Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Kako se znaci zodijaka snalaze u virtuelnom sexu...  (Pročitano 5750 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Kako se znaci zodijaka snalaze u virtuelnom sexu...
« poslato: 10-03-2007, 18:52:56 »

OVAN u pravilu nije znak, koji ce zanemariti fizicki kontakt, u korist '' prazne price '' - ako i pokusa eksperimentirati, trazeci seksualne partnere putem Interneta, raditi ce to na najbrzi i najdirektniji moguci nacin. Bez puno prenemaganja, otvoreno ce predloziti svojim virtