Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Internet / Računari => Temu započeo: MASIRAM GASTARBAJTERKE 27-01-2013, 03:52:22

Naslov: Pa dobro bre ljudi, jel je uopšte postojao život pre interneta?
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 27-01-2013, 03:52:22
Ponekad se pitam da li je postojao život pre interneta.  :aq01: Obožavam internet i sve što mogu da vidim i proverim, ja to uradim na netu i ponekad se pitam kako smo mi dolazili do informacija pre ere interneta.  :aq01: Čovek se nekad toliko zanese u internet da prosto zaboravi da su još pre interneta postojale knjige, udžbenici, enciklopedije, biblioteke...a da, uzgred, to postoji i dan danas.  :aq01:

Juče mi trebalo neko mesto u Srbiji i taman posla da ja uzmem kartu da vidim gde je to. Ja to na netu. Isto tako kad mi treba neko mesto u svetu, ja to isto tražim na netu.  :aq24: Ma sve što mogu da nađem, tražim na netu, uskoro ću početi i kondome da tražim na netu, umesto u sobi.  :aq24: Dobro, jeste da je glavna prednost neta BRZINA kojom dolazite do informacija kao i OPSEG tih informacija jer na netu možete da nađete bukvalno sve živo i to odmah ali sam siguran da se mnogi ljudi pitaju isto što i ja-šta smo mi uopšte radili i gde smo bili pre interneta i da li je uopšte postojao život na kugli zemaljskoj pre ere interneta.  :aq24:

Inače ima negde (naravno na netu) zajebancija o tome da li ste i kada zavisni od neta pa ajde kad nađem ću da postavim.

Ja često idem na net na kompu ali na mobilnom retko, ali imam jednu poznanicu koja je bukvalno zavisna od interneta i ide na njega non-stop kad može, što na kompu, što na mobilnom. Dobro, priznajem, nisam baš dotle došao.  :aq01: Vrhunac je bio kad sam prošle godine prvi put surfovao mobilnim internetom u WC-u, sedim na WC šolji, kenjam, dosadno mi i rekoh ajde malo da pročačkam po mobilnom internetu da vidim šta se radi po zemlji, EUropi i svetu dok se ja menjam iznutra.  :aq21:

Koliko ste zavisni od interneta i da li uopšte priznajete da ste se navukli?  :aq01: Što se mene tiče, mogu ja da izdržim bez neta danima pa i nedeljama, evo kad idem u GR tamo ne idem na net tako često i budem bez neta neko vreme ali posle određenog vremena već počinje da me 'vata nervoza, da ne kažem panika.  :aq21:

Ne zna se šta više volim-krevet ili internet!  :xq005:
Naslov: Odg: Pa dobro bre ljudi, jel je uopšte postojao život pre interneta?
Poruka od: ilija7777 27-01-2013, 13:35:33
jedini odgovor na internet zavisnost je - ili se vrati u stvarni svet, ili KONZUMIRAJ JOŠ INTERNETA!
Naslov: Odg: Pa dobro bre ljudi, jel je uopšte postojao život pre interneta?
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 27-01-2013, 18:03:05
Tačan odgovor je pod b. Hehe.
Naslov: Odg: Pa dobro bre ljudi, jel je uopšte postojao život pre interneta?
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 27-01-2013, 18:47:03
Ne mogu da nađem ono na netu.