Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 185011 puta)

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #640 poslato: 18-04-2017, 10:55:11 »

Vaš horoskop za dan:
18.04.2017.


OVAN
Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalstvo ili na poslovno-finansijski rizik. Osećate nelagodnost zato što ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje. Sugestija: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

BIK
Delujete odlučno i ambiciozno. Vaši poslovni planovi mogu da se ostvare na lak način i na zajedničko zadovoljstvo. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa, planirajte novi susret ili uzbudljivu zabavu u dvoje. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima, povremeno Vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatskim manirima. Ubrzavate neke poslovne situacije, ali sve ima svoju dobru ili lošu stranu. Potrebno je da prihvatite nečiju ponudu i da korigujete svoje ponašanje. Emotivne dileme koje Vas prate ne treba dodatno produbljivati, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. Sugestija: Predahnite i usporite svoj ubzani ritam, opustite se.

RAK
Izbegavajte nepoznate situacije koje unose dodatnu nervozu ili poremećaj u osnovne saradničke odnose. Uz dobru organizaciju, većinu obaveza možete da završite u planiranom roku i na rutinski način. Ukoliko ste iznenadjeni partnerovom reakcijom, učinite sve što je potrebno da smirite zajedničke i uzavrele strasti. Budite korektni. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha ili samokontrolu.

LAV
Ako Vas neko kritikuje to predstavlja dodatnu temu za razmišljanje, ali ne i povod za novi sukob u odnosu sa saradnicima. U odlučujućem momentu, slobodno računajte na nečiju iskrenu podršku. Nemate dovoljno strpljenja da razrešite različite nesporazume. Iritira Vas saznanje o planovima koje ima bliska osoba. Sugestija: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

DEVICA
Mislite da imate previše poslovnih ili privatnih obaveza, a da neko drugi prolazi bezbrižnije i da koristi Vašu dobru volju. Ukoliko Vam smeta nečije lagodno ponašanje, potrudite se da zavedete efikasniji princip uvažavanja i ravnopravnosti. Osećate latentnu uznemirenost. Potreban Vam je neko, ko zaista može da ulepša Vaše emotivno raspoloženje. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

VAGA
Neko Vas podseća na ružne dogadjaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Ponekad se sve svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva dodatno zalaganje. Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate novi odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sugestija: Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

ŠKORPIJA
Novi nesporazumi mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, važno je da zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Ukoliko Vam nedostaje nečija podrška, pozovite osobu za koju Vas vezuju pozitivno iskustvo i zajednički interesi. Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi još uvek niste spremni da odgovorite novi izazov ili da idete do granice izdržljivosti. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

STRELAC
Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u pravom trenutku i u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. Dobro procenite svoje poslovne namere i realne mogućnosti. Nema potrebe da prenosite svoju nervozu na voljenu osobu, učinite nešto u prilog boljem raspoloženju i uzajamnom razumevanju. Sugestija: Izbegavajte nezdravu ishranu, konzumirajte više vitamina.

JARAC
Nalazite se u nezahvalnoj poslovnoj poziciji sa ograničenim mogućnostima na akciju. Glavni dogadjaji se odvijaju mimo Vaše volje. Nemojte dozvoliti da prolazite kao »poražena strana«, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Potrebna Vam je nečija emotivna naklonost i pažnja. Ipak, imate utisak da što više tražite manje dobijate. Sugestija: Prijaće Vam zabava u poznatom društvu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Polazite od pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled dogadjaja i okončanje nekih neprijatnih situacija. Bolje je da se bavite svojim emotivnim dilemama, nego da se uplićete u tudje planove. Ostanite po strani, zna se gde je čije mesto. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

RIBE
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali to se loše odražava na Vaš poslovni ili društveni status. Ponekad je teško pomiriti različita poslovna uverenja i interese. Ukoliko Vam je stalo da utičete na svog partnera, upotrebite neko malo i »korisno lukavstvo«. U ljubavnom odnosu, je mnogo toga dozvoljeno. Sugestija: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #641 poslato: 19-04-2017, 09:06:46 »

Vaš horoskop za dan:
19.04.2017.


OVAN
Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha. Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove. Sugestija: Prijaće Vam vedri sadržaji, kao efikasan recept za dobro raspoloženje.

BIK
Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni »tretman«, nego što neko pokušava da Vam nametne. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

BLIZANCI
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju. Ukoliko Vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Intuitivni signali Vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše poslovne interese. Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

LAV
Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze. Prati Vas emotivni nemir, voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove »ljubavne rebuse«. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka, opustite se.

DEVICA
Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko Vam je potrebna nečija podrška ili razumevanje, nemojte oklevati. U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VAGA
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su Vam proverene informacije. Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje, relaksirajte se.

ŠKORPIJA
Neko pokušava da Vam nametne stroga poslovna pravila, ali Vi imate različite zamerke. Ne dopada Vam se ni zapovednički ton na koji Vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite odredjeni utisak na blisku osobu, ipak ne pronalazite spokoj koji Vam je potreban. Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoj »svet intime«, prijaće Vam opuštanje.

STRELAC
Ponudjene su Vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer Vas izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti. Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu. Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada. Sugestija: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA
Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

RIBE
Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno. Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #642 poslato: 19-04-2017, 09:10:28 »

Vaš horoskop za dan:
19.04.2017.


OVAN
Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše Vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha. Postupite u skladu sa lepim vaspitanjem. Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove. Sugestija: Prijaće Vam vedri sadržaji, kao efikasan recept za dobro raspoloženje.

BIK
Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti. Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni »tretman«, nego što neko pokušava da Vam nametne. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

BLIZANCI
Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju. Ukoliko Vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Intuitivni signali Vas upozoravaju na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za Vaše poslovne interese. Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu ili u krugu porodice. Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Sugestija: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

LAV
Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima. Ukoliko imate želju da diktirate različita pravila ponašanja, indirektno ugrožavate svoje poslovne interese i veze. Prati Vas emotivni nemir, voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove »ljubavne rebuse«. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka, opustite se.

DEVICA
Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko Vam je potrebna nečija podrška ili razumevanje, nemojte oklevati. U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VAGA
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema, neophodne su Vam proverene informacije. Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje, relaksirajte se.

