Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Linkovi => Temu započeo: Baduku 24-06-2015, 10:40:38

Naslov: Autobuske stanice u Srbiji
Poruka od: Baduku 24-06-2015, 10:40:38
Ako vas mrzi da tražite po internetu kako da dodjete autobusom do bilo kog grada u Srbiji, onda evo jedan sajt koji će vam olakšati posao. Na sajtu http://autobuskestanice.com/ su prikazane sve glavne autobuske stanice u gotovo svim, većim i manjim gradovima širom Srbije.

Pored prikaza glavne autobuske stanice u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Vranju i Jagodini, ovde ćete naći sve informacije i o glavnim autobuskim stanicama u mnogim manjim mestima koje će vam biti od koristi. Tu možete, između ostalog pročitati gde se nalazi glavna autobuska u Svijancu, Negotinu, Staroj Pazovi, Ljuboviji, Vrbasu i mnogim drugim gradovima, ali i dobiti kontakt telefone putem kojih možete dobiti sve potrebne informacije vezane za dolaske, odnosno polaske autobusa, kao i za rezervaciju karata. Takođe, možete pročitati i kako je koji grad saobraćajno povezan sa mestima u okolini, ali i sa drugim delovima grada, te kako od glavne autobuske stanice stići do njih. Posebna pažnja na ovom sajtu je usmerena na mnoge korisne informacije koje mogu biti zanimljive turistima koji mu dolaze u posetu.

Jednom rečju, sve što je potrebno da znate o jednom gradu ukoliko želite da ga posetite ćete naći na upravo na ovom sajtu, uz brojne korisne informacije koje se tiču saobraćaja i turističkih atrakcija.
Naslov: Odg: Autobuske stanice u Srbiji
Poruka od: bokij 31-07-2015, 14:19:48
Odlican sajt hvala!