Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Stranice: [1] 2 3 ... 10
 1 
 poslato: juče u 09:49:56 
Započeo mrmot - Poslednja poruka od strane mrmot
Danas se betonska galanterija sve više i više koristi za popločavanje kako javnih tako i privatnih površina. Upotrebljava se za popločavanja staza i drugih površina:

u parkovima i šetalištima,
za bašte, travnjake i dvorišta,
za gradske trgove i ulice
za terase i balkone,
za bazene,
za trotoare oko kuća,
za prilazne puteve,
za parkirališta,
osim površina napolju, betonske ploče se koriste i za popločavanje unutrašnjih prostorija - garaže, podrumi, stepenice, okapnice, u hodnicima, itd.
Pravi izbor betonskih ploča uveliko može da poboljša i prolepša izgled svakog eksterijera i enterijera, dati mu osečaj reda, strukture i sređenosti, kao i dašak elegancije i univerzalne privlačnosti.

Da pogledamo koje su to prednosti betonske galanterije koje joj omogućavaju tako široku primenu.



Prednosti betonske galanterije
 
Svestranost i različitost
Betonske ploče se proizvode u svim bojama, veličinama, teksturama i oblicima. Ovako velika različitost omogućava stvaranje raznih kombinacija i zadovoljavanje svačijeg ukusa.

Staze mogu da izgledaju jednostavno u jednoj boji, ili da budu razigrane sa više boja i oblika, da liče na mozaik, da imitiraju izgled prirodnog kamena, kaldrme, cigle, itd., izbor dizajnerskih rešenja je ogroman, granica je samo vizija i kreativnost vlasnika i dizajnera.

 

Prilagodljivost
Mogu da se prilagode svim zahtevima i namenama što omogućava širok spektar upotrebe u raznim životnim okruženjima, od staza u parkovima, preko gradskih trgova, pa do individualnih garažnih prilaza.


Čvrstoća i izdržljivost
Betonske ploče se teško lome, ne pucaju, izdržljivi su na pritisak i velike težine (i do 40 N/mm2), podnose teške vremenske uslove, ne upijaju vodu, otporni su na dejstvo leda, ne klizaju se, rezistentni su na dejstvo kiselina, soli, baza i ostalih  hemikalija (deterdženti, natrijum i kalcijum hloridi koji se koriste zimi protiv poledice, itd.). Motorno ulje koje curi iz vozila ostaviće na njih mrlje, ali ih neće oštetiti, što ih preporučuje kao odlično rešenje za popločavanje garaža.

 

Trajnost i dugovečnost
Beton je veoma izdržljiv i trajan materijal koji može da traje decenijama. Zub vremena može da ga okrnji ali ne i da ga slomi.

Ove ploče su fleksibilne i mogu da se šire i savijaju pod teretom bez pucanja na površini. Razlika u odnosu na monolitne betonske ploče je da se pri većem opterećenju svaka ploča malo pomeri i namesti, ali na taj način se ne slomi i ne pukne.

 

Betonska ploča u obliku stopala, odlično rešenje za bazene
           

Lako postavljanje
Betonske ploče se veoma lako postavljaju na pripremljenu ili nepripremljenu površinu. Manipulisati njima je više nego jednostavno. Ako je potrebno, betonske ploče se lako mogu izvaditi i ponovo postaviti. Za njihovo ređanje nije potrebno veliko znanje i ne moraju se zvati majstori, svaki vredan domaćin može sam da ih postavi.

Ako se postavljaju na mesta gde prolaze teška vozila, potrebno je prethodno mašinski nabiti podlogu i postaviti sloj šljunka i tucanika (oko 10 cm). Za površine koje su namenjena pešačkim stazama, podloga ne mora da se nabija.

Preporučuje se da se korenje većeg drveća izvadi, pošto će tokom vremena da podigne podlogu ispod staze.

 
Održavanje
Jedna od njihovih najvećih prednosti je jeftino i lako održavanje. Dovoljno ih je očistiti metlom i povremeno oprati vodom iz baštenskog creva i ostaviti ih da se osuše na suncu. Ukoliko se neka ploča polomi ili ošteti, veoma lako se može zameniti novom.

Izvor teksta https://behatoning-bau.co.rs/blog/betonska-galanterija-za-poplocavanje-4.html

 2 
 poslato: 16-05-2024, 08:05:58 
Započeo mrmot - Poslednja poruka od strane mrmot
Dental Implant Expert poliklinika ima više od tri decenije iskustva u ugradnji zubnih implantata. Sa ponosom možemo da se pohvalimo da smo do sad obavili preko 5500 intervencija iz oblasti implantologije.

Pored ugradnje pojedinačnih zubnih implantata i metodama All on 4 i All on 6 naša poliklinika je specializovana za rešavanje svih komplikovanih slučajeva: nedostatak vilične kosti, 1mm debljina sinusne kosti, sinus lift.

Ponosni smo što je na čelu našeg tima prof. dr Zoran Stajčić, doktor stomatoloških nauka, oblast maksilofacijalne hirurgije, međunarodno poznat i priznat specijalista oralne hirurgije i implantologije. Njegovi mnogobrojni naučni radovi i inovacije iz oblasti oralne implantologije objavljeni su u renomiranim svetskim stručnim časopisima.
https://www.dentalimplantexpert.rs/

 3 
 poslato: 14-05-2024, 19:38:37 
Započeo oglasise - Poslednja poruka od strane oglasise
Prodajem kukuruz secerac, vecu kolicinu. Pozvati na broj 063591661. Boban, Srbobran.

 4 
 poslato: 14-05-2024, 13:20:46 
Započeo invazijaleptira - Poslednja poruka od strane invazijaleptira


Ovaj proizvod ima 2 funkcije: LED lampa + Bluetooth zvučnik.

Možete napraviti savršen ambijent u kući sa ovim modernim proizvodom, koji kombinuje dimobilnu funkciju osvetljenja sa integrisanim Bluetooth zvučnikom.

Trebate samo uključiti Bluetooth na vašem smart uredjaju i upariti ga sa lampom. Nakon toga ispunićete prostoriju muzikom i uživaćete u atmosferi.

Lampa ima i noćni režim u slučajevima kada vam je potreban odmor. A sa 3100Lm, ova lampa vam može obezbediti dovoljno  jakog svetla da zadovolji vase potrebe.

Uz pomoć daljinskog upravljača mozete uključiti, isključiti svetlo, podesiti temperature boje svetla, kao i jačinu svetla i noćni režim.

https://www.xenonlight.rs/blog/led-plafonjera-sa-integrisanim-zvucnikom-koji-se-pokrece-pomocu-bluetooth-a.html

 5 
 poslato: 14-05-2024, 11:55:42 
Započeo groucho - Poslednja poruka od strane Miho
Moj izbor je Bar :xq004:

 6 
 poslato: 14-05-2024, 02:41:53 
Započeo oglasise - Poslednja poruka od strane RichardWilliam

Janjić isotec d.o.o. bavi se prodajom sendvič panela duži niz godina. U ponudi imamo zidne sedvič panele, krovne sendvič panele, sendvič panele od kamene vune, sendvič panele od poliuretana, šrafovsku robu i sav prateći pribor potreban za montiranje sendvič panela.
U ponudi imamo 1. i 2. klasu izolacionih sendvič panela. Druga klasa sendvič panela prestavlja nov panel koji je prethnodno isečen, dimezija sendvič panela u drugoj klasi
U ponudi imamo sendvič panele od kamene vune i sendvič panele od Poliuretana.
Sendvič panele prodajemo u prvoj i drugoj klasi, takodje po potrebi sendvič panele sečemo na meru.
Naši sendvič paneli su nezapaljivi i poseduju potrebne sertifikate.
Sendvič paneli imaju siroku primenu u izgradnji hala, hladnjača, magacina, kao i svih drugih objekata.
posetite nas web adresu    www.sendvicpaneli.rsomegle chat
11313 Smederevo-Mala Krsna
Tel.  +381 69 41 82 947
sendvicpaneliprodaja@gmail.com

Vaša ponuda sendvič panela zvuči veoma korisno.

