Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zanimljivosti iz sveta => Temu započeo: autentik 31-03-2006, 17:58:34

Naslov: Grudi odredjuju karakter
Poruka od: autentik 31-03-2006, 17:58:34
Istraživači tvrde da samo jedan pogled na ženski dekolte otkriva brojne tajne


Neobična “naučna disciplina” čiji znalci mogu iz ženinih grudi pročitati budućnost razvila se u Španiji još u 18. vijeku. U međuvremenu ta je drevna “vještina” zaboravljena, ili je poznata uskom krugu ljudi, koji je skrivaju kao zmija noge, pa su današnji muškarci osuđeni na šture poglede u ženski dekolte.

Ali kako bi tu “muku” ipak malo olakšali muškarcima koji su u potrazi za ženom svog života vodeći svjetski stručnjaci, predvođeni istraživačima sa uglednog američkog Univerziteta Yalea napravili su tipologiju ženskih grudi koja muškarcima pomaže da samo jednim pogledom na ženske grudi procijene kakvog je karaktera neka dama.
Žene čije su grudi pri vrhovima šiljaste teže ostvarenju viskokih ciljeva, ali su uglavnom prelijene da bi preduzele bilo kakakv napor potreban za društveni/poslovni proboj. Žene čije su grudi pak okrugle, odnosno odgovaraju obliku jabuke, tvrde stručnjaci, mnogo teže postižu orgazam od ostalih žena, ali su zato izuzetno uspješne u poslu i često se uspinju do najviših pozicija unutar kompanije.
Dame koje imaju malo veći razmak među grudima idealne su za brak, a njihove karakteristične grudi garant su dobrog seksa, uvjereni su američki istraživači. Žene većih grudi ili pak one čije su grudi posustale u borbi s gravitacijom vole vladati situacijom i često traže muškarce od kojih mogu napraviti “papučare”.
Dame manjih grudi uporne su i probitačne, s jasnim ciljem u životu, ali često zbog svoje ambicioznosti dožive brojne ljubavne brodolome. Dotakli su se istraživači i sve popularnijih “silikonki”, a za žene takvih grudi tvrdi se da su idealne za provode, ali nipošto za brak zbog svog avanturističkog duha i neukrotivosti. Takođe, istraživači tvrde da većina žena koja ima silikone u grudima pati od nekog psihičkog problema.


Preuzeto sahttp://www.fivewpg.cg.yu/index.php
Naslov: Одг: Grudi odredjuju karakter
Poruka od: MIK 02-06-2010, 11:38:54
 :aq21:  :xq011:  :aq21: aaaaaaaaa jel'imas nesto vezano za muuu....da  :xq003: il'k....  :aq24:
 :xq005: :aq28: