Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Kampanja protiv ljubavnih prevara  (Pročitano 3768 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Kampanja protiv ljubavnih prevara
« poslato: 01-11-2007, 06:46:23 »

U okviru kampanje suzbijanja prevara, jedan grad na severu Kine zabranio je upotrebu „zavodljivih“ reči poput „seksi dama“, „zgodan muškarac“ ili „pun kao brod“ prilikom oglašavanja bračnih ponuda, javili su lokalni mediji.

Kinezi se i dalje u velikom broju obraćaju provodadžijama ili agencijama za sklapanje braka u nadi da će tako naći idealnog partnera. Neretko odgovaraju i na bračne ponude koje se objavljuju u štampi, časopisima i na internetu.

Međutim, nakon niza pritužbi od ljudi koji tvrde da su bili prevareni, vlasti Džengdžua, glavnog grada provincije Henan, odlučile su da uvedu malo reda u ovaj unosan biznis, piše list Pekinške novosti.

Od 1. novembra, provodadžije će morati da podnesu sadržaj svog reklamnog materijala na uvid gradskoj vladi. U slučaju izbegavanja obaveza, preti im opasnost da budu doživotno proterani iz grada.

Grad je takođe zabranio da se reklamiraju brakovi sa stranim državljanima, kao i bračne oglase maskirane u pozive za sklapanje novih prijateljstava ili pronalaženje partnera za putovanje.

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 19 upita.