Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: mrmot 03-10-2018, 12:16:30

Naslov: LED PLAFONJERA SA INTEGRISANIM ZVUČNIKOM
Poruka od: mrmot 03-10-2018, 12:16:30
LED PLAFONJERA SA INTEGRISANIM ZVUČNIKOM, KOJI SE POKREĆE POMOĆU BLUETOOTH-a (http://www.xenonlight.rs/blog/led-plafonjera-sa-integrisanim-zvucnikom-koji-se-pokrece-pomocu-bluetooth-a.html)

(http://www.xenonlight.rs/slike/blog/original/led-plafonjera-bluetoth.jpg)

Ovaj proizvod ima 2 funkcije: LED lampa + Bluetooth zvučnik.

Možete napraviti savršen ambijent u kući sa ovim modernim proizvodom, koji kombinuje dimobilnu funkciju osvetljenja sa integrisanim Bluetooth zvučnikom.

Trebate samo uključiti Bluetooth na vašem smart uredjaju i upariti ga sa lampom. Nakon toga ispunićete prostoriju muzikom i uživaćete u atmosferi.

Lampa ima i noćni režim u slučajevima kada vam je potreban odmor. A sa 3100Lm, ova lampa vam može obezbediti dovoljno  jakog svetla da zadovolji vase potrebe.

Uz pomoć daljinskog upravljača mozete uključiti, isključiti svetlo, podesiti temperature boje svetla, kao i jačinu svetla i noćni režim.

Povezivanjem vašeg Smart uredjaja sa lampom možete uključiti/isključiti muziku, podesiti jačinu zvuka kao i menjati odabrane pesme.

Pogodna je za sve prostore, za vasu dnevnu sobu, hodnike, trpezariju, stepeništa, spavaću sobu, kancelariju, kao i ostale stambene i komercijalne prostore.