 7 
 poslato: 11-05-2024, 21:00:56 
Započeo oglasise - Poslednja poruka od strane oglasise
Na prodaju trosobni stanovi u Borci na mirnoj lokaciji
Stanovi imaju od 87 do 91m2 iz tri nivoa
U prizemlju se nalazi kuhinja sa dnevnim boravkom,trpezarijom i manje kupatilo sa tusem.
Na prvom spratu se nalaze 2 spavace sobe i kupatilo
Na drugom spratu se nalazi spavaca soba sa terasom
Stanovi su opremljeni inverter klimama za grejanje i hladjene u svakoj prostoriji
Svaki stan ima izlaz iz dnevnog boravka u zasebno dvoriste kroz koje niko ne prolazi
Parcela je ogradjena i unutar parcele su obezbedjen parking mesta za svaki stan
Stanovi su uknjizeni . Cena 1.850,00 €/m2 + PDV.Useljivo za mesec dana
Svi priključci zavrseni. Upotrebna dozvola do kraja maja.
Mogucnost kupovine na kredit
Tel. 0637099908

 8 
 poslato: 11-05-2024, 06:10:10 
Započeo oglasise - Poslednja poruka od strane oglasise
SZR Servis i ugradnja Klima, firma sa sedištem u Novom Sadu, pruža širok spektar usluga servisa i montaže klima uređaja, uključujući split sisteme, VEF centralne klime i čilere, na području Novog Sada i okoline. Želimo da vas obavestimo da smo spremni da obavimo servis vaših klima uređaja po starim cenama. Takođe, nudimo prodaju i profesionalnu ugradnju svih vrsta klima uređaja sa garancijom proizvođača. Naš tim iskusnih profesionalaca stoji vam na raspolaganju za rešavanje svih problema koji se tiču vaših klima uređaja. Brzo i efikasno rešavamo sve vaše potrebe na teritoriji celog Novog Sada. Pozovite nas i uverite se u našu kvalitetnu uslugu i pristupačne cene. Telefon: 063 508307

 9 
 poslato: 10-05-2024, 07:31:38 
Započeo mrmot - Poslednja poruka od strane mrmot
Nano Klinika BRANT je PRVA poliklinika za Estetsku hirugiju, Radiotalasnu hirurgiju i Implantologiju na Jugoistoku Evrope - koja u svojoj praksi primenjuje NANOTEHNOLOGIJU. Direktor poliklinike– dr. Branko Trklja je specijalizaciju iz Maksilofacijalne hirurgije obavio na VMA u Beogradu, gde je u vreme najvećih naprezanja ljudskih resursa tokom ratova devedesetih, proveo gotovo 7. godina! Nakon toga, počev od 2001. niz godine bio je Zamenik, Pomoćnik i Savetnik Ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije, radeći na projektima uvođenja novih tehnologija u zdravstvene ustanove i koordinirajući rad velikih zdravstvenih centara u državi.

https://www.nanoklinika.rs/o-nama-2/


Tel: +381 69 737 500

 10 
 poslato: 09-05-2024, 21:51:44 
Započeo benson - Poslednja poruka od strane benson
U ponudi stenci dobermana vrhunskih krvnih linija, starosti 3 meseca, odlicnog temperamenta, kompletno vakcinisani, socijalizovani.
Roditelji su titulirani i poseduju genetske testove.
U ponudi su 3 crne zenke, 3 crna muzijaka i 2. braon zenke.
Odgajivacnica: Siempre Peligroso FCI 6780
Za vise informacija kontaktirati odgajivaca na broj: +381616646052 (Viber, What's App)




















Stranice: [1] 2 3 ... 10

Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 21 upita.