Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Alternativa i energije => Temu započeo: anny 21-04-2008, 13:58:01

Naslov: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 21-04-2008, 13:58:01
ŠAUMBRA-SIMPTOMI
12 znakova vaše probuđene Božanskosti  1. Bolovi i "žiganje" u tijelu, posebno u vratu, ramenima i leđima. Ovo je rezultat intenzivnih promjena na nivou vaše DNA (DNK) kako se "Kristovsko sjeme" budi unutar vas. Ovi bolovi će proći.

2. Osjećaj duboke unutarnje tuge bez ikakvog vidljivog razloga. Uzrok ovome je to št osada otpuštate svoju cjelokupnu prošlost (ova i sve prethodne živote) i to uzrokuje osjećaj tuge, potištenosti. To je slično osjećaju kad selite iz kuće u kojoj ste živjeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. I koliko god željeli da se preselite u novu kuću, tu je ta tuga što ostavljate iza sebe sva sjećanja, energiju i događaje koje ste imali u staroj kući. Ovo će takođe proći.

3. Plačete bez razloga. Uzroci su slični gore opisanima. Dobro je i zdravo pustiti suze da teku. To pomaže da se oslobodite stare energije koja se nakupila u vama, unutra. I to će takođe proći.

4. Iznenadna promjena posla i karijere. Veoma čest simptom. Kako se mijenjate vi, tako se mijenjaju i sve stvari oko vas. Nemojte brinuti o pronalaženju "savršenog" posla ili karijere u tom trenutku. Ovo će takođe proći. Vi se nalazite u procesu tranzicije /prelaska/ i možda ćete promijeniti nekoliko poslova (radnih mjesta) dok se ne skrasite u onom koji odgovara vašim interesovanjima.

5. Povlačenje iz porodičnih odnosa. Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom putem stare karme. Kada siđete sa karmičkog točka, vezanost za stara prijateljstva i porodične odnose je otpuštena. Izgledat će kao da se opraštate od vaše porodice i prijatelja. Ovo će također proći. Nakon određenog vremenskog perioda, vi ćete razviti nove veze sa porodicom i pirateljima ako za to bude potrebe. Međutim, tada će vaši odnosi s njima biti bazirane na novoj energiji bez karmičkih vezanosti.

6. Promjene u spavanju. Moguće je da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 sata ujutro. Mnogo se unutrašnjeg rada odvija sada u vama i to često uzrokuje da se probudite kako biste se "odmorili" (od tih unutrašnjih procesa, op.prev.) Nemojte brinuti. Ako se ne možete vratiti natrag na spavanje, ustanite i radite nešto radije nego da legnete u krevet i brinete o onim vašim svakodnevnim problemima. I ovo će takođe proći.

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivati i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bježanjem i čudovišnim prikazama. I to će takođe proći.

8. Fizička dezorijentisanost. Povremeno osjećaćete se veoma "neuzemljenim". Prostor će vas jednostavno "izazivati" jer ćete osjećati kao da ne možete stopalima da dodirnete zemlju, ili ćete imati osjećaj da hodate između dva svijeta. Kako vaša svjesnost prelazi u novu energiju, vaše tijelo ponekad zaostaje. Provodite više vremena u prirodi koja će vam pomoći da primzeljite novu energiju u sebi. I ovo će takođe proći.

9. Učestalo pričanje sa samim sobom. Sve češće ćete pričati sami sa sobom, i odjednom ćete shvatati kako već pola sata mrmljate i pričate sa sobom. Naime, novi nivo komunikacije se sada odvija u vašem biću i vi se nalazite na vrhu ledenog brijega koji se zove pričanje sa samim sobom. Ta konverzacija će se povećavati i postajat će fluidnija, koherentnija i produbljenija. Vi niste ludi, vi ste jednostavno Šaumbra koja se kreće u novoj energiji.
(Ovdje autor pod pojmom Shaumbra smatra svakog pojedinca koji se dovoljno probudio i svjestan je svog pravog porekla).

10. Osjećaj usamljenosti, čak i kad ste u nekom društvu. Osjećat ćete se samima i uklonjenima iz društva drugih ljudi. Imat ćete želju da pobjegnete iz grupa i masa ljudi. Pošto ste Šaumbra, vi hodate svetom, ali usamljenom stazom. Kako vam emocije usamljenosti sve više stvaraju nemir, to će vam biti sve teže da se povežete s drugim osobama u ovim vremenima. Osjećaji usamljenosti također su povezani sa činjenicom da su vas vaši Vodiči napustili. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima i u svim vašim prethodnim životima. Za njih je došlo vrijeme sada da odu i vrate se Kući, kako biste vi prostor svoga bića ispunili vlastitom božanskošću. I ovo će takođe proći. Unutrašnja praznina ispunit će se ljubavlju i energijom vaše vlastite Kristovske svjesnosti (Kristovska svjesnost = naše Više Ja)

11. Gubitak strasti/zainteresovanosti. Osjećat ćete totalno odsustvo strasti, sa malo ili nimalo želje da radite bilo šta na svetu. To je u redu, i predstavlja deo ovog procesa. Upotrebite ovaj period života da ne radite - ništa. Ne borite se sa sobom kad je u pitanju ovaj osjećaj, jer i taj osjećaj će nakon nekog vremena - proći. To je slično restartovanju vašeg kompjutera. Morate ga zatvoriti na određeno vrijeme kako biste uveli sofisticirani nov softver ili u ovom slučaju novu energiju hristovskog sjemena.

