Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zanimljivosti iz sveta => Temu započeo: zs 06-11-2007, 21:26:59

Naslov: Zaljubljena učiteljica odvela dečaka u Meksiko
Poruka od: zs 06-11-2007, 21:26:59
Trinaestogodišnji Fernando Rodrigez iz Leksingtona, koga je zaljubljena profesorka matematike otela i odvela u Meksiko, vraćen je porodici, a učiteljica je uhapšena i predata agentima FBI koji su je odveli u Sjedinjene Američke Države, gde će joj biti suđeno.

Dvadesetpetogodišnja Kelsi Peterson predavala je matematiku dečaku koji pohađa šesti razred i s njim je imala seksualne odnose. Dečakovi roditelji su pronašli ljubavna pisma i sve su prijavili policiji, koja je počela istragu. Petersonova je 26. oktobra odvela mladog ljubavnika u Meksiko, prenosi Fonet.

Dečak je učiteljicu u pismima nazivao „malom devojčicom“ i objasnio joj da „iako se njihova veza ne zasniva samo na seksu, on je bio dosta dobar“. Učiteljica je učeniku pisala da ga voli i da mu je potpuno verna, obećavši mu da će tako uvek biti. Poklonila mu je i mobilni telefon da bi mogli da razgovaraju bez znanja njegovih roditelja.

Javni tužilac iz Nebraske podigao je protiv zaljubljene učiteljice optužnicu zbog otmice, zlostavljanja deteta i podsticanja maloletnika na delinkvenciju, a federalne vlasti su pripremile optužnicu zbog prebacivanja maloletnika preko državne granice s namerom da ga seksualno iskorišćava.