Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: mrmot 13-10-2017, 10:15:07

Naslov: Kvalitetni PVC prozori nemacke proizvodnje
Poruka od: mrmot 13-10-2017, 10:15:07
Nemačka kompanija INOUTIC – pionir u ekstrudiranju PVC profila koja to radi još od davne 1956. godine i MR PVC SISTEM D.O.O. – 100% srpsko preduzeće sa 14 godina iskustva u proizvodnji PVC prozora i vrata od PVC sistema INOUTIC sa ponosom nude 4 različita sistema PVC prozora vrhunskog kvaliteta od kojih će jedan sigurno naći put do vašeg doma, čuvati toplinu i ukrašavati ga istom belinom i sjajem dugo godina.
PVC NEMAČKI SISTEMI IZ INOUTIC PORODICE PROFIL
http://www.mrpvcsistem.rs/pvc-stolarija.php (http://www.mrpvcsistem.rs/pvc-stolarija.php)

PVC STOLARIJA izrađena od INOUTIC profila ima niz prednosti ne samo u ekološkom i energetskom smislu već i sa stanovišta arhitektonskog dizajna.

To je zato što prozori pored svojih praktičnih benefita treba da izgledaju dobro. Savremeni prozori treba da obezbede zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uslova i buke, da budu sigurni u smislu zaštite od provala i obijanja, da obezbede minimum održavanja i laku negu.

Ove precizne zahteve ispunjavaju proizvodi izrađeni od INOUTIC profila gde možete naći optimalan odnos između kvaliteta i cene. INOUTIC/DECEUNICK (ranije THYSSEN – član THYSSEN KRUPP) je jedan od vodećih proizvođača kada je u pitanju prerada plastičnih masa.

Bavi se već 50 godina usavršavanjem i preciziranjem visoko kvalitetnih profila za izradu PVC STOLARIJE, sa svojim sedištem u Bogenu.

Kontaktirajte nas

Adresa: Vojačka 56, 11273 Batajnica

Telefon: 011/8482-552

E-mail: office@mrpvcsistem.rs

danijela@mrpvcsistem.rs

prodaja@mrpvcsistem.rs

(http://www.mrpvcsistem.rs/img/logo.png)