Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zanimljivosti iz sveta => Temu započeo: zs 29-09-2007, 17:16:45

Naslov: Digitalne cigarete
Poruka od: zs 29-09-2007, 17:16:45
Pušači na Zapadu, kojima je uživanje u duvanu uskraćeno gotovo svuda osim u svom stanu, biće sigurno obradovani najnovijim pronalaskom - digitalnom cigaretom. Uz pomoć nje zavisnici mogu čak dobiti i potrebnu dozu nikotina, ali bez štetnih hemikalija, toksičnih materija i otrova koji prouzrokuju mnoge bolesti.

Osim toga, te cigarete pušači će moći da zapale na javnim mestima bez straha od kazne jer njima ne truju nikoga oko sebe. Jedan od takvih je proizvoda fabrike „Cronjn7“. Stilizovani valjak u obliku epruvete ima u sebi punjenje i bateriju. U punjenju se nalaze voda, propilen glikol, nikotin i miris duvana. Jedno takvo punjenje jednako je dvema kutijama cigareta. Iako je proizvod relativno skup, punjenja su isplativija od samih cigareta. Taj oblik pušenja korisnika snabdeva potrebnim nikotinom, a ne zagađuje okolinu jer ispušta samo bezopasne pare, ne ostavlja neprijatne mirise na odeći i ne smeta ljudima u okolini. Novi proizvod omogućiće pušačima nesmetan nastavak svoje štetne navike na javnim mestima, a da pritom ne ugrožavaju ničije zdravlje, prenosi Fonet.
Naslov: Одг: Digitalne cigarete
Poruka od: FLOYD 05-04-2010, 11:25:06
EVE GI UZORAK DIGITALNE CIGARETE, KORISCENJE VRLO JEDNOSTAVNO, EKOLOSKI, BEZPLATNO, NIJE STETNO, SAM DA SE OPERE PRE UPOTREBE, ZBOG MIKROBETA

(http://canon.photo.free.fr/galerie/moissons/_62R4638.jpg)