Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Sakrijte stomak  (Pročitano 3864 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Sakrijte stomak
« poslato: 26-01-2007, 18:10:37 »

Sakrijte stomak   

Skoro da nema muškarca koji se u nekom trenutku nije suočio s problemom stomaka koji je počeo da raste. Pošto smo svi upoznati s činjenicom da muškarci biološki nisu sposobni da rađaju, jasno je da je tu reč o popularno nazvanom pivskom stomaku, koji se javlja ili kao posledica neumerene količine popijenog piva, ili kao posledica neurednog i neaktivnog života. S obzirom na to da u pojedinim prilikama jednostavno niste u mogućnosti da se suočite s problemom tako što ćete češće odlaziti u teretanu ili se posvetiti iscrpljujućim vežbama, ostaje vam samo da se opredelite za alternativniji metod, koji podrazumeva kamufliranje stomaka odećom.

Laki materijali u tamnijim bojama vaši su najbolji saveznici u tom slučaju. Izbegavajte odeću od tvida, flanela i ostalih teških materijala. Svakako ćete izgledati mršavije u lakim i prirodnim materijalima tamnijih nijansi, a najbolje je da odeća koju nosite uvek bude od glave do pete u istoj nijasni jedne boje. Kada se nađete u poslovnoj varijanti, bilo bi dobro da ispod sakoa nosite usku majicu, čime ćete bar malo utegnuti stomak. Pri izboru desena uvek se pre odlučite za uske vertikalne linije, koje će vizuelno izdužiti vašu figuru. Što se tiče uskih atletskih majica, bilo bi najbolje da ih izbegavate. Umesto njih radije se opredelite za duže rukave, koji će vašem telu dati izvesnu dozu proporcionalnosti.

Na kraju, kad birate pantalone koje ćete obući, izbegavajte one koje se zakopčavaju ispod stomaka. Pravi izbor su dublje pantalone - taj model ima tu prednost što će u svakoj prilici smanjiti obim vašeg stomaka. Ukoliko se budete držali modne kamuflaže, nema nijednog razloga da se ozbiljnije pozabavite skidanjem stomaka. Važno je samo da mu ne dopustite da u potpunosti ovlada vašom figurom.

Izvor: Krstarica
 

Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 20 upita.