Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Povoljno Putovanje => Turizam - Priroda => Temu započeo: MASIRAM GASTARBAJTERKE 16-02-2014, 00:10:15

Naslov: Nemojte da uplaćujete aranžmane posle jula 2014.!
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 16-02-2014, 00:10:15
Planeta ide prema Zemji: Prete nam ogromni cunamiji, zemljotresi...

Radio stanica "Turner" prenosi upozorenje dr Kaplana o planetu koji ide prema Zemlji. Prema rečima osobe koja se predstavila kao dr. Kaplan sa Univerziteta u Teksasu, objekat čije su dimenzije veličine planete, približiće se Zemlji u avgustu 2014.

Dr. Kaplan isto tako navodi da će Zemlja pre nego što se planeta približi Zemlji osetiti uticaj zbog gravitacije tog nebeskog tela. "Turner" radio stanica razgovarala je o ovom slučaju i sa drugim geolozima i astronomima (stručnjacima u toj branši) koji su potvrdili da, ako je Kaplanov proračun tačan, da će se Zemlja suočiti sa strašnim nepogodama.

Sve će započeti vremenskim anomalijama. Zatim će se povećati broj zemljotresa i vulkanskih erupcija jer će magma iz zemlje biti privučena gravitacijom te planete.

Navedeni stručnjaci su rekli da će doći strašnih cunamija do 1.000 metara visine koji se kreću brzinom 1.200 kilometara na čast, udarajući u obližnje obale na Zemlji.

A kada ova planeta bude u najbližoj tački u odnosu na Zemlju, u avgustu 2014., Zemljom će se proširiti razaranja zbog pomeranja tektonskih ploča. Jedan od stručnjaka naveo je čak da u zavisnosti od gravitacije te planete i ugla približavanja, i sama rotacija zemlje može biti potpuno zaustavljena.

Dr. Kaplan upozorio je da će približavanje i prolazak ove planete u potpunosti promeniti površinu Zemlje u nama nešto potpuno nepoznato.

http://vesti.krstarica.com/svet/planeta-ide-prema-zemji-prete-nam-ogromni-cunamiji-zemljotresi/

Dakle, pošto kažu da nas od avgusta 2014. očekuju straobalna katastrofa i stra'ota  :aq01: nemojte da uplaćujete letnje i zimske aranžmane posle jula i nemojte džabe da bacate pare jer ionako ćemo svi dizginemo!  :aq21:
Naslov: Odg: Nemojte da uplaćujete aranžmane posle jula 2014.!
Poruka od: MASIRAM GASTARBAJTERKE 16-02-2014, 22:23:54
Će dizginemo ki Vlasi na ringišpil. Hahaha.