Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: PestGlobal 10-01-2018, 14:13:43

Naslov: Pest-Global Group
Poruka od: PestGlobal 10-01-2018, 14:13:43
Firma Pest-Global Group (http://www.dezinsekcija.net/) je firma sa središtem u Beogradu. Pruža usluge dezinfekcije (http://www.dezinsekcija.net/), dezinsekcije (http://www.dezinsekcija.net/) i deratizacije (http://www.dezinsekcija.net/) na teritoriji Beograda, Novog Sada, Niša, kao i na teritoriji Pomoravlja (Paraćin, Ćuprija, Jagodina).
Za razliku od ostalih firmi koje se bave ovim poslom mi smo uveli jedan sistem procene (http://www.dezinsekcija.net/dolazak/) pre početka rada. Taj sistem se sastoji iz toga da stručno i  sertifikovano lice sasvim besplatno dođe do Vas i izvrši procenu stanja Vašeg objekta tako da na licu mesta dobijete uputstva i instrukcije od čega se sastoji proces rada, kao se dalje pridržavati uputstva, kao i detaljan cenovnik (http://www.dezinsekcija.net/vesti/cenovnik-usluga-proizvoda/4609/).

Ukoliko ste fizičko lice (http://www.dezinsekcija.net/fizicka-lica/) za  dezinsekciju bubašvaba (http://www.dezinsekcija.net/bubasvabe/), bubarusa (http://www.dezinsekcija.net/buba-ruse/), stenica (http://www.dezinsekcija.net/stenice/), moljaca (http://www.dezinsekcija.net/moljci/), kao i deratizaciju (http://www.dezinsekcija.net/) na pojavu miševa i pacova dobijete račun u vidu šestomesečne garancije.

Ukoliko ste pravno lice (http://www.dezinsekcija.net/pravna-lica/) dobijete pored računa i potvrdu o izvršenoj dezinsekciji i deratizaciji koja traje narednih šest meseci i koja je neophodna ukoliko Vam na vrata zakuca sanitarna inspekcija.

Možete nas kontaktirati putem telefona 0613092336 ili 0616607336 ili putem mail-a pestglobalgroup@gmail.com
Opširnije o tome kako radimo i poslujemo možete videti na našem sajtu http://www.dezinsekcija.net/ (http://www.dezinsekcija.net/).

(http://www.dezinsekcija.net/wp-content/uploads/2016/01/PREDUZECE_PEST-GLOBAL_GROUP_LOGO-LARGE.png)