ŠKORPIJA
Neko pokušava da Vam nametne stroga poslovna pravila, ali Vi imate različite zamerke. Ne dopada Vam se ni zapovednički ton na koji Vam se obraća jedna starija osoba. Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite odredjeni utisak na blisku osobu, ipak ne pronalazite spokoj koji Vam je potreban. Sugestija: Večernje sate rezervišite za svoj »svet intime«, prijaće Vam opuštanje.

STRELAC
Ponudjene su Vam nove ideje u poslovno-finansijskoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer Vas izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti. Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima. Novi dogovor vodi ka zajedničkom poslovnom uspehu. Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm, važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada. Sugestija: Planirajte izlazak ili šetnju, prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA
Važno je da sačuvate samokontrolu, pred osobom koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti, da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

RIBE
Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama, stoga sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno. Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #643 poslato: 20-04-2017, 12:27:46 »

Vaš horoskop za dan:
20.04.2017.


OVAN
Interesuju Vas konkretni rezultati, a ne obećanja ili opširna priča koja ne donosi pozitivan efekat. Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovno-finansijske dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Pratite svoj »unutrašnji glas« i pokažite više nežnosti nekom ko Vam je blizak i drag. Posvetite pažnju osobi koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Sugestija: Promenite svoj uobičajeni režim ishrane.

BIK
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju i pokažite spremnost na zajednički dogovor. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasudjivanje i dobru poslovnu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje, iako možda nemate takav utisak. Sugestija: Ulepšajte svoj fizički izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

BLIZANCI
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Vaš stil izražavanja i pregovaračke sposobnosti imaju uticaj na završne rezultate. Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Raduju Vas novi dogadjaji u privatnom životu, partner sa istančanim manirima podstiče zajedničko raspoloženje. Prepustite se svojim osećanjima. Sugestija: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

RAK
Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje koje uživate u društvu saradnika. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja. Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat. Na takav način samo se vraćate korak unazad. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko rasploženje.

LAV
Neko osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na Vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Budite uporni u svojim namerama. Planirajte susret sa jednom dragom osobom, za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se u društvu bliske osobe. Sugestija: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

DEVICA
Nema razloga da optužujete druge saradnike za pogrešnu procenu ili za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Ne budite nepravedni prema osobi, čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Imate utisak da partner uporno prikriva deo istine, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Ipak, svako od Vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Imate interesantne ideje, ali na žalost Vaša okolina nema dovoljno sluha da Vas podrži. Zbog različitih interesovanja medju saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o »osetljivim temama«, koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju. Sugestija: Važno je da smanjite svoju psihičku napetost ili nervozu.

ŠKORPIJA
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnim mogućnostima. Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Sačekajte da se slegnu prvi utisci. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

STRELAC
Ne možete staviti znak jednakosti, izmedju poslovno-finansijskog uspeha i nekih privatnih dogadjaja. Imponuju Vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost. Uspeh u javnom životu, ne može u potpunosti da Vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim dogadjajima iz sveta intimnosti. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

JARAC
Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje ili interesovanja. Nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji. Izmedju Vas i partnera provejava zajedničko nerazumevanja ili nepoverenje. Ali, iznenadjenja su moguća u različitim pravcima. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

VODOLIJA
Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za odredjene postupke. Ponekad suočavanje sa istinom zahteva dodatnu hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja. Potreban Vam je neko ko Vas dobro razume. Sugestija: Ponekad i iskreni razgovor, deluje kao dobra psiho terapija. Zatražite nečiji oproštaj.

RIBE
U poslovnim pregovorima mora da postoji minimum saglasnosti u uvažavanju različitih interesovanja i ciljeva. Nove dogadjaje prihvatite u optimističkom raspoloženju i bez kritizerskih komentara. Nema razloga da se opterećujete suvišnim pitanjima. Priželjkujete novi susret ili emotivno zbližavanje. Važno je da imate dobru »ideju vodilju« i pravi emotivni podsticaj. Sugestija: Neka Vas osećanja navedu na »dobar izbor«, ulepšajte svoje raspoloženje.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #644 poslato: 21-04-2017, 09:56:11 »

Vaš horoskop za dan:
21.04.2017.


OVAN
Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove dogadjaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije od utiska koji pokušava da Vam nametne neko od saradnika. Velika nestrpljivost pred voljenom osobom često donosi pogrešan efekat. Izbegavajte impulsivno reagovanje, jer nepotrebno rasplinjavate svoje strasti. Sugestija: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

BIK
Napravili ste pogrešan izbor i sada Vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa odredjene distance. Neka se Vaša osećanja iskristališu. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

BLIZANCI
Ukoliko ne razumete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila u poslovno-finanasijskoj saradnji. Budite pažljiviji u poslovnom dijalogu, jer nerazumevanje donosi dodatne komplikacije. U susretu sa voljenom osobom češće birate pogrešnu taktiku, pre ili kasnije moraćete da se suočite sa istinom koju potiskujete. Odlaganjem ništa bitno ne rešavate. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu i raspoloženje.

RAK
Primećujete da saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na Vašu motivaciju i zajednički uspeh. Ipak, ovo nije trenutak da se obračunavate sa raznim neistomišljenicima. Izbegavajte sukob sa osobom koja ima »sumnjivu reputaciju«. Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Možda partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i dobru volju. Sugestija: Uživajte uz sadržaje koji Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

LAV
Vaša intuicija u ovom trenutku deluje skoro nepogrešivo, umete da procenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim poslovnim namerama. Očekuju Vas prijatni dogadjaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Nema razloga da tražite novu nevolju na relaciji sa bliskim osobama ili emotivni izazov na nekoj pogrešnoj strani. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

DEVICA
Nekome nedostaje iskrenost, a Vama strpljenje i zbog toga se poslovni susret pretvara u novu raspravu. Nema potrebe da očekujete preteranu popustljivost ili razumevanje, kod osobe koja strogo insistira na praktičnim interesima. Neko Vas opterećuje svojom pričom o emotivnoj dominaciji ili sa velikim zahtevima koje Vam postavlja. Važno je da izvučete dobru pouku iz nove situacije. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

VAGA
U poslovnom dijalogu nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni Vi ne nudite konkretne odgovore. Ponekad je teško tačno proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da uporno namećete svoju volju pred porodicom ili bliskim osobama. Raznežite voljenu osobu, tako što ćete delovati dobroćudno i popustljivo u nekim situacijama. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili psiho-fizička rekreacija.

