Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => ĆUPRIJA => Temu započeo: MASIRAM GASTARBAJTERKE 11-02-2009, 23:27:15

Naslov: ĆUPRIJA NA TV FOX
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 11-02-2009, 23:27:15
Pre nego što počnem da pišem, da kažem nešto da ne bi bilo zabune, kad kažem danas mislim na sredu a sutra na četvrtak. Nezgodno je vreme za pisanje i vremensku orijentaciju ali tako sam navikao.

Dakle, danas sam sasvim slučajno u gradu video ekipu TV FOX kad su se parkirali u centru i izlazili iz kola i priđem, pitam šta snimaju, šta nimili i oni mi kažu da su bili kod predsednika opštine, da su obavili intervju sa njim, da su snimali moravski most i park a da će sad da snimaju dalje po gradu. I ja ih odvedem da snime Višu odnosno Visoku medicinsku školu, a pre škole su snimali Ravanicu, to im baš bilo zanimljivo, O.Š. Đura Jakšić sa zadnje strane i one nove zgrade sa one strane Ravanice, onda su snimili školu ali samo spolja, kasarnu i Muzej. I snimaju oni kasarnu sa jedne strane, sa druge i priđe im onaj sa portirnice i kaže im da to ne bi smeli da snimaju a oni već snimili šta im treba, hehe. Muzej su takođe snimili samo spolja.

Posle sam ih odveo da snime Đuru s prednje strane, Gimnaziju, reko sam im za 100 godina škole, zatim su snimali centar grada, spomenike i tako. Posle su išli u Staru čaršiju da jedu a pokazao sam im i gde se nalazi stadion koji su planirali da snimaju na kraju. I tako sve su snimili samo nisu snimili mene. Hehe. Tako da sam im ja danas bio vodič kroz Ćupriju. Hehe.

Pretpostavljam da su u Ćupriju došli zbog ovog duga i problema sa Milašinom, možda ih je i predsednik pozvao, uglavnom izveštač mi reče da im je Kalaba pričao o tom dugu. Nisu uzimali nikakve intervjue od ljudi po gradu nego su samo snimali grad. U ekipi su bili kamerman i ovaj izveštač
(http://www.foxtv.co.yu/cutenews-onama/data/upimages/zvonko_NINKOV.jpg)
koji se zove Zvonko Ninkov a reportažu o Ćupriji će da emituju sutra u vestima u 11 sati, pola 4, 6 i 11 uveče tako da bi tada trebalo da gledate televiziju Fox.
Naslov: Одг: ĆUPRIJA NA TV FOX
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 11-02-2009, 23:33:00
E da, zaboravio sam da kažem da su mi rekli da su pre susreta sa mnom snimali Školu za muzičke talente.
Naslov: Одг: ĆUPRIJA NA TV FOX
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 12-02-2009, 17:50:22
E koj maler. Pokvarila mi se televizija FOX, slika loša-katastrofa ! Jel gledao neko ?
Naslov: Одг: ĆUPRIJA NA TV FOX
Poruka od: Black 12-02-2009, 21:38:48
Nije se pokvarila slika na Fox-u nego nije imalo struje na Crnom Vrhu a predajnik Fox-a nije priključen na agregat , tako da mislim da niko nije gledao ovde taj prilog.
Naslov: Одг: ĆUPRIJA NA TV FOX
Poruka od: posmatrac 13-02-2009, 16:43:22
TV FOX treba da objavi reportazu o tome kako je Milasin zidao gradski stadion i finansirao FK "Moravu".
Gledaoci ce moci sami da ocene da li je Milasin zaista ulozio svoje ili opstinske pare u dogradnju stadiona i da li je to sto je izgradjeno vredno toliko para (narocito zato sto stadion sada izgleda toliko ruinirano i uruseno kao da je sve izgradjeno jos pre 50 godina, a ne pre dve-tri godine).
:aq21:
Naslov: Одг: ĆUPRIJA NA TV FOX
Poruka od: STRANACH 14-02-2009, 11:59:08
Izgradjen je 1952god,