Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => Reklame => Temu započeo: mrmot 13-06-2017, 15:46:03

Naslov: istrebljivač - dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Poruka od: mrmot 13-06-2017, 15:46:03
Osnovna delatnost firme Istrebljivač je sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije) koje predstavljaju najznačajnije opšte mere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su pretnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.

Pružamo kompletne stručne usluge sanitarne zaštite, kao i savetodavne i ostale srodne usluge vezane za sanitarnu zaštitu, u skladu sa HACCP standardima.

Koristimo najkvalitetnije uvozne ekološke preparate neškodljive za ljude i kućne ljubimce 
Uspešno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namena, škole, zdravstveni objekti, objekti i  sredstva  javnog prevoza, javne površine i objekti za smeštaj i držanje životinja.

Dežurna služba radi od 8-22h

011 630 34 69
066 962 0896
062 872 4445
Adresa: Aleksinačkih Rudara 30
web sajt: http://www.istrebljivac.com- (http://www.istrebljivac.com-)

(http://www.istrebljivac.com/img/dezinfekcija-dezinsekcija-deratizacija-logo-h80.png)Naslov: Odg: istrebljivač - dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Poruka od: novosadjanka 13-06-2017, 16:55:01
Istrebljivač je odlična agencija iz oblasti deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije. Rešiće vas svih napasti u vidu buba i glodara. Poklonite im svoje poverenje i biće prezadovoljni uslugom.
Naslov: Odg: istrebljivač - dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Poruka od: mrmot 27-07-2017, 12:01:11
dezinsekcija gelom

U dezinsekciji ili u postupku suzbijanja insekata se koriste razne metode, u zavisnosti od vrste insekta. Metode dezinsekcije mogu biti korišćene u svrhu suzbijanja insekata

na otvorenim površinama ili
u zatvorenom prostoru.
​​​​Metode dezinsekcije

(http://www.istrebljivac.com/slike/blog/original/6cd9a4e78756698af20bc6589041acae.jpeg)

Gel metoda dezinsekcije se koristi za suzbijanje insekata u zatvorenom prostoru, buba rusa i buba švaba. Sem dezinsekcije gelom do skoro se uvek koristila dezinsekcija vlažnim postupkom ,u  smislu nanošenja  preperata prskalicama pod pritiskom.

Vlažni postupak dezinsekcije je svakako davao dobre rezultate kada je u pitanju dezinsekcija na pojavu buba rusa i buba švaba. Vlažnim postupkom se nanosio preparat koji je imao dvostruku ulogu, ulogu toksičnog dejstva na insekte i dejstva rasterivanja insekata.

Kod postupka vlažne dezinsekcije nakon aplikacije insekticida insekt mora doći u kontakt sa preparatom, tako što kada pređe preko njega insekticid se veže za noge insekta koje on potom liže, i na taj način unese insekticid u svoj organizam.

Kada je u pitaju gel dezinsekcija tu se ostvario napredak jel se preparat nanosi u vidu kapi iz tube, pa je u velikoj meri postupak dezinsekcije olakšan jer se preparat nanosi na samo nekoliko mesta u prostoru koji se tretira. Gel ima za cilj da privuče buba ruse ili buba švabe koje se nalaze u blizini, on je u stvari mamac u vidu hrane, u kom se nalazi insekticid. Kada bube pojedu gel bivaju otrovane i uginjavaju.

Sastav gela za dezinsekciju

Kao aktivna materija u gelu se nalazi insekticid koji nije otrovan po ljude i kućne ljubimce. U pitanju je aktivna materija fipronil, ovaj insekticid ima široku primenu u veterini i zaštiti bilja.

Kada se postižu najbolji rezultati dezinsekcije?

Iskustva pokazuju da najbolji efekat u dezinsekciji buba rusa i buba švaba ima kombinacija vlažnog postupka i gel metode dezinsekcije. Firma Istrebljivač koristi pri dezinsekciji  buba rusa i buba švaba obe spomenute metode.

Praktično vlažnim postupkom preparat se prskalicama pod pritiskom  nanosi po uglovima zida i poda, a gel de aplikuje najviše u kuhinjske elemente i to na šarke vrata kuhinjskog nameštaja, donje delove sudopere, klizače fioka, delove vodovodne i kanalizacione instalacije... Pored kuhinjskog dela stana u kom se vrši dezinsekcija gelom, gel se aplikuje na slična mesta i u kupatila i ostale sanitarne čvorove.

Nakon  izvršene dezinsekcije buba rusi i buba švabe se eliminišu u roku od nekoliko dana iz tretiranog prostora. Garancija na dezinsekciju ovakve vrste je 6 meseci. Iskustva pokazuju da tretiran prostor može biti slobodan od buba švaba i buba rusa i nekoliko godina.

tekjst preuzet sa sajta Isterbljivac (http://www.istrebljivac.com/blog-Dezinsekcija-gelom.html)
Naslov: Odg: istrebljivač - dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Poruka od: Mirjana983 30-07-2017, 13:19:53
Ovo je stvarno neka novina dezinsekcija gelom.
Naslov: Odg: istrebljivač - dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Poruka od: Mirjana983 30-07-2017, 13:23:48
Još interesantnije mi je što postoji garancija 6 meseci na ovu vrstu dezinsekcije.http://www.istrebljivac.com/blog-Dezinsekcija-gelom.html (http://www.istrebljivac.com/blog-Dezinsekcija-gelom.html)
Naslov: Odg: istrebljivač - dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija
Poruka od: PestGlobal 10-01-2018, 13:32:26
Naša Firma Pest-Global Group (ftp://www.dezinsekcija.net/) daje račun nakon izvršenog tretmana. Taj račun je u vidu šestomesečne garancije i daje se pri svakom tretmanu. Bilo da je u pitanju dezinsekcija gelom ili klasična dezinsekcija.Isto tako  Bilo da je u pitaju dezinksecija bubašvaba, bubarusa, stenica ili deratizacija.