ŠKORPIJA
Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Nalazite se pod težim okolnostima nego Vaši saradnici, ali ne možete imati izgovor za neispunjene obaveze. Bolje je da prećutite svoje mišljenje. U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu« ili ono što je za sada moguće kao dogovor. Izbegavajte impulsivnost i novu ljubavnu raspravu. Sugestija: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, slobodno prihvatite različite izazove kako biste proverili svoje mogućnosti. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, Vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila. Nema razloga za preterivanjem u ponašanju ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu emotivnu ćud i potrebe i želi da Vam udovolji. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

JARAC
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiji signal. Ukoliko pažljivo pratite razvoj dogadjaja na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga treba da računate u saradnji. Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom može samo nepotrebno uzrokuje novu raspravu. Povremeno umete da delujete suviše strogo i zahtevno. Sugestija: Prijaće Vam neka dodana aktivnost, kao dobra psiho-terapija ili rasterećenje.

VODOLIJA
Vama velike reči ne znače mnogo, stoga i ne obraćate posebnu pažnju na nečiju priču o poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na Vašoj strani onda kada to najmanje očekujete. Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Nema razloga da se emotivno nadmudrujete sa bliskom osobom. Sugestija: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće Vam omiljena zabava.

RIBE
Imate utisak, da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih dogadjaja. Nepotrebno se postavljaju različiti uslovi koji komplikuju nastavak poslovne saradnje. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice. Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate suviše sitničavo u svojim komentarima i da podstičete nove sumnje koje Vas udaljavaju. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #645 poslato: 24-04-2017, 10:37:36 »

Vaš horoskop za dan:
24.04.2017.


OVAN
Imate utisak da Vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predvidja Vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju. Sugestija: Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

BIK
Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku. Sugestija: Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.

BLIZANCI
Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od poverenja. Završite na vreme započeti posao. Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno i nadmeno u društvu voljene osobe. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.

RAK
Moguće je da Vam izmiče jedna poslovno-finansijska prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se uporedjujete sa nekim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovodjenje nekih odluka. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije u kojima se ne osećate prijatno.

LAV
Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu. Iritira Vas partnerovo ponašanje ili namera da Vas navede na svoj izbor. Neko u Vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

DEVICA
Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip »uzimanja ili davanja«. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao podsticaj za dobro rasploženje.

VAGA
Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

ŠKORPIJA
Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i poverenju, za sada ostaju bez odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete. Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

JARAC
Imponuje Vam saznanje, da Vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji. Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

VODOLIJA
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije. Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što Vam se čini. Sugestija: Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

RIBE
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet dogadjaja. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam psihološka relaksacija.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #646 poslato: 26-04-2017, 12:44:46 »


Vaš horoskop za dan:
26.04.2017.


OVAN
Ukoliko se Vasi poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju, kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima. Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane ili na bolju zaštitu.

BIK
Suviše strogo ocenjujete nečije ponasanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Nema potrebe da pokrećete neku »osetljivu temu« i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

BLIZANCI
Ne dobijate odgovore koje očekujete, već slušate razne izgovore o stvarima koje Vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti. Sugestija: Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

RAK
Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete. Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će Vas približiti istim željama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju, pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja, predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos. Suviše insistirate na stvarima koje ne nailaze na dobar prijem u Vašoj neposrednoj okolini. Partner Vam daje do znanja, da traži osećaj poverenja i sigurnost. Sugestija: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, budite umereniji.

DEVICA
Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, pre ili kasnije mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Medjutim, Vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

VAGA
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor. Ukoliko Vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama, kao da će Vam tako biti lakše. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga.

ŠKORPIJA
Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno, da zaštitite poslovno-finansijske interese. Pred voljenom osobom, ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

STRELAC
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava Vaše ideje. U susretu sa saradnicima, potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve. Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls, da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugova, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi. Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava Vaše ponašanje. Ali, Vi to poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane, budite umereni.

VODOLIJA
Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Na sreću, partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju dogadjaja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

RIBE
Neko Vas upozorava da se pridržavate utvrdjenih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predvidjenom roku. Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama. Sugestija: Slobodno vreme posvetite relaksaciji, provedite više vremena na svežem vazduhu.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #647 poslato: 27-04-2017, 12:51:35 »


Vaš horoskop za dan:
27.04.2017.


OVAN
Sve izgleda relativno dobro, dok neko od Vas ne zatraži posebnu uslugu ili odredjeni ulog. Ne volite da Vas tretiraju kao podredjenu osobu i da Vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na svoje mišljenje i individualnost. Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način. Sugestija: Izbegavajte neke loše navike, prijaće Vam boravak u prirodi.

BIK
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovno-finansijske planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama, predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju. Neko Vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom »lošem glasu«. Sugestija: Radna terapija na Vas deluje smirijuće.

BLIZANCI
Očekuje Vas pozitivan rasplet dogadjaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujucim situacijama. Iznenadjenja su moguća u različitim pravcima. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Uvek postoji dobro objašnjenje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

RAK
U društvu saradnika delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava Vaše ideje. Potrebno je da pronadjete efikasno rešenje i da zadovoljite različite kriterijume. U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate. Sugestija: Osmislite prijatnu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV
Nudi Vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj, zatražite nečije mišljenje pre nego što donesete konačnu odluku. Potrebno je da dobro proverite različite informacije. Zabrinuti ste zbog nekih dogadjaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda Vam nije lako, ali vredi da se potrudite. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

DEVICA
Ne dopada Vam se saznanje, da je nekom dozvoljeno ono što se Vama »uskraćuje«. Budite razumni, nema razloga za velikim optimizmom u očekivanju da možete promeniti poslovni poredak ili nečiju izvršnu volju. Nepotrebno se opterećujete problemima koji Vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promenili boju u raspoloženju. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

VAGA
Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Neko od saradnika komentariše i kritikuje Vaš stil izaražavanja. Izbegavajte širu raspravu i prihvatite koristan savet. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti. Sugestija: Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.