12. Duboka čežnja za Domom. Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih simptoma i vaših trenutnih uslova življenja. Možete osjećati duboku i preplavljujući želju da napustite ovu planetu i vratite se Domu svome. To nije suicidalan osjećaj. Nije baziran ni na besu ili frustraciji. Ne želite praviti veliku buku oko tog osjećaja ili "dramiti" oko toga ne samo drugima, već ni sebi. Postoji u vama jedan tihi dio koji želi otići Kući. Korijen ovom osećaju je zaista jednostavan. Vi ste završili svoj karmički ciklus. Vi ste ispunili vaš ugovor za ovaj život. Spremni ste početi novi život dok ste još u ovom istom fizičkom tijelu. (To znači da ste završili u cjelosti sa karmom ovog života i umjesto da umrete što bi ranije bio slučaj - u prethodnim životima, zahvaljujući specijalnoj Milosti koja dolazi od samog Boga datoj u ovim posebnim, "zadnjim" vremenima, u mogućnosti ste da započnete novi život u istom tijelu, a da ne morate prethodno umreti - op. prev.)
Dakle, tokom ovog procesa "prelaska", imate unutrašnja sećanja na to kako je biti na drugoj strani.

Da li ste spremni prijaviti se za novu turu dužnosti ovde na Zemlji? Jeste li spremni preuzeti izazov prelaska u novu energiju? Da, iako biste već sada, ovog momenta, mogli otići Kući. Ali ako ste došli čak dovde, i nakon mnogih, zaista mnogih života, bila bi sramota da napustite sve ovo prije kraja filma. Uz to, Duh vas treba ovdje da pomognete drugima da i oni pređu u novu energiju. Oni će trebati ljudskog vodiča, baš kakav ste vi, koji je već poduzeo to putovanje iz stare u novu energiju. Staza kojom sada upravo kročite obezbjeđuje vam iskustva koja će vas osposobiti da postanete Učitelj Novog, Božanskog Čovjeka. I koliko god vaše putovanje ponekad bilo usamljeničko i mračno, zapamtite jedno - VI NIKADA NISTE SAMI.
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: celestina 09-06-2008, 11:00:39
Anny,odakli ti ovi podaci? :aq09:
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 09-06-2008, 18:51:05
Anny,odakli ti ovi podaci? :aq09:
Ne znam tacno izvor... Zasto- Zbog kritike ili pohvale na tekst?
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: celestina 10-06-2008, 06:24:23
Zbog neke identifikacije...nikako kritika ovo su oblasti koje me mnogo zanimaju.
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 10-06-2008, 11:27:48
Zbog neke identifikacije...nikako kritika ovo su oblasti koje me mnogo zanimaju.
Drago mi je da, još neko, ima sluha za ovakve stvari... :aq07:
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Schnuffel 17-06-2008, 21:58:19
Ja imam sve ove simptome.
Bravo anny po ko zna koji put. :aq05: :aq05: :aq05: :aq05: :aq05: :aq05: :aq05: :aq29: :aq29: :aq29: :aq29: :aq28: :aq28: :aq28: :aq28: :aq28:
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Zockey 17-06-2008, 22:24:04
anny desetka za to kako si me opisala,12 od 12,bravo!
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 17-06-2008, 22:36:28
Meni je potpuno jasno-u sekti smo :aq24:!
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Zockey 17-06-2008, 22:59:31
tek sada ti je jasno?
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 17-06-2008, 23:02:05
Spaliće nas ovde... :aq25:
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Zockey 17-06-2008, 23:12:52
ma kakvi,nasa sekta je najjaca evo sada radim ritual slanja jlubavi svima pa neka ih ona ubije,laku noc anny i ostala deco!
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Schnuffel 18-06-2008, 07:57:38
Zockey dobro jutro.  :aq28:
Ja nastavljam ritual slanja ljubavi koji si ti sinoć počeo. :aq29:
Žao mi je što ovde nema onih koji nas napadaju, ali razumljivo je - oni ovo ne razumeju. :aq19:
Pozdrav svim "sektašima" ove divne "sekte". :aq26:
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Zockey 18-06-2008, 08:05:31
Dobar dan svima,Volim Vas!
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 18-06-2008, 10:35:26
Uh, dobro je, na broju ste... :aq21:
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Zockey 18-06-2008, 11:36:40
niko ne može da me iznervira hahaha
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 18-06-2008, 11:48:54
Zar ja nerviram wq110?
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: Zockey 18-06-2008, 14:38:21
Zar ja nerviram wq110?

ne sreco moja to sam rekao u globalu,tako se lepo osecam da sam samo to i rekao
Naslov: Одг: Šaumbra simptomi
Poruka od: anny 18-06-2008, 15:57:22
E, onda "URA" za životnu energiju ispunjenja :aq08:!!!  :aq28: