Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: oglasise 26-05-2017, 12:21:32

Naslov: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: oglasise 26-05-2017, 12:21:32
"Prevoz putnika u zemlji I inostranstvu sa klimatizovanim kombijem (8+1 sedista), iznajmljivanje istog sa I bez vozaca po povoljnim cenama
Prevoz tereta teretnim kombijem Maxi duzine I visine, u zemlji I inostranstvu, Iznajmljivanje istog sa I bez vozaca. Veoma povoljno.
Prevoz vozila u zemlji I inostranstvu.
Kontakt:
Tel. +381 65 2772-400
E-mail: bokanbogdan985@gmail.com
Bogdan, Apatin
"
Naslov: Odg: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: Michael23 26-05-2017, 14:11:12
Kombi prevoz robe i stvari (http://selidbeubeograd.com/kombi-prevoz-i-kamionski-prevoz/)
kombi prevoz (http://www.a1selidbe.rs/kombi-prevoz-beograd.php)
Naslov: Odg: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: mrmot 29-05-2017, 10:00:51
Ukoliko ne psoedujete svoje kombi vozilo mozete ga iznajmiti:

(http://www.rentacarmms.rs/slike/rentacar/velike/41/rent-a-car-beograd-renault-1.jpg)

Reno Trafic (http://www.rentacarmms.rs/renta-car-vozilo.php?vozilo=41)
Odlične performanse i mala potrošnja uz maksimalnu udobnost, tema su za razmišljanje za rentiranje i porodičnih ljudi. Rentault Trafic je idealno vozilo za rent a car za porodicu. Po gradu troši svega 8,5 l/100 km, što je manje čak i od fabričkih deklarisanih podataka, čime popularnost ovog vozila samo biva veča. Ovo putničko kombi vozilo je mera udobnosti i komfora. Kao i svako komercijalno vozilo, Renault Trafic ima bezbroj varijanti, kombinacija i konfiguracija unutrašnjeg prostora. Mi smo vozili potpuno putničku verziju sa devet sedišta i produženom šasijom. To znači da i sa svih devet sedišta na svom mestu ima ogroman prtljažni prostor zapremine 2,2 kubna metra. Sedišta se inače vade i vraćaju na svoje mesto u dva poteza, bez upotrebe alata. Moguće je oboriti i samo naslon trećeg reda, tako da se tovarni prostor dodatno povećava bez izbacivanja sedišta. Unutrašnjost vozila omogučava eksperimentisanje. Sam razmak između redova je toliki da daje mogućnost da se komforno smeste i vrlo visoki ljudi. Sedišta su mekana, posebno vozačevo koje je u stvari prava fotelja. Donji deo je taman toliko dugačak da pokriva celu dužinu butine a sedište generalno pruža odličnu podršku za vaše telo, što, priznaćete, za duga putovanje puno znači.

Naslov: Odg: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: biciklista 29-06-2017, 21:10:59
Prevoz putnika do Beča (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/kombi-prevoz-putnika-beograd-bec-beograd/)
Naslov: Odg: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: Majkl 11-08-2017, 11:30:57
Mi smo jedan od najzbiljnijih prevoznika u Srbiji, imamao linije za Slovačku, Beč, Grčku, Sofiju ... POsetite naš sajt vitosprint-prevoz (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/kombi-prevoz-putnika-beograd-bratislava/)
prevoz do Slovacke iz Novag Sada (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/kombi-prevoz-putnika-beograd-bratislava/)
kombi prevoz Slovačka Novo Mesto Trenčin Dubnica Zilna Bistrica (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/novo-mesto-trencin-dubnica-povaska-bistrica-zilina/)
kombi prevoz Slovačka Hlohovec Malacky Piestani (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/hlohovec-piestani-malacky/)
kombi prevoz Slovačka Trnava Nitra GalantaZamky (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/trnava-nitra-nove-zamky-sala-galanta-senec/)
Naslov: Odg: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: Joakim 19-10-2017, 14:12:05
Prevoz stvari i robe kamionima, kamion sa kranom (http://"http://www.bagerbeograd.com/kamion-kran-dizalica/"), odvoz suta u Beogradu (http://"http://www.bagerbeograd.com/odvoz-suta-utovar-suta-mini-utovarivacem/")
Naslov: Odg: Kombi prevoz putnika I robe
Poruka od: Majkl 01-11-2017, 12:04:16
Prevoz Beograd Kopaonik Beograd (http://www.vitosprint-prevoz.com/prevoz-putnika/kopaonik/)