ŠKORPIJA
Zbog različitih poslovnih ideja ili interesa, očekuje Vas rasprava sa jednom starijom osobom. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspešan nivo u poslovnoj saradnji. Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na Vaše primedbe. Stoga, uzalud trošite »velike reči« objašnjavajući svoje namere. Sugestija: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

STRELAC
Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazaće se kao loše rešenje. Imate utisak da Vam neko nameće teže poslovne kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Iritira Vas negativna selekcija. Mimo svoje volje pristajete na neki kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč, što ne mora biti loše. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

JARAC
Ponestaje Vam strpljenje da se povinujete pred nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima. Razgovor i susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osećati. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

VODOLIJA
Stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Medjutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama. Izbegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih »lažnih obećanja«, problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

RIBE
Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive osobe ili poslovne situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama i pravilnu meru u ponašanju. Sugestija: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #648 poslato: 28-04-2017, 09:47:53 »

Vaš horoskop za dan:
28.04.2017.


OVAN
Sumnjate u nečije namere i imate loš predosećaj u susretu sa odredjenim saradnicima. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte na prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od nekih loših uticaja. Postoji osoba koja u Vama pokreće snažne emocije, usmerite svoje misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu i u privilegijama koje imate. Sugestija: Radost srca deluje lekovito u svakom pogledu.

BIK
Stalo Vam je da uskladite svoje poslovne i privatne obaveze. Dovoljno ste vešti da ostvarite svoje interese na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da Vas neko nepotrebno usporava ili da remeti Vašu koncentraciju. Imate pozitivan uticaj na nečije raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja. Osećaj pripadnosti i bliskosti donosi vrhunac sreće. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

BLIZANCI
Poslovni dogovor kreće u pozitivnom smeru, kada postoji podrška i saglasnost oko uvažavanja različitih interesa. Važno je da nove dogadjaje prihvatite u optimističkom stilu, nema razloga da sumnjate u nečije poslovne namere. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na originalan način, dobra volja »čuda čini«. Pratite svoju »ideju vodilju« koja donosi zajedničku radost. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

RAK
Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled u situacijama koje mogu različito da se protumače. Osmislite dobar plan, uz odredjenu dozu mudrosti i umešnost sve može da se podvede pod poslovni uspeh. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas sa nekim povezuju topla osećanja i lepe misli koje razmenjujete. Sugestija: Podstičite kod sebe romantično raspoloženje i vedar duh.

LAV
Nema potrebe da optužujete druge za lošu procenu ili svoj poslovno-finansijski neuspeh. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima. Partner vešto prikriva deo istine, što dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani. Ali, nema razloga da odustajete. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

DEVICA
Neko nema dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje. Otkrivate nove nesporazume u susretu sa saradnicima, nedostaje Vam uzajamna podrška i razumevanje. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji. Potrebno je vreme, da iskristališete svoja osećanja i da profiltirate misli. Nemojte donositi ishitrene odluke o nekom ko Vam je drag, budite strpljiviji. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

VAGA
Nalazite se u kreativnoj fazi, ali neko nema dovoljno sluha da Vam se pridruži. Zbog različitih interesovanja i poslovnih pravila koja nameću odredjeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Izbegavajte novu ljubavnu raspravu, uzdržite se od glasnih komentara i kritizerskih tonova pred voljenom osobom. Budite popustljiviji više nego obično. Sugestija: Prijaće Vam neke dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

ŠKORPIJA
Neko osporava Vaš uspeh, tako da Vas nepotrebno opterećuje novim test situacijama ili dodatnim uslovima. Nemojte dozvoliti da novi poslovni nesporazumi utiču na Vašu koncepciju i na kretivno raspoloženje. Planirajte susret sa osobom koja u Vama pokreće emotivne talase, potreban Vam je pozitivan impuls. Oslonite se na snagu svojih osećanja i na neke lepe misli. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Interesuju Vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj lestvici. Vaš stav deluje razumno, ali potrebna Vam je i nečija ozbiljna podrška. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu ili žal. Teško Vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom, nešto Vas sputava. Sugestija: Pratite svoj »unutrašnji glas« i potrebe, opustite se.

JARAC
Imate pozitivan uticaj na svoju okolinu, ideja koju propagirate potvrdjuje Vašu profesionalnu svest o zajedničkim interesima. Pokušavate da osmislite dobru strategiju i ne dozvoljavate da Vas neko zatekne. Raduju Vas novi dogadjaji i nečija iskrena namera da Vam ugodi. Partner ume da Vam prenese dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju, prihvatite sve ono što dobijate. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

VODOLIJA
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti na delu. Nema potrebe da odlažete neku zajedničku akciju. Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju, što će dodatno uticati na Vaše samopouzdanje. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

RIBE
Neko Vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči Vaš poslovni uticaj. Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje i emotivna podrška. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #649 poslato: 02-05-2017, 11:27:46 »

Vaš horoskop za dan:
02.05.2017.


OVAN
Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko »upotrebi« za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili svoje saradnike i njihovu reakciju. Vama nedostaje nečija pažnja, a partner kao da nema dobru volju da ispuni sva Vaša očekivanja. Moguće je da ponovo preterujete u nekim svojim zahtevima. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihološki uznemirava.

BIK
Verujete u sebe i u svoje psiho-fizičke sposobnosti, tako da se ne obazirete previše na različite nesuglasice koje postoje medju saradnicima. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte neki susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

BLIZANCI
Nalazite u prilici da ostvarite nove poslovne kontakte i da priširite svoje saznajne vidike. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo u nekim situacijama. Posebno Vam prija kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

RAK
Neko proverava Vaš način rada ili poslovne rezultate, budite promišljeni i strpljivo sačekajte na završne komentare. Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirani napor i zalaganje. U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti kako biste reagovali na najbolji mogući način. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

LAV
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese. Ukoliko razmišljate o promeni posla, prolongirajte svoju odluku i sačekajte na bolje uslove. Delujete uznemireno, ne možete da se ustežete pred osobom koja ne mari mnogo za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Možda suviše subjektivno tumačite nove dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

DEVICA
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese. Ali u nastojanju da se problemi rešavaju na miran način, morate imati i nečiju podršku. U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Postoji mogućnost da Vas neko ne razume pravilno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Godi Vam saznanje da neko brine o tome šta radite i čime se bavite, što je dobar predznak da Vam se posvećuje velika pažnja. Delujete samouvereno i odlučno, jer Vaši rezultati na najbolji način ilustruju profesionalne sposobnosti koje posedujete. U odnosu prama partneru potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Želite da predstavite nove poslovne ideje i mogućnosti. Stoga, nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da Vam u odlučujucim momentima nedostaju optimizam i jaka volja. Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz nečiju asistenciju. Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i zajednički osvrt na neke srodne teme. Sugestija: Nalazite se u kreativnoj fazi i zračite pozitivnom energijom.

