Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zanimljivosti iz sveta => Temu započeo: zs 17-10-2007, 19:43:11

Naslov: Poljske prostitutke spremne za EVRO 2012
Poruka od: zs 17-10-2007, 19:43:11
Varšavske prostitutke su sasvim ozbiljno shvatile pripreme za Evropske prvenstvo u fudbalu EVRO 2012 u Poljskoj i Ukrajini i već sada se reklamiraju među navijačima, potencijalnim mušterijama.

Dok poljska vlada i regionalne vlasti u mestima gde će se igrati utakmice tek imaju maglovite planove i smišljaju gde će naći novac za stadione i autoputeve kojih nema ili modernizuju hotele za navalu navijača, prostitutke su odštampale reklamne letke.

Na brisače automobila već kače letke s porukom: „Dođite, navijači“ ili
„Pobrinućemo se da budete u kondiciji“, uz sliku razgolićene lepotice noći sa fudbalskom loptom i telefone na koje mogu da se jave.

Za strane navijače već su pripremljene poruke na engleskom jeziku: „Hoćeš da se poigramo?“ ili „Trenirajmo zajedno“.

- Prostitucija nije krivično delo i ne vodimo takve statistike - rekla je za jučerašnje Žiće Varšavi portparol prestoničke policije Halina Kenđora- Kula i dodala da policija ne zna koliko prostitutki može da se očekuje na EVRO 2012. Prema nezvaničnim procenama, najstarijim zanatom na svetu bavi se oko 25.000 devojaka i žena u Varšavi, a sigurno je da mogu da očekuju u vreme Evropskog prvenstva i konkurenciju sa Balkana ili zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza.
- Ta reklamna kampanja kalja ugled Varšave. Međutim, jedino što možemo da uradimo jeste da pokušamo da uhvatimo onog ko letke stavlja iza brisača automobila na delu - rekao je listu portparol Skupštine Varšave Tomaš Andriščik, prenosi Fonet.