Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Sport => Temu započeo: Armija 08-05-2009, 21:29:52

Naslov: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 08-05-2009, 21:29:52
Trening rukometasica u petak pred utakmicu i tesko gostovanje Radnickom iz Kragujevca koja se igra u nedelju ispratilo je 10 najvernijih navijaca.Navijanje tokom treninga dobro,u nekim delovima odlicno.Navijali smo svih 1h i 30minuta koliko je trajao trening.Skandiranje na foru SUPER LIGA,Samo hrabro srcem svim,u super ligu idemo mi i jos slicno.Tokom veceg dela iskoristili smo priliku da se malo zezamo sa igracicama,skandiramo njihova imena,ali isto tako ni trenera nismo zaboravili....


Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 08-05-2009, 21:32:00
(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00213.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Trening-8maj2009/dsc00294-pic_20.htm)


(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00212.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Trening-8maj2009/dsc00293-pic_19.htm)
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 10-05-2009, 09:18:41
zasto?
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 10-05-2009, 09:20:32
I ako je nasa ekipa igrala lose u ovom mecu,i izgubila jednu vrlo vaznu utakmicu,mi nismo stali.Okupilo se 15 Armejaca koji su poceli od samog pocetka.Navijanje u prvom poluvremenu dobro.Otpevano je dosta pesama koje se odavno nisu cule na tribini.U drugom poluvremenu navijanje fenomenalno.10 sekundi pre kraja krece odbrojavanje i na kraju utakmice pali se tribina,bacaju sitni papirici...Posle toga zandari dolaze na tribinu da nam prenesu vest koja nas uopste nije prodrmala a to je da od sledece utakmice nece da nas vide u halu.Tako da ovim pozivamo sve koji mogu da u subotu dodju u halu sportova da pokazemo ko smo i sta smo - na cemu smo.Rukometasice igraju protiv TEMERINA zadnje kolo.Za ulazak u play-off za Super ligu potrebna je pobeda.SVI U HALU OVO NE SME DA SE PROPUSTI.

(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00316.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Jagodina-Leskovac-952009/dsc00323-pic_27.htm)

(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00315.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Jagodina-Leskovac-952009/dsc00321-pic_26.htm)

(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00314.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Jagodina-Leskovac-952009/dsc00320-pic_25.htm)

(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00311.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Jagodina-Leskovac-952009/dsc00317-pic_22.htm)

(http://armija-jagodina.forumotion.net/users/a8/66/04/57/album/dsc00313.jpg) (http://armija-jagodina.forumotion.net/gallery/ARMIJA-GALERIJA/Rukomet-Jagodina-Leskovac-952009/dsc00319-pic_24.htm)
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 10-05-2009, 22:45:47
Ma pustite ih , neka navijaju kako vole i žele...Sramota je za naš grad da nemamo navijačku grupu ( extremi su out) pa neka bar ovi momci pevaju Jagodincima. Dakle , sva moguća podrška ARMIJI ! Samo nastavike tako , momci!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 10-05-2009, 22:51:16
( extremi su out)

A sto OUT? Nisam u toku.

edit: nisam nista lose mislio...ne znam sto se naprzio zbog reci "dete".
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 10-05-2009, 23:02:08
Pa , koliko znam , Extremi ( grobarsko - ciganska firma) su tražili od kluba da im plaća prevoz na utakmice , besplatan ulaz itd. Zato su se uvredili kada im to nije omogućeno pa ne dolaze više na utakmice Jagodine. Sramota a svakog vikenda pola njih ide u Beograd i navija za grobare ili cigane...i za to od nikog ne traže lovu za put...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 10-05-2009, 23:05:51
A da...nacuo sam nesto. Pa to jeste bezveze. A posebno mi smeta ta centralizacija...a i u sportu je prisutna.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 10-05-2009, 23:08:36
A kakav to plej-of pominješ , Armijo ? Zar prvoplasirani klub Ženske Prve lige ne ide direktno u Super ligu? :aq15:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Sawovsky 11-05-2009, 01:15:50
Pa , koliko znam , Extremi ( grobarsko - ciganska firma) su tražili od kluba da im plaća prevoz na utakmice , besplatan ulaz itd. Zato su se uvredili kada im to nije omogućeno pa ne dolaze više na utakmice Jagodine. Sramota a svakog vikenda pola njih ide u Beograd i navija za grobare ili cigane...i za to od nikog ne traže lovu za put...

Daje se na znanje:

Navijačka grupa Extreme Jagodina ovim zvanično potvrđuje da je stavila svoj rad u hibernaciju i da neće organizovano pratiti FC JA kod kuće, ni na strani. Odluka je doneta konsenzusom članova grupe. Razlozi za takvu odluku su već pominjani na ovom forumu, ali nije na odmet ponoviti:

1. Nerazumevanje od strane uprave kluba i jagodinske sredine uopste za potrebu imanja grupe uvek verne klubu i ultras pokret, kao i ignorantski odnos prema nama. Tri godine smo gradili originalan imidž, išli na utakmice, pravili koreografije, smislili mnogo originalnih pesama i doskočica, napravili par zastava i barjake, išli na gostovanja od kojih su legendarna ona u Varvarinu i Bivolju (5. liga) i Paraćinu (3. liga), a bogami ni od incidenta nismo bežali, sto svedoče brojne krivične i prekršajne prijave koje smo na taj način fasovali. Naše aktivnosti nisu ostale nezapažene, pa su i nagrađene predstavljanjem grupe u časopisima "Navijačke informativne novine" i "Srpski navijač" . Kada je došlo vreme da taj entuzijazam, polet i kreativnost krunišemo premijernim predstavljanjem grupe u 1. Telekom ligi, gde je trebalo da u prošloj sezoni gostujemo Radu, Zemunu, Novom Pazaru, Novom Sadu, i da se navijački odmerimo sa domaćim grupama i vidimo gde nam je mesto, na taj način sazrimo kao grupa i omasovimo se, ostali smo uskraceni za autobuse od uprave, bez kojih tehnički nismo bili u stanju da bilo gde odemo u reprezentativnom broju, što je rezultiralo time da u navijačkom svetu ispadnemo smešni, "navijači za kod kuće", koji ne idu nigde a kući, kao, navijaju. To je tako seljački, tako samo poturice iz Pazara rade. "Naša" uprava, se izgovarala time, da zaboga strahuju da ne pravimo incidente na strani pa da klub bude kažnjen. To je bedan izgovor za cicijaštvo, tačno se po zakonu i propisima zna kad je i za šta klub odgovoran, a kad navijači. Vrhunac uvrede koji nam je nanet desio se u poslednjem kolu i "proslavi titule" kad je nekom dosta urbanom liku sa dosta šmeka palo na pamet da na stadion i posle u halu na ženski rukomet dovede Romske trubače da zagluse pesmu navijača. Igrači nisu ni došli na naš sektor da nas pozdrave i oduže nam se za vernost. Klub nam je pokazao šta misli o nama, i potrebi kluba za navijačima zamenjujući nas za trubače. To je kap koje je prelila času zuči i koja više govori o njima nego o nama. Možda kad jednom budu otižli na neki superligaški stadion, "Karađorđe", "Marakana" ili "JNA", i kad vide mnogo omladine koja peva i maše zastavama, i sve je šareno, lepo i razigrano, mozda će shvatiti da to nije loše, baš onako... super. Kako su oni nas ispoštovali, tako ćemo mi njih poštovati. Što se nas tiče, neka atmosfera na stadionu Jagodine bude kao u Kuli, Zrenjaninu ili Ivanjici, bez organizovane domace grupe. Ako neki grad ili klub nema navijačku grupu, to znači da taj grad i klub svojim odnosom nisu ni zaslužili da imaju navijačku grupu.


2. Jagodina igra u Meridijan "super" ligi. Budući da je grupa Extreme Jagodina bila sastavljena i od lokalnih navijača Partizana i Crvene zvezde (što nikad nismo krili), nemoralno je i nenormalno da navijamo i za FC JA i neki od pomenuta dva kluba, jer se takmiče u istom rangu takmičenja.
Ako bi pevali i Jagodini i Zvezdi/Partizanu da samo njih volimo i za njih živimo, bili bi lažovi, a zna se da Extrem laže samo u muriji.


3. Poslednje, ali ne najmanje bitno, je policijska represija i teror koji smo trpeli. Sigurni smo da bi se kulturnije, uljudnije i normalnije ponašali prema navijačima bilo kog gostujućeg kluba iz Albanije ili sa Kosova nego što su se odnosili prema nama, deci grada. Okruživali su nas, hapsili zbog gluposti i sitnica, dolazili na gajbe, rado nam pisali prijave i zadržavali nas na stadionu i kad nije bilo gostujućih navijača. Ogroman deo odgovornosti za navedeno ide na dušu uprave kluba koja nas nikad i nikako nije zaštitila. Dolazili su ljuti i nervozni, jer su vanredno angažovani, u svoje slobodne dane da se bakću sa nama. Kao da smo ih mi terali da se učlane u kerove. A mogli su lepo da budu drvokradice i zemljoradnici kao njini stari. Nije da se mi povlačimo pred njima, jednostavno nas više mrzi da gledamo njihove ružne njuške.


Važna napomena: postoje tendencije da se organizuje bodrenje Jagodine, ali to nikako ne dolazi od nas. Dolazi od likova koji su kod nas bili jednom-dva puta na tribini, od kojih su neki baš na ovom forumu pisali da su "prevazišli to dranje po stadionima", i koji su za nas pričali da smo budale i glupaci što navijamo za FC JA, i to nedavno. Postoje glasine, od kojih se ograđujemo, ali je vrlo moguće da su istinite, i da su se na to odlučili zbog para koje je uprava obecala da daje navijačima. Pominju se iznosi, neke desetine hiljada dinara. Mi smo navijali iz srca, i zbog druženja i ljubavi prema fudbalskoj igri, a ne zbog para. Mi im ne možemo zabraniti da navijaju za Jagodinu, ali hoćemo da se zna da to nije Extreme. Plaćenicima neka je sa srećom, da u zdravlju i veselju potroše upravine novce.
Neka oni prave grupu, ali neka ne pevaju naše pesme i ne vijore naše zastave,
jer je to naše, jer mi smo to napravili, branili i čuvali tri godine. Uvereni smo da 100% ljudi koji su činili Extreme neće nasesti na lepe price garnirane praznim obecanjima. Za neke nove, koji bi da navijaju za Jagodinu sada, kad je "superligaš", osećamo bolove u predelu prepona. Želimo da se zna, da će kada se i ako se ta nova grupa napravi, biti lažna, kao što je i mnogo toga napravljenog u Jagodini u zadnje vreme lažno.

Pozivamo na moralnost, na postovanje istine i logike.


Extreme ne možete kupiti!


Neka vam trubači budu navijači!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 12-05-2009, 11:50:55
Dosadili ste vise sa time DAJE SE NA ZNANJE o citam vec 101 put.

Mi navijamo zato sto to volimo i zelimo.Mi volimo ovaj klub i grad.

POZIVAM SVE DA U SUBOTU U 19H DODJU U HALU SPORTOVA DA PROSLAVIMO ULAZAK U SUPER LIGU.SVI NA ISTOCNU TRIBINU U HALU JASSA PA ZAJEDNO SA NAMA DA POKAZETE KAKO SE BODRI VOLJENI KLUB.

Zajebite ZVEZDU I PARTIZAN - navijajte sa nama za JAGODINU.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: z.s. 12-05-2009, 13:48:57
Dosadili ste vise sa time DAJE SE NA ZNANJE o citam vec 101 put.

Mi navijamo zato sto to volimo i zelimo.Mi volimo ovaj klub i grad.

POZIVAM SVE DA U SUBOTU U 19H DODJU U HALU SPORTOVA DA PROSLAVIMO ULAZAK U SUPER LIGU.SVI NA ISTOCNU TRIBINU U HALU JASSA PA ZAJEDNO SA NAMA DA POKAZETE KAKO SE BODRI VOLJENI KLUB.

Zajebite ZVEZDU I PARTIZAN - navijajte sa nama za JAGODINU.
E, a jel može sladoled do kraja leta , free kod Pelivana ,za svu sedmoricu - osmoricu samo da više tako ne navijate  :aq11:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 12-05-2009, 20:36:56
Zasto da ovako ne navijamo NE RAZUMEM ?
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 12-05-2009, 21:09:13
Obrisao Mod1.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 12-05-2009, 21:35:13
a xa xa xa xa xa xa xa xa  :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: MAJSTORE.

PA TO NIJE NIKAKVA UVREDA ZA FORUM TO JE LICNA PORUKA NAVIJACKE GRUPE ZA SVE ONE KOJI NAS MRZE I KOJI NAM SE SMEJU.

AJDE BEZI BRE  :xq005: :xq005: :xq005: :xq005: :xq005:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Mod1 13-05-2009, 22:43:49
odredjene postove i komentare obrisao Mod1 zbog neprikladnog sadrzaja.

Molim vas da se pridrzavate Pravilnika.

hvala!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 14-05-2009, 21:10:33
Mislim da je krajnje cinično zajebavati ove momke  koji navijaju za SVE Jagodinske klubove. Ne pitajte šta FK , KK , RK , OK , Jagodina može učiniti za vas , već se pitajte šta VI možete učiniti za ove naše klubove. Pun mi je ( MOD 1 gleda!!) ,, navijača'' koji bi da navijaju za cigane ili grobare a kada treba pružiti NAŠIM  igračima podršku izvoljevaju i prenemažu se! Nije nego , bliži su vam grobari ili cigani. Ja sam težak grobar ALI SAM U SUBOTU PRVI PUT NAVIJAO PROTIV MOG PARTIZANA! I to punim srcem ! I ne osećam se loše zbog toga. Za ovih skoro trideset godina gledanja utakmica , odgledao sam bar 200 utakmica Partizana! I ne može mi neko reći da ,, sam lažov'' . Ne , deco , JA SAM JAGODINAC , volim Partizan više nego išta ali VOLIM I JAGODINU jer sam rođen ovde  i živim ovde. Razmislite malo o tome , vi EXTREMI! :xq008:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: government 14-05-2009, 21:23:02
Bravo Black, ja sam gledao jednu jedinu utakmicu u životu, navijam za Zvezdu ali sam ih mrzeo ko tuđe kad su dolazili u Jagodinu.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 14-05-2009, 22:36:29
Ja nisam odgledao ni jednu utakmicu Zvezde i PARTIZANA zato sto navijam za JAGODINU. ! ! !


Ko je veceras bio u halu sportova mogao je da vidi koliko nas je bilo ono sto ste videli su sve JAGODINCI NEMA delija i grobara medju nama !!!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 15-05-2009, 08:16:35
Pa ja ne volim kada se u gradovima u unutrasnjosti navija za timove iz prestonice...ali kako neko moze da navija za dva tima!? Glupo je.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 15-05-2009, 14:22:53
TITULA,TITULA SLAVILA SE TITULA - TRUBACE STE POZVALI ARMIJU STE SJE*ALI
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: z.s. 15-05-2009, 16:16:54
TITULA,TITULA SLAVILA SE TITULA - TRUBACE STE POZVALI ARMIJU STE SJE*ALI
Trubači će valjda i u ćorku da ih isprate ,a vi deco sam gurajte,al dajte mu ga malo po brojnom stanju bar kad ste na stadionu  :aq28:

A to što volem Zvezdu više nego leba,hebem li ga , tu leka nema    :xq066:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 15-05-2009, 17:51:09
Ma da...ali mi je bezveze da neko navija npr. za Zvezdu i za Jagodinu. Nema mi to smisla.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 15-05-2009, 18:24:26
Hvala svima koji nas podrzavaju.

DODJITE SUTRA DA NAM POMOGNETE PROTIV ZVEZDE BICE SUPER - SLOBODNO DODJITE I NAVIJAJ TE SA NAMA !!!!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 15-05-2009, 21:33:32
Ma da...ali mi je bezveze da neko navija npr. za Zvezdu i za Jagodinu. Nema mi to smisla.
Vidi , to ti je ko kada voleš i Jagodinsko ali i Hajneken...ćaleta i kevu , Mirka i Slavka...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 16-05-2009, 00:40:12
Vidi , to ti je ko kada voleš i Jagodinsko ali i Hajneken...ćaleta i kevu , Mirka i Slavka...

Pa ne bih bas tako definisao tu pojavu...nabrojani se ne bore medjusobno za bodove...oni igraju u istom timu...

P.S. Hajniken i Jagodinsko nisu u istoj ligi...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 16-05-2009, 01:27:35
Onda ti navijaj za svoj jedan tim , ja ću za svoja dva tima i svi srećni...a tačno je da Jagodinsko i Hajneken nisu ista liga , Hajneken je obično izvikano đubre ali skupo i lepo spakovano...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Luna 16-05-2009, 01:34:14
ma BECK"S je najbolji,sta se prepirete  :aq26:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 16-05-2009, 01:35:27
Onda ti navijaj za svoj jedan tim , ja ću za svoja dva tima i svi srećni...

Samo kazem da mi je to bezveze...nista drugo...

a tačno je da Jagodinsko i Hajneken nisu ista liga , Hajneken je obično izvikano đubre ali skupo i lepo spakovano...

Da...a Jagodinsko j kvalitet  :xq005:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 16-05-2009, 01:44:40
Ma samo kažem da je Hajneken lepo upakovana fuš roba koja se skupo prodaje...u čiči bar znam da ima i malo hmelja a ono je čista hemija...isto ko i viski , lepo upakovano skupo  sranje... al ko ga pije , taj je baja , uspeo čovek u životu , jbg , ima se , može se...to je lično moje mišljenje , izgrađeno na osnovu uživanja u istim i na osnovu ličnog zapažanja...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 16-05-2009, 01:50:58
Kako god...ne slazem se ali dobro...nebitno... Meni Cica ima neponovljivo los ukus. A to sto su selosi kod nas navalili na Hajniken zbog nekakvog "drustvenog statusa" ne umanjuje njegov kvalitet.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 16-05-2009, 01:58:11
Kako god...ne slazem se ali dobro...nebitno... Meni Cica ima neponovljivo los ukus. A to sto su selosi kod nas navalili na Hajniken zbog nekakvog "drustvenog statusa" ne umanjuje njegov kvalitet.
Ma u pravu si...svako pivce je lepo , kada je dobro rashlađeno , ali ne previše...do 6 - 7 osećam ukus , posle ide ko voda...hehehehe..aj , kada se vidimo , cimnućemo po jednog čiču i nemca pa ćemo da otvorimo diskusiju na tu temu...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 16-05-2009, 02:03:58
Ma u pravu si...svako pivce je lepo , kada je dobro rashlađeno , ali ne previše...do 6 - 7 osećam ukus , posle ide ko voda...hehehehe..aj , kada se vidimo , cimnućemo po jednog čiču i nemca pa ćemo da otvorimo diskusiju na tu temu...

Zapravo Holandjanina...ali moze i Nemac jer nisam imun ni na Carlsberg  wq65
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 16-05-2009, 02:09:05
Jes , bre , holandeza...de li ja odoh...dakle , biće to vrlo široka diskusija koja će dotaći razne zemlje mile nam Europe...do tada , pozdrav
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Tony Clifton 16-05-2009, 02:11:56
Ma bitan je multietnicitet...da se niko ne oseti zapostavljen...tek kad predjemo sve nacije bicemo spremni za ozbiljnu diskusiju...ovo su sada samo prazne price...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 16-05-2009, 08:27:19
 :xq005: :xq005: :xq005: juhu ovde se prica o rukometu i navijanju ali kad smo vec kod piva moram da kazem da Bez čiče nema priče !!!!


ARMIJO ARMIJO AJMO SVI U GLAS JAGODINSKO PIVO JEDNO JE OD NAS HEJ !!!!!!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: luksa 16-05-2009, 21:00:44
Ja nisam odgledao ni jednu utakmicu Zvezde i PARTIZANA zato sto navijam za JAGODINU. ! ! !


Ko je veceras bio u halu sportova mogao je da vidi koliko nas je bilo ono sto ste videli su sve JAGODINCI NEMA delija i grobara medju nama !!!

Zanimljiva tema, nema sta. Ja slucajno bio u hali i gledao tu utakmicu, zapazio sam da ti navijaci njih dvadesetak koliko se secam sto su mahali zastavama i nesto pevali, daj boze da imaju 200 godina svi zajedno u zbiru. I ko njih da pusti da idu negde na stranu da navijaju, ajde molimte, moze, al' ako im podju i roditelji.
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 17-05-2009, 21:11:07
evo kako je to bilo


(http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet/zrk/slike/001.JPG)

(http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet/zrk/slike/013.JPG)


više slika ovde ------------------>>>>>  http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet_zenski_galerija1.php

Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: z.s. 17-05-2009, 21:37:39
evo kako je to bilo(http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet/zrk/slike/013.JPG)


više slika ovde ------------------>>>>>  http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet_zenski_galerija1.php


Koji beše ovaj lepi dečko sa šampanjcem ?!
Nešto mi je poznat , sigurno sam ga viđao na fakultetu    :aq15:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: SunđerBoba 24-05-2009, 13:01:11
(http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet/zrk/slike/013.JPG)

Izvinite, molim vas...ali ova slika je za psihoanalizu  :xq003:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 27-05-2009, 13:14:55
Rukometni Kup Srbije  -  Jagodina   -   Nedelja 24  Maj

(http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet/zrk/slike1/026.JPG)

(http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet/zrk/slike1/025.JPG)više slika ovde   ---->>>>   http://www.jagodina.autentik.net/sport/rukomet_zenski_galerija2.php

Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 19-09-2009, 22:36:04
U prvom kolu Super lige za rukometašice , naše devojke su izgubile od Vrnjačke Banje na svom terenu rezultatom 26-28
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Armija 07-11-2009, 22:34:53
Super liga - rukometasice

Jagodina-Dinamo petrohemija  39:23


(http://img689.imageshack.us/img689/5179/resizeeeee.jpg)
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 21-11-2009, 23:06:16
Rukometaši pobedili Vranje ( vodeći tim!) u Vranju 35 - 30 a rukomretašice Radnički u Bg. 24 - 23
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 28-11-2009, 23:14:54
rukometaši dobili utakmicu , rukometašice izgubile od Naise ( obe utakmice u Jagodini)
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 05-12-2009, 21:59:21
Rukometašice ponovo razočarale , poraz u Aranđelovcu od Knjaza Miloša  30 - 24
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 12-12-2009, 21:51:16
Rukomet-muški- Jagodina - Napredak Kruševac 34 - 41 !
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Black 21-03-2010, 21:55:48
Rukometašice Jagodine izgubile su vešeras u Jagodini od prvoplasirane ekipe na tabeli , ekipe Zaječara sa 22 : 33 . Zaječarke su bile mnogo bolja ekipa i ovom pobedom su gotovo obezbedile titulu prvaka Srbije. Jagodina zauzima 7. mesto na tabeli .  Rukometaši Jagodine bili su slobodni u ovom kolu i tako zadržali 5. mesto na tabeli , sa bodom zaostatka od mesta koje vodi u Super ligu . U sledećem kolu u Jagodinu dolazi ekipa Zaječara pa uz pobedu i par ostalih rezultata možemo očekivati i borbu za ulazak u Super ligu
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Kengurinjo 03-08-2010, 20:56:19
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Rukomet/182474/Rukometasice-Jagodine-ambiciozno-u-novu-sezonu

Европа напокон у Јагодини!!! Напред наше рукометашице!!!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: FKJGD 10-11-2010, 22:20:42
Dajte nesto kazite o ovim evro utakmicama...red bi bio da se to proprati....Kad se igra? Da li se naplacuje ulaz?...sve sto znate...nije se bas proculo o evropskim takmicenjima u jagodini  :xq004:
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Kengurinjo 11-11-2010, 14:07:17
Субота 19 ч, Хала спортова ЈАССА, ЖОРК Јагодина- (нека екипа из Турске, нисам запамтио име). Улаз бесплатан!
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 11-11-2010, 16:09:47
Pa ja sam im otvorio domen i poceo da radim sajt

nadam se da ce do ponedeljka da bude sve gotovo

http://www.zorkjagodina.com/

pa ce biti i informacija
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: luksa 11-11-2010, 21:13:04
A zna li neko gde je otisla golman Marijana Lucic, koja je branila prosle godine?
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 13-11-2010, 12:18:07
Naše izgubile protiv Italije

Igraju sledeću protiv Nemačke za 7 mesto
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Kengurinjo 14-11-2010, 01:12:30
http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=13&nav_id=472191

Сјајно!!! Сјајне одбране наших голмана... Не искоришћеност крила, сем у контри... Све се заснивало на бековима... Организација је била више него перфектна...
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: FKJGD 14-11-2010, 11:12:02
Naše izgubile protiv Italije

Igraju sledeću protiv Nemačke za 7 mesto

hm jel pticas o odbojci ili....
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 14-11-2010, 15:07:24
moja greska
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 17-11-2010, 13:23:21
http://www.zorkjagodina.com/   - Zenski Omladinski Rukometni Klub JAgodina
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: luksa 17-11-2010, 22:39:50
Mogao si bar da ga zavrsis pre nego sto si ga izbacio, a fontovi su blagi uzas. Izvini, bio sam direktan
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: luksa 17-11-2010, 22:40:14
A sta majketi radi Ljuba u upravi?
Naslov: Одг: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 18-11-2010, 09:26:39
ma ništa sve znam... šta da radim kad im treba hitno sajt za neki turnir u Engleskoj Rusiji...

treba da imaju sajt i trebalo im za ponedeljak... sad ću da ga dorađujem, važno da nešto imaju...
Naslov: Odg: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: lms0605 21-12-2010, 22:30:38
A imena rukometasica verovatno sami treba da upisemo?
Naslov: Odg: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 21-12-2010, 22:52:48
verovatno... hehehe  pa polako treba da mi dostave to pa cemo jedno po jedno...
Naslov: Odg: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: luksa 28-12-2010, 00:29:39
Vidjao sam jednu "malu garavu" po gradu, mogao bi da je slikas i predstavis javnosti, da se bolje upoznamo.
Naslov: Odg: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: Kengurinjo 05-02-2011, 21:20:47
Јагодина после много преокрета добила екипу из Француске (не знам како се зове, али та екипа је из Бордоа) 31-28...
Naslov: Odg: Rukometasi i Rukometasice.
Poruka od: autentik 08-04-2011, 15:13:02
IZVUČENI PAROVI ZAVRŠNICE KUPA SRBIJE
NAJZADOVOLJINIJE JAGODINKE
JAGODINA-Parovi finalnog turnira za kup Srbije za rukometašice su Naisa iz Niša- Zaječar i Nopal iz Bačke Palanke-Jagodina, odlučio je žreb koji je u petak održan u Jagodini. U tom gradu biće održan i finalni turnir  7. i 8. maja. Najzadovoljniji posle žreba bila je ekipa iz Jagodine. Naime, kada je posle Naise izvučen Zaječar salom se prolomio pljesak Jagodinaca, kojima se u tom trenutku ostavrila želja da igraju polufinale sa Nopalom.       
-Mi smo dobili u polufinalu željenog protivnika i očekujem siguran prolaz u finalni meč kupa Srbije. Očekujem da u finalu pružimo najbolju partiju u u ovoj sezoni i ponovimo uspeh iz 1993. godine kada smo osvojili kup. Pred punom halom očekujemo da obradujemo našu vernu publiku i sve koji su verovali u nas, rekao je direktor ŽORK Jagodina Militin Vasić.   
   Zaječarci su, takođe, optimisti, jer u protekle dve sezone nisu izgubili ni jedan meč u domaćim takmičenjima.   
-Prošle godine osvojili smo duplu krunu, očekujem da i ove godine to ponovimo. Pretpostavljam da nam neće biti lako.Polufinale sa Naisom biće izuzetno teško, a pretpostavljam da ćemo finale igrati sa Jagodinom, koja igra veoma dobro. Svi u klubu smo optumisti i verujem da ćemo odbraniti kup, rekao je predsednik RK Zaječar Milan Stanković.
Naisa, i pored teškog žreba, neće da se preda unapred, već najavljuje dobru utakmicu. 
-Nismo imali sreće, jer smo izvukli najtežeg mogućeg protivnika u polufinalu. Ne treba mnogo pričati o Zaječaru, to je skup najboljih reprezentativki Srbije. Svakako da su favorit, ali to ne znači da ćemo sa belom zastavom ući u utakmicu i da ćemo se predati. Pokušaćemo sve da odigramo dobru utakmicu, kazala je direktorka RK Naisa Vesna Petrović.
ŽORK Jagodina
Direktor Milutin Vasić  064 142 77 44