Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: kontras 20-04-2019, 21:49:05

Naslov: Rezervoari, cisterne septicke jame, separtaori
Poruka od: kontras 20-04-2019, 21:49:05
Proizvodnjom plastičnih kaca i plasticnih rezervoara (https://kacerezervoari.com/) Agroplastika je dođla do niz drugih proizvoda koji mogu da služe umesto onih standardnih, da ih zamne uspešno i dosta jeftinije
cisterne i rezervoari za navodnjvanje (https://kacerezervoari.com/blog/plasticne-kace-cisterne-i-rezervoari-za-navodnjavanje/)
plastične septičke jame (https://kacerezervoari.com/plasticni-rezervoari/plasticne-septicke-jame/)
prečišćavanje otpadnih voda separatori masti i ulja (https://kacerezervoari.com/blog/preciscavanje-otpadnih-voda-separtaori-masti-ulja-nafte/)
Naslov: Odg: Rezervoari, cisterne septicke jame, separtaori
Poruka od: kontras 11-02-2020, 16:50:58
Plastične septičke jame (https://as-kacerezervoari.rs/plasticne-septicke-jame/)
Na našim prostorima kanalizacioni sistemi uglavnom nisu rešeni, čak ni u urbanim delovima. Plasticne septicke jame (https://as-kacerezervoari.rs) su idealno rešenje za sva domaćinstva koja nisu priključena na ove sisteme. Otporne su i na visoke i na niske temperature, a ne šteti im ni UV zračenje. Na njih ne utiču hemijske supstance ni iz zemljišta, ni iz domaćinstva. Pošto su od plastičnih materijala, za njih ne postoji mogućnost korozije.  Podzemne vode ne utiču na njih. Štite od zaraza i neugodnih mirisa.

Zahvaljujući dobro razvijenoj tehnologiji izrade (horizontalni rezervoari i vertikalni rezervoari), iskustvu i kvalitetu plastične septičke jame (https://as-kacerezervoari.rs/kako-funkcionise-septicka-jama/) traju decenijama kada se ugrade, bez ikakvih dodatnih ulaganja. Novac uložen u njih višestruko će se isplatiti, a kada se uzmu u obzir i druge pogodnosti izbor ovog proizvoda će se uvek pokazati ispravnim i korisnim. Odličan kvalitet po pristupačnoj ceni su želja i potreba svakog kupca. Plasticne septicke jame (https://www.pretraga.rs/kace-rezervoari/separatori-masti-i-ulja-i-septicke-jame/)
Naslov: Odg: Rezervoari, cisterne septicke jame, separtaori
Poruka od: BIBICA 02-06-2020, 21:47:56
Veliki izbor bioloških septičkih jama, burad za splavove, bazena,https://plasticnirezervoari.rs/ (https://plasticnirezervoari.rs/)  kao i https://preciscavanjeotpadnihvoda.rs/