STRELAC
Potrebno je da pravilno organizujete na različitim stranama. Vaši saradnici imaju dobre namere, bez velikog oklevanja možete da prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovno-finansijski dobitak. Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane u dogovorima koje imate. Ako ste slobodni, uputite neku ljubavnu poruku ili »pozitivan signal« osobi koja Vam se dopada. Sugestija: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

JARAC
Poželjno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti. Primećujete da Vaši poslovni problemi postaju tema o kojoj se priča na različitim stranama i mimo Vaše volje. Delujete uznemireno, jer imate utisak kako ne možete da predahnete od nekih dogadjaja koji Vas prate. Partner od Vas očekuje dodatna objašnjenja u smislu »priznavanja istine«. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

VODOLIJA
Nove informacije koje dobijate idu u pozitivnom pravcu i potvrdjuju Vaša poslovna očekivanja. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u nekim zajedničkim trenucima radosti i »ljubavnim čarima«. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da su moguće komplikacije u pokušaju da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, prijatno iznenadjenje Vas očekuje na nekoj drugoj strani. Sačuvajte prisebnost duha. Novi dogadjaj ili emotivni nesporazum koji Vas zabrinjava, ne ostavlja bitne posledice na Vaš odnos sa voljenom osobom. Nema potrebe da se opterećujete nekim slutnjama. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #650 poslato: 03-05-2017, 09:46:37 »

Vaš horoskop za dan:
03.05.2017.


OVAN
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite svaki koristan savet koje Vam nude bliski saradnici. U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju. Nemojte zavaravati svog partnera nekom pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom ne mora biti važnije ono što govorite, nego ono što činite i osećate. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

BIK
Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Nema razloga za lažnu skromnost kada se dogovora i odlučuje o poslovnim interesima. Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama kroz koje prolazite. Usrećite osobu do koje Vam je stalo na neki poseban način. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

BLIZANCI
Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Budite diskretniji u interpersonalnim susretima. Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite u idejnim kombinacijama. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Možda optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost za ono što se dešava. Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, više indirektno kažnjavate sami sebe ili se zaklanjate od istine koju ne želite da prihvatite. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i obaveza.

LAV
Nalazite se u dobroj prilici da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i posebnu materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite u pravcu rešavanja aktuelnih problema. Nema potrebe da se previše opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom sa kojim imate dobar odnos. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

DEVICA
Bolje je da ispunite svoje redovne obaveze, nego da se previše bavite dalekim prognozama. Svoje profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima. Prihvatite neku igru zavodjenja ili ljubavni poziv. Uz kompletan utisak koji želite da ostavite, budite i dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

VAGA
Nemojte dozvoliti da Vas neko od saradnika kritikuje bez pravog ili dobrog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko ko nije najbolje upućen pogrešno karakteriše Vaše ponašanje kao neozbiljnost ili emotivnu površnost. A prvi utisak, ne mora biti i presudan. Sugestija: Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

ŠKORPIJA
Nalazite se pod odredjenim psihološkim pritiskom, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetom inicijativom i da se ne obazirete na negativne komentare. Na kraju, morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti koje povremeno osećate u svom okruženju. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

STRELAC
Ne želite da odgovarate na nečija provokativna pitanja ili da ponavljate poznatu priču. Loša komunikacija sa saradnicima, negativno se odražava na Vašu koncentraciju i na poslovne rezultate. Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom ili sa osobom koja u Vama podstiče nemir. Sugestija: Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Po mišljenju saradnika Vaše ideje predstavljaju veliki rizik, stoga nemojte očekivati značajnu poslovnu ili praktičnu podršku. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Ljubavna pažnja uvek deluje vrlo podsticajno i kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Sugestija: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Nalazite se u prilici da korigujete različite propuste ili da završite neke obaveze starijeg datuma. Važno je da se pravilno razumete sa svojim saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Ponekad morate postavljati direktna pitanja da biste čuli istinu. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

RIBE
Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali na sreću brzo ćete promeniti mišljenje o toj osobi. Uostalom dela govore više od reči, strpljivo sačekajte na završnu fazu ili na dobitak koji Vam pripada. Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne možete previše odlagati objašnjenja koja se od Vas očekuju. Sugestija: Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #651 poslato: 04-05-2017, 09:52:51 »

Vaš horoskop za dan:
04.05.2017.


OVAN
Razmislite pod kojim okolnostima treba da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu ili poziv. Poslovni uspeh nije moguće ostvariti bez nečije asistencije i podrške. Ne budite preveliki optimista u proceni svojih mogućnosti. Nema razloga da unapred kritikujete osobu do koje možda ne dopire Vaš glas ili poruka. Izbegavajte teme ili pitanja koja previše iritiraju voljenu osobu. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

BIK
Osoba koja Vam se direktno suprotstavlja, nema bitan uticaj na dalji tok dogadjaja ili na Vaše poslovno-finansijske rezultate. Uspeh podrazumeva proširenu saradnju, potrebno je da preuzmete kontrolu u odlučujućim situacijama. U susretu sa dragom osobom insistirajte na »emotivnom zbližavanju« i poveravanju. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji i doživećete novu radost. Sugestija: Važno je da osećate pozitivne podsticaje i kreativnu energiju.

BLIZANCI
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji, posebno ako neko nije spreman da prihvati odgovornost za poslovni gubitak. Budite dovoljno promišljeni i strpljivi. Postoje različita vidovi ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na samouverenost ili oprobane »trikove« koje koristite pred voljenom osobom. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

RAK
Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak i da se predstavite, kao osoba od poverenja. Obratite pažnju na nečiji koristan savet. Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku »razumnu meru«. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Situacija će se uskoro promeniti. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoj razum i osećanja.

