Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zanimljivosti iz sveta => Temu započeo: zs 10-07-2007, 21:20:37

Naslov: SMRAD G... NA ELITNOJ OBALI
Poruka od: zs 10-07-2007, 21:20:37
Turisti koji se odmaraju na svetostefanskim plažama umesto toaleta, kojih nema, koriste stoletnu šumu u zaleđu, pa se ovim elitnim delom obale šire neprijatni mirisi, navode meštani Mesne zajednice Sveti Stefan, koji su juče od SO Budva zatražili urgentno rešavanje pomenutih problema.
Igor Barba, direktor "Adriatik Propertis", firme Žan Pjera Baratena koju je "Aman rizors" osnovao u Crnoj Gori, izvinio se građanima i turistima i zamolio ih da se ponovo okupe i protestuju za osam dana.

Četiri najlepše crnogorske plaže na Svetom Stefanu, posle zakupa fimre "Aman rizors" iz Singapura, a čije vlasništvo još nije obelodanjeno, ovog leta nisu stavljene u funkciju, a uz saglasnost Ministarstva turizma Crne Gore.

"Aman rizors" je taj deo obale zakupio na 30 godina i planira da uloži veliku sumu novca u rekonstrukciju objekata na Svetom Stefanu i Miločeru i da ih dovede do ekskluzivnog nivoa, većeg od onog na kojem su u najslavnijim godinama bili.
Ovde zasada ne postoje toaleti niti je do juče bilo vode na tuševima, pa turistima nema druge nego da odu u šumu kad ih nužda potera.

Naslov: Одг: SMRAD G... NA ELITNOJ OBALI
Poruka od: Loremo 27-07-2007, 22:08:31
 Ma gluposti! :aq12: Hemijski toaleti postoje godinama... nego bas ih briga, sto manje da kosta da bi zgrnuli sto vise para. A to sto se unistava i zagadjuje...eto za takve stvari bi, da smo clanica, EU reagovao. Zastita istorijskih spomenika i okoline. Nije to samo crnogorsko! :aq29: