Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Internet / Računari => Temu započeo: kikiriki 18-12-2015, 15:19:06

Naslov: Evo jedan zanimljiv sajt
Poruka od: kikiriki 18-12-2015, 15:19:06
www.ogledalofirme.com (http://www.ogledalofirme.com/?utm_source=forum%20&utm_medium=post&utm_campaign=Evo%20jedan%20zanimljiv%20sajt)

Šta je Ogledalo Firme
Potpuno anonimno postavite komentar ili kolika je plata u firmi u kojoj radite ili u kojoj ste radili. Saznajte kolike su plate i šta ljudi misle o firmama na teritoriji Balkana.
Šta kažu zaposleni
Saznajte šta kažu zaposleni. Da li vole firmu, šta su prednosti a šta mane, da li odobravaju rad direktora i glavnih menadžera. Sve informacije su anonimno postavljenje a takođe ne postoji način da firma utiče na ono što je prikazano.
Kolika je plata
Saznajte kolika je plata u nekoj firmi. Da li gazda plaća na vreme, da li plaća mesečno, nedeljno, dnevno i slično. Sve informacije su kompletno anonimno poslate od strane korisnika, čija anonimnost je zagarantovana i kompanije ne mogu da utiču na informacije koje su poslate.
Zašto ovo radimo
Omogućavajući anonimno širenje vesti o firmi, korisnici konačno mogu da podele šta misle o kompaniji gde su zaposleni ili su bili zaposleni a da nemaju nikakvih negativnih posledica.