LAV
Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predvidjenom roku i na dobar način. Saradnici nemaju primedbu na Vaš rad i ponašanje. Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje više dilema nego što biste to želeli ili novi »ljubavni rebus«. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihički opterećuje.

DEVICA
Vama ne smeta teret popularnosti, već način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom. Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskim osobama. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

VAGA
Neko Vas pomalo iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevazidjete trenutne nesporazume. Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Potrudite se da pravilno prevazidjete trenutne nesporazume. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

ŠKORPIJA
Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Budite razumni u proceni svojih mogućnosti. Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore. Ipak Vaše ponašanje ostavlja pomalo loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju emotivnu pažnju ili poverenje. Objasnite svoje namere. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

STRELAC
Delujete uznemireno, što se pomalo negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite. Nema potrebe da se zanositi preteranom dozom ekscentričnosti, kako biste dokazali istinu ili superiornost. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena ili imate neke uskraćene mogućnosti. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

JARAC
Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja sjajan uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da promovišete svoje ideje. Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro rasploženje u bliskom društvu. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

VODOLIJA
Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način i bez velike priče. Preostaje Vam da ispoštujete sve zadate rokove ili različite uslove koje Vam postavljaju bliski saradnici. Dok Vi delujete skoro bezbrižno, partner pokušava da odgonetne neke zajedničke dileme i indirektno »osudjuje« Vaš način ponašanja. Nema razloga da se osećate loše zbog toga. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Važno je da prihvatite nečiji savet. Imate pogrešan utisak o nekim saradnicima i prolongirate rešavanje zajedničkih problema. Nema potrebe da skrećete posebnu pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku. U velikom zanosu svoje emotivne želje možda upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se dobro oko sebe, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #652 poslato: 05-05-2017, 10:44:12 »


Vaš horoskop za dan:
05.05.2017.


OVAN
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećuje procenom tudjih sposobnosti i vrednosti. Budite promišljeni i sačekajte da istina ispliva na površinu. Sačuvajte pozitivan stav o poslovnoj saradnji. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite zajedničke strasti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BIK
Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vaš poziv i poslovnu ponudu. Naslućujete negativan odgovor ili manji gubitak. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju na dobar način bez Vašeg učešća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

BLIZANCI
Poslovni propust koji ste učinili ne predstavlja presedan, da biste zbog toga prihvatili nečije kaznene mere i oštru notu. Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i postojeće okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

RAK
Prihvatite mišljenje većine o nekim spornim dogadjajima. Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj ili da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije izmedju redova. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

LAV
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima, ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Ipak, svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se od pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«. Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije vidjenje i rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

DEVICA
Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zbog loših procena, osetićete izvesnu pometnju i pojačanu tenziju u susretu sa poslovnim partnerima. Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

VAGA
Uznemireni ste zbog novih poslovnih dogadjaja i delujete konfuzno, tako da Vaša objašnjenja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu. Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Ponekad se i iskrene namere tumače na pogrešan način. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

ŠKORPIJA
Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje u društvu poslovnih partnera. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od neporebnih uzbudjenja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

STRELAC
Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u poslovnom izražavanju. Nema potrebe da trošite svoju energiju na sporedne situacije ili u raspravi sa saradnicima, novo iskustvo deluje poučno. Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku. Sugestija: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

JARAC
Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa. Nečije ideje zvuče vrlo interesantno dok se slušaju, medjutim u praksi je teže ostvariti sve što se zamisli. Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Nažalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno. Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja. Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

RIBE
U susretu sa saradnicima insistirate na svojim namerama i imate dobru poslovnu procenu. Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da opravdate nečije poverenje. Pokažite dovoljno sluha za nove poslovne ideje. Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate neobičnu ideju ili dobar način da iznenadite voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #653 poslato: 08-05-2017, 10:36:40 »

Vaš horoskop za dan:
08.05.2017.


OVAN
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Sugestija: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. Sugestija: Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

BLIZANCI
Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazume rešavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

LAV
Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine. Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

ŠKORPIJA
Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje. Ne budite preterano sujetni, već zatražite nečiju podršku ili savet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne dogadjaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

STRELAC
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

JARAC
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego što progovorite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

VODOLIJA
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu. Sugestija: Prijaće Vam psihološka relaksacija.

RIBE
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #654 poslato: 09-05-2017, 09:59:22 »

Vaš horoskop za dan:
09.05.2017.


OVAN
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje Vas suviše zamaraju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu. Sugestija: Uskladite svoje misli i osećanja.

BIK
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne planove, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak. Ne budite suviše sitničavi i zahtevni prema bliskim saradnicima. Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju Vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema svojoj porodici i bliskoj osobi. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

RAK
Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, nemojte dozvoliti da neko od saradnika u Vama podstiče niske strasti ili želju za takmičarskom ulogom. Budite mudri i uzdržani. Postoje odredjene situacije koje treba izbegavati, jer emotivno rivalstvo uvek ostavlja i različite posledice. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

LAV
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi pred saradnicima očekuju Vas pozitivni rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga skoro nezamenljiva u poslovno-finansijskim kombinacijama. Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o Vama govori u nekom dopadljivom kontekstu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

DEVICA
Očekuje Vas niz interesantnih susreta, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite neku interesantnu zabavu u dvoje. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

VAGA
Imate ambiciozne planove i uporno pokušavate da ostvarite svoje ciljeve. Medjutim, Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate suviše nametljivo u društvu saradnika. Bolje je da se opredelite za umerenije rešenje. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara. Sugestija: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

ŠKORPIJA
U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Prikupite sve neophodne informacije i razmislite na koji način treba da nametnete svoje stavove, pri tome nemojte povrediti nečije interese. U odnosu sa voljenom osobom, bolje je da izbegavate sučeljavanje ili takmičarske uloge koje Vas navode na loše rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

STRELAC
Na poslovnoj sceni sve ima svoj »vek trajanja«, ali Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevazidjene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje ili ponašanje. Voljena osoba pokušava da Vas ostavi u ubedjenju, kako da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

JARAC
Zahvaljujući dobrim procenama očekuje Vas uspeh u polju komunikacije ili u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano u svakom pogledu i umete da nametnete svoje visoke kriterijume pred saradnicima. Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VODOLIJA
Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi, koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive poslovno-finansijske ponude. Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RIBE
Neko Vam direktno daje do znanja, da sve ima svoju cenu ili da ne očekujete previše od novih poslovno-finansijkih pregovora. Predstoji Vam manji gubitak, koji treba da usvojite kao novu lekciju o poslovnom ponašanju. Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i na nove odluke. Sugestija: Prijaće Vam neki vid psihološke relaksacije.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #655 poslato: 10-05-2017, 10:27:54 »


Vaš horoskop za dan:
10.05.2017.


OVAN
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

BIK
Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete. Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija vidjenja. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

BLIZANCI
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti. Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i opuštanje.

RAK
Nedostaju Vam odredjeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da Vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima. Čini Vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u Vašem emotivnom dometu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Sugestija: Važno je da bolje kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

LAV
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost. Očekuju Vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka. Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na brzopletost. Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DEVICA
Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu. Sa dobro osmišljenim stilom izražavanja možete da ostvarite bolji efekat na svoje saradnike, nego sa upotrebom stroge intonacije. Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred nekim »ljubavnim signalima« koje primećujete. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Ponekad je teško priznati lični poraz, naročito kada postoji osoba koja bi trijumfovala u takvoj situaciji. Prihvatite odgovornost za svoje postupke. Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili avanturističke porive koji mogu da Vam stvore novu neprijatnost. Olakšajte svoju savest. Sugestija: Važno je da ostvarite razvnotežu izmedju svojih misli i osećanja.

ŠKORPIJA
Osećate potrebu da zavedete novi red u svojoj okolini, ali to činite na pogrešan način. Saradnici imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumeju sve Vaše ideje. Potrebno je da uložite dodatnu energiju. Ukoliko Vas emotivni susret ne izgleda previše idilično, nemojte uporno optuživati svog partnera za sve loše trenutke koji trunutno postoje u zajedničkom životu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, kao dobra relaskacija.

STRELAC
Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava Vaša prava ili interese postajete razdražljivi. Važno je da smislite novo i efikasno rešenje. Na žalost, ni ljubavna tema nije u potpunosti po Vašoj meri ili ukusu. Partner ima neke prioritetne planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera. Sugestija: Izbegavajte neke oštre duele i javnu raspravu, sačuvajte prisebnost duha.

JARAC
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Nalazite se u emotivnom neskladu u odnosu na svoje želje i mogućnosti koje Vas prate. Više Vam smeta partnerovo euforično raspoloženje, nego osećaj rezignacije i emotivna nesigurnost. Sugestija: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

VODOLIJA
Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu, budite realni. Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama. Sugestija: Olakšajte svoju savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

RIBE
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Na sreću, dobijate podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu kompletnu pojavu. Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavodjenja koja u Vama podstiče osećaje radosti. Uz voljenu osobu, uvek postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #656 poslato: 11-05-2017, 10:27:46 »

Vaš horoskop za dan:
11.05.2017.


OVAN
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite i negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršeni čin i u neugodnu situaciju. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje. Sugestija: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

BIK
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju sadašnju strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete novo emotivno zbližavanje. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

BLIZANCI
Pokušavate da razrešite razlicite nesporazume i iznenadne probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali ne postoji dokaz koji bi Vas ubedio u ozbiljnost dogovora. Jasno je da stvari umeju da izgledaju drugačije. Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite o uvodjenju novog režima ili efikasnijeg poslovnog dijaloga. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način kompletnu situaciju ne rešavate u svoju korist. Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju skoro neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

LAV
Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u iščekivanju na nečiju uslugu ili odgovor. Vas poslovni status lako može da se promeni na bolje, pod uslovom da Vas zaštiti jedna uticajna osoba. Priželjkujete više emotivnog razumevanja. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje. Sugestija: U večernjim satima prijaše Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

DEVICA
Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa nekim novim ili neobičnim idejama. Opustite se. Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VAGA
Nema potrebe da uporno zagovarate novu ideju koja izaziva veliko negodovanje medju bliskim saradnicima. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati neko »čudo« u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Ukoliko Vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor. Ponekad treba stvarati u tišini i kreativnoj izolaciji. Često umete da idealizujete odredjene dogadjaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«, opustite se.

STRELAC
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezniji kome ili šta obećavate. Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

JARAC
Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama. Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Potrebno je da se upravljate prema utvrdjenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska i dijetalna ishrana.

RIBE
Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima. Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke, osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje Vaše slabosti i mane. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbudjenja.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #657 poslato: 13-05-2017, 09:50:01 »

Vaš horoskop za dan:
13.05.2017.


OVAN
Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na klasično preuveličavanje ili na lično eksponiranje. Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koji Vam se podkradaju. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

BIK
Umete da napravite dobru procenu u poslovno-finansijskim pregovorima. Medjutim, dogadjaji koji Vas prate u privatnom životu ne mogu da se izjednače sa Vašim poslovnim rezultatima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja koja Vam nedostaju. Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

BLIZANCI
Potrudite se da odložite neke obaveze, postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. U Vašoj glavi je trenutno više pitanja, nego zadovoljavajućih odgovora. Neko pobudjuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret i više radosti. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

RAK
Ponekad ljubav i zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Iskustvo Vas opominje da ostanete uzdržani, pred osobom za koju Vaši saradnici govore u negativnom kontekstu. Oslonite se na svoje znanje i sposobnosti. Zadržavate emotivnim distancu i delujete suviše oprezno pred svojim partnerom, kao da ne želite da neko povredi Vaša osećanja. Nepotrebno se pribojavate. Sugestija: Sačuvajte pozitivno raspoloženje.

LAV
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i odredjeni stepen poslovnog rizika. Bolje je da se ne zanosite suviše nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko emotivno zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi u odnosu na Vaša očekivanja. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

DEVICA
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate suviše razmetljivo, zatražite na vreme nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Čini Vam se kao da iz nekog čudnog ili nejasnog razloga, voljena osoba uporno ignoriše Vaše ideje. Pokušavate da odgonetnete partnerovu ćudljivost. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

VAGA
Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili na subjektivne procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost. Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da prikrijete svoje pravo raspoloženje. Razgovarajte iskreno sa bliskom osobom o svojim potrebama. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

ŠKORPIJA
Osećate priliv pozitivne energije i mislite da sve što započenete, možete da privedete kraju bolje nego Vaši saradnici. U naletu dobrog raspoloženja uspevate da završite različite obaveze i da budete od velike pomoći. Čini Vam se da voljena osoba spremno reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Sugestija: Važno je da uživate u lepim stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o dobrim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite neuspeh, sagledajte sve prave razloge. Vaše emotivno nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne varnice«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Promenite svoje ponašanje. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

JARAC
Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivijoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Postavite odredjena pravila u ljubavnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje koja deluje iritirajuće. Sugestija: Važno je da se oslonite na svoj razum.

VODOLIJA
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Uvek postoji faktor iznenadjenja i mogućnost za poslovne promene. Korektno ispunite svoj deo obaveza. U ljubavnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati ni partnerove raznovrsne mogućnosti i domet. Prijaće Vam više nežnosti. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

RIBE
Suočavate se sa dodatnim komplikacijama u pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom. Ipak, svako od Vas ima svoju listu prioriteta. Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na Vaše saradnike. Ne želite da se pomirite sa nečijom samovoljom, imate utisak da Vam bliska osoba vešto i uporno nameće neku sporednu ulogu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #658 poslato: 15-05-2017, 09:54:42 »

Vaš horoskop za dan:
15.05.2017.


OVAN
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenadjenja. Partner se iskreno trudi, ali ne razume najbolje sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju »poznate priče«. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju ili opterećuju.

BIK
Trenutno ljubav i lično zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Potrebno je da se opredelite za praktičnija rešenja. Iskustvo Vas opominje, da ne treba verovati osobi o kojoj Vaši saradnici govore više u negativnom kontekstu. Prihvatili ste pasivnu ulogu u odnosu prema voljenoj osobi, uskoro ćete zažaliti zbog svojih loših procena. Sugestija: Prijaće Vam neki vid psiho-fizičke relaksacije.

BLIZANCI
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese. Ukoliko Vas iritira nečije prisustvo ili ponašanje, sacuvajte prisebnost. Ne možete reći sve što mislite, a da to ne izazove i odredjene posledice u zajedničkom odnosu. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

RAK
Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da obave teži ili komplikovaniji deo posla. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku i u važnim pregovorima. Izbegavajte brzopletost. U ljubavnom životu, nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samoljublje ili hirovito ponašanje. Sve ima svoju zdravu meru i granicu. Sugestija: Važno je da se oslonite na svoj razum.

LAV
Nemate dovoljno strpljenja za dodatne obaveze, ali postoje situacije koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Važno je da na što bolji način uskladite svoje želje i mogućnosti. Neko u Vama pobudjuje emotivo interesovanje i dobro raspoloženje. Ne budite nestrpljivi, imaćete razloga za radost. Sačekajte da se neke situacije razjasne u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi i relaksacija.

DEVICA
Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja, da se napravi pravilna deoba poslovnih i finansijskih interesa. Nema potrebe da ponavljate priču, koja izaziva novo nerazumevanje ili oštro negodovanje u krugu saradnika. Razmislite na koji način treba da šarmirate i da odobrovoljite svog partnera. Uvek postoji novi ili dobar način da osvojite dragu osobu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VAGA
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseca na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima. Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

ŠKORPIJA
Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rešenje. Imate dobre ideje i stalo Vam je da ostvarite zajedničke interese. Sposobnost dobrog prilagodjavanja na različite uslove, je nužna za poslovni uspeh. Godi Vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje Vašu unutrašnju sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Moguće je da položaj Meseca utiče na Vasu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Budite razumni, trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti. Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za Vas je »istinito« pre svega ono što Vam je drago da čujete. Sugestija: Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja.

JARAC
Želite da promenite poslovne okolnosti i ne obraćate pažnju na osobu koja Vas zamara kritizerskom pričom. Ne možete svima da ugodite, ali sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na Vaše saradnike. Oslobodite se od nekih »emotivnih kočnica« u skladu sa licnim potrebama, pokažite dobru volju i upriličite neku omiljenu zabavu u dvoje. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

VODOLIJA
Ukoliko Vas privlače izazovne ili nepoznate situacije, potrebno je da prihvatite i odredjeni stepen rizika u poslovnim pregovorima. Ponekad blic procena ume da zavara, obratite pažnju na različite komentare i na vreme zatražite nečiji savet. Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja »emotivni vrhunac«, ali na žalost taj vrhunac brže iščezava i prolazi nego što biste to želeli. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

RIBE
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo, već zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Partner vešto ignoriše Vaše ideje, pokušavate da shvatite značenje skrivenih motiva. Ponekad je teško sagledati kompletnu istinu i odgonetnuti nečije namere. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #659 poslato: 16-05-2017, 11:05:03 »

Vaš horoskop za dan:
16.05.2017.


OVAN
Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju Vas nego Vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih dogadjaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procenite dobar trenutak za nastup. Partner često kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Moguće je da se ne razumete najbolje. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

BIK
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Iritira Vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i sledite svoju savest.

BLIZANCI
Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. Ipak, Vas spoljašnji uspeh ne predstavlja i veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili »merila vrednosti«. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara. Zamerate voljenoj osobi, da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema. Sugestija: Potrebno je da se bolje prilagodjavate na različite promene.

LAV
Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor. Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u Vama pobudjuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Sugestija: Potrebni su Vam dobar podsticaj i dodatna emotivna inspiracija.

DEVICA
Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu Vašeg uspeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku »uzbudljivu zabavu« u dvoje. Neko Vam daje do znanja, da obožava Vašu pojavu ili prisustvo. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj. Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno. Sugestija: Poštedite sebe od neprijatnih situacija i novog uzbudjenja.

ŠKORPIJA
Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije medju saradnicima. Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, posebno osobi koja to zaslužuje. Sugestija: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

JARAC
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu. Sugestija: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

VODOLIJA
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Suviše burno reagujete na »sitnice«, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. Sugestija: Delujete napeto, potrebno je da se opustite.

RIBE
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili. Nema potrebe da izbegavate sučeljavanje. U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočište«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice
 

Stranica je napravljena za 0.236 sekundi sa 21 upita.