• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Vidjeni Ste

Započeo SENJOBER, 03-10-2008, 17:16:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SENJOBER

Koga i gde ste videli a da je sa foruma?

autentik

e sad

jedino što znam prijatelje koji su mi tu po komšiluku

ribica

Ja sam sigurna da sam vidjala autentika 100%,poznata mi je faca skroz,a i stariji je od mene samo godinu,tako smo se verovatno izlazili na istim mestima,Apis,Status,Srce...E sad,mozda znam i ostale,al cik nek neko postavi svoju sliku,pa da razmatramo.Zasto nema teme"ovo sam ja"? :aq01:

Black

Znam Nikolicu sa pecanja...

autentik

Citat: ribica poslato 03-10-2008, 18:55:45
Ja sam sigurna da sam vidjala autentika 100%,poznata mi je faca skroz,a i stariji je od mene samo godinu,tako smo se verovatno izlazili na istim mestima,Apis,Status,Srce...E sad,mozda znam i ostale,al cik nek neko postavi svoju sliku,pa da razmatramo.Zasto nema teme"ovo sam ja"? :aq01:

pa možeš da je pokreneš

svajcarac

Jedino koga sam prepoznao i to iz medija je "gazda" autentik.
Prvi put sam ga  video u masi kada je slikao otvaranje Muzeja vostanih figura a drugi put na prijateljskoj utakmici protiv Napredka iz KS.Sedeo je ispred mene a prepoznao sam ga tek kada je ustao i posao pred zavrsetak utakmice.
Ujedno mi je i"malo dalji komsija" posto  cesto prolazim pored agencije kada sam u Ja.
Nadam se da cu prepoznat jos nekog iz moje generacije..

autentik

svajcarac

Za sada vodis na listi vidjenosti...

ribica

ajde da vidim koga jos znam ovde,neka dignu ruke svi koji su imali decicu u jaslicama vrtica Sunce i Pionir(do 9/2005)?

Bloody_Mistress

Ne znam nikoga...ali polako... :aq17:

Fanta

Dodjoh ovde i sasvim slucajno se prepoznadoh sa Loremo... ispostavilo se da se poznajemo od ranije.  :aq23:

Nase prijateljstvo se nadogradilo u nesto najlepse na svetu  :xq011:
postale smo kume  wq06

Loremo

Citat: Fanta poslato 10-10-2008, 01:43:49
Dodjoh ovde i sasvim slucajno se prepoznadoh sa Loremo... ispostavilo se da se poznajemo od ranije.  :aq23:

Nase prijateljstvo se nadogradilo u nesto najlepse na svetu  :xq011:
postale smo kume  wq06
:aq06: :xq001:

nickollica

da....eto znamo se...ostale ne poznajem

sonja

Znam Loremo,preko bgdcafea,pa smo se konacno upoznale  na  jednom  protestu,pa mi je  i ispricala za ovaj forum,fala ti mnogo Loremo.
Poznajem Sabu,Moravca,Melem. Masiram Gastarbajterke znam sa jednog drugogo foruma,ali ne i licno.Nadam se da cu da upoznam i druge forumase.
pozdrav

Didi

Jagodina i nije veliki grad(posto su uglavnom jagodinci na forumu) tako da sigurno znam neke ljude sa foruma(kd bi postavili sliku)............Upoznao sam  Autentika,imali smo neke "virtualne" saradnje :)
Voleo bih da upoznam jos nekog........ljudi javite se........postavljajte slike..........Ribice postavi novu temu

Fanta

da. znam i Didija. Igrali smo se zajedno kod zgrade :)

Loremo

Citat: sonja poslato 28-10-2008, 07:58:43
Znam Loremo,preko bgdcafea,pa smo se konacno upoznale  na  jednom  protestu,pa mi je  i ispricala za ovaj forum,fala ti mnogo Loremo.

Nema na cemu Sonja, ziva bila i velika porasla! :xq001:

Drago mi je da se ovde osecas prijatno.  :aq23:

Drago mi je i da vidim sve vise tvojih sugradjana medju nama.

:aq26:

Didi

Citat: Fanta poslato 28-10-2008, 19:17:17
da. znam i Didija. Igrali smo se zajedno kod zgrade :)

jeli fanta,od koji si ti ?

Fanta

ribica

Citat: Didi poslato 28-10-2008, 11:49:47
Jagodina i nije veliki grad(posto su uglavnom jagodinci na forumu) tako da sigurno znam neke ljude sa foruma(kd bi postavili sliku)............Upoznao sam  Autentika,imali smo neke "virtualne" saradnje :)
Voleo bih da upoznam jos nekog........ljudi javite se........postavljajte slike..........Ribice postavi novu temu
hej,pa ja sam svoju sliku vec postavila,da,da ovo u levom uglu sam JA,samo u malom izadnju.