Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Politika - Terorizam - Vlast - Vojska - Stranke => Hronika => Temu započeo: MASIRAM GASTARBAJTERKE 04-10-2009, 20:30:58

Naslov: Bačena bomba na Pink
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 04-10-2009, 20:30:58
Bombom na "Pink"
Блиц - Пре сат и 18 минута

Beograd - U noći između subote i nedelje, dvojica mladića sa kacigama, sa motocikla u pokretu bacila su kašikaru na zgradu RTV "Pink" u Ulici neznanog junaka na Dedinju, a u eksploziji niko nije povređen. Sigurnosne kamere snimile su trenutak bacanja bombe, očekuje se da policija uskoro identifikuje i uhapsi napadače, a najverovatniji motiv bombaškog napada jeste sukob sa obezbeđenjem ove medijske kuće dan ranije.Petnaestak minuta posle ponoći, dvojica mladića sa motocikla u pokretu bacila su kašikaru na glavni ulaz i nastavila vožnju Ulicom neznanog junaka. U eksploziji su potpuno uništena ulazna vrata zgrade RTV "Pink", ali, na sreću, u trenutku eksplozije niko od radnika nije bio u blizini ulaza. Na samoj zgradi ima rupa od gelera, a oštećen je automobil koji je bio parkiran ispred zgrade i vozilo parkirano preko puta, kod prodavnice "Maksi".

- Eksplozija je bila snažna, uspaničili smo se i nisam znala šta se dešava. Istrčali smo iz studija, a hol zgrade je bio prekriven srčom - kaže jedna radnica ove medijske kuće.

Ona navodi da je odahnula kada je čula da nema povređenih.

- U zgradi je zabranjeno pušenje, pa mi, pušači, izlazimo napolje. I to u grupama. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da je neka grupa izašla napolje da bi zapalila cigaretu - kaže sagovornica "Blica".

http://vesti.krstarica.com/index.php?rubrika=aktuelno&sifra=35f49c5e9d18dadfa9f5a57df443e356&lang=2

Eto, kako je malo falilo da ih pušenje ubije. :)

Šalu na stranu, znam da se sad mnogi raduju kada čuju da je bačena bomba na njima mrsku televiziju ali ovo baš i nije lepa vest.
Naslov: Одг: Bačena bomba na Pink
Poruka od: Fanta 04-10-2009, 20:32:54
o tome pričamo na: http://www.autentik.net/forum/index.php?topic=4807.140