Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Alternativa i energije => Temu započeo: Zockey 24-01-2008, 17:43:43

Naslov: Bioenergija
Poruka od: Zockey 24-01-2008, 17:43:43
Da razbijemo sumnje u Bioenergiju.
BIOENERGOTERAPEUT je osoba koja manipuliše u isto vreme sa: vašom nebeskom i zemaljskom univerzalnom energijom i sa najljućim protivnikom, a to je podsvest osobe koja je na tretmanu.

Da bi se pristupilo osobi koja se tretira mora se na određen način uključiti u spirale energetskog zaštitnog omotača, a onda ih učiniti nepostojećim za bioenergoterapeuta, tek tada se pristupa energijama i disbalansima u organizmu.

Problem baždarenja energetske koncentracije u delovima tela pacijenta u mnogome zavisi od podsvesti koja može biti unapred pripremljena od strane pacijenta i vršiti opstrukcije bioenergoterapeutu na svakom pokretu. U tom slučaju prestaje rad rukama i prelazimo na duhovni nivo pročišćenja gde je podsvest nemoćna i čistimo organizam od perifernog ka centralnom, a centralni ka višem i viši u u univerzalni energetski prostor.

Visoko razvijeni bioenergoterapeut upija crne magle prilikom duhovnog čišćenja i tako sprečava negativnu energiju da zaposedne drugu osobu.

Mnogo se razlikuju objašnjenja da negativna energija loše utiče na bioenergoterapeuta – što je definicija osoba koje se bave nečim, a pri tom nisu to za šta se izdaju. Uglavnom negativna energija i pozitivna energija su u direktnoj ravnoteži kao i sve ostalo u prirodi, čim jedna na određenom terenu nadvlada drugu dolazi ili do blagostanja ili do katastrofa.

Bioenergoterapeut je osoba – protiv teža prirode negativnim energijama – upijanjem negativne energije bioenergoterapeut leči sebe, jer negativna energija za njega znači život. U isto vreme produkt sagorevanja negativne energije je pozitivna energija u višem nivou i osoba koja tako funkcioniše postaje svetleći prolaz za univerzalnu energiju koja preko njih ulazi na mala vrata u naš svet i omogućava balansiranje pozitivno-negativnog kontinuiteta.
Jednom rečju bioenergoterapeut balansira postojećim energetskim statusom pacijenta, omogućava mu korenite promene uz pomoć univerzalne energije i najvažnije može napraviti zaštitu pacijenta koja može trajati 30 dana i duže, zavisi od pacijentovog životnog okruženja.

Uticaj bioenergoterapeuta na pacijenta može biti različito od osobe do osobe prihvaćen, a spoljašnje manifestacije su uobičajeno blagi osećaj lakoće, uspavanost, svrab na tretiranim područjima, trnci, podrhtavanje u rukama ili nogama, toplota, hladnoća, osećaj blagog povetarca.

Da li ste vi imali slična iskustva?
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: Dak 04-04-2008, 23:41:14
Imam knjigu Danijela Cangora,koju sam kupio dok sam bio u vojsci,Bioterapija.Odlicna je,jer je pisana obicnim jezikom,bez nerazumljivih termina i bez sminke.Covek na sasvim jasan nacin predstavlja bionergiju,kao i prakticne nacine da je svako isproba na sebi i oseti je.Stvarno se ima osecaj toplote,hladnoce,golicanja...
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: celestina 09-06-2008, 11:25:18
Redovno imam iskustvo,da druge smiruje moja prisutnost,a ja se tada ako sam pre toga bila neraspolozena,osecam odjednom odlicno.Punim baterije pomazuci drugima.Ne umem to bas ni sebi objasniti ali tako je.To se desava cak i preko telefona,samim razgovorom,na kraju svima lepo...
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: Schnuffel 20-06-2008, 21:12:31
To je lepo. Verovatno si smirena osoba i imaš jako pozitivno zračenje.
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: celestina 01-07-2008, 06:49:20
Pa ne znam,nisam sebe tako dozivljavala,kao sto me drugi tako vide. :aq09:
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: Zockey 01-07-2008, 06:59:39
To je lepo. Verovatno si smirena osoba i imaš jako pozitivno zračenje.

Ne mora da znaci
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: celestina 01-07-2008, 07:31:28
Pa u principu jesam smirena,i izuzetno volim mir,tisinu i prirodu,
e sad kako zracim to ne znam,znam samo da vise slusam,no sto pricam. :aq29:
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: Zockey 01-07-2008, 20:50:09
Pa u principu jesam smirena,i izuzetno volim mir,tisinu i prirodu,
e sad kako zracim to ne znam,znam samo da vise slusam,no sto pricam. :aq29:
E,to vec mnogo znaci!
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: Natassa 01-07-2008, 21:00:28
Smirena, ali i dinamicna.. Sve sto radim.. znam zasto radim.. nikad ne dizem buku i dreku..  kazu ljudi.. pozitivno zracim.. optimista,  puna snage , volje, istrajna..  hm... nisam bioenergeticar al .. mogu pozitivno uticati na ljude.. ja bih to nazvala ubedljiva sam..  :)
Naslov: Одг: Bioenergija
Poruka od: mmance 25-06-2010, 14:58:26
Ma ja mislim da takve stvari kao bioenergija ne postoje. Ne postoji u smislu kao sad neko ima mnooogo vise od drugih pa sad on moze nesto da leci itd itd. To ti je isto kao kad bi neko imao visinu 5 metra. Znaci svi smo tu negde po svemu i po visini i po tezini i po intelektu, bioenergiji, itd itd. Znaci razlika je u svemu izmedju pojedinaca samo do +/-20% a nikako enormno mnogo.