranih posetilaca

         ZAHTEVA  JAVNO IZVINJENJE ODGOVORNIH.
 

Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 20 upita.