Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Sajt o udaljenostima izmedju gradova  (Pročitano 3147 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Baduku

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 9
Sajt o udaljenostima izmedju gradova
« poslato: 23-10-2015, 17:14:57 »

Ukoliko idete prvi put u neki grad automobilom, a ne baratate baš dobro elektronskim uređajima za navigaciju, preporučujem da posetite sajt http://udaljenostigradova.com/.

Tamo ćete naći sve što vam treba u tom slučaju, ali i niz izuzetno korisnih informacija. Uz to što piše kolika je udaljenost gradova u kilometrima kad aje u pitanju drumski put, piše i kolika je vazdušna udaljenost, ali su fokusirani na putovanje sopstvenim automobilom, mada postoje i opcije vazdušnog saobraćaja kada su u pitanju gradovi Evrope i sveta. Tako da ćete tamo pročitati i koliko vam treba vremena od jednog do drugog grada, naravno ako ne ludujete na putu i vozite propisanom brzinom. Imaju i Google mapu sa tačnom putanjom, a videćete i da li na nekom putu ima naplatnih rampi i koliko se plaća putarina, kao i koje benzinske pumpe postoje na tom putu.

I što je nabolje, ne piše samo kolika je udaljenost od Beograda do drugih gradova u Srbiji, već i kolika je udaljenost od Beograda do drugih gradova u okolnim zemljama, ali i zemljama koje su mnogo više udaljene od Srbije.

Na ovom sajtu možete naći inoformacije o udaljenosti od Beograda do recimo : Krfa, Osla, Ljubljane, Soluna, Minhena, Frankfurta, Mostara i Osjeka, ali i Čikaga i Moskve. I što je najbolje, možete naći i informacije o ceni avionskih karata za pojedine gradove sveta, ali i informacije o udaljenosti između nekih manjih gradova u Srbiji, a ne samo od Beograda do njih.
Tako da na jednom mestu, praktično možete saznati sve ono što je važno ukoliko planirate da posetite neki grad, bez obzir da da li se on nalazi u našoj zemlji ili u susednim zemljama, pa čak i o onima koji se nalaze na nekoliko hiljada kilometara udaljenosti od Srbije.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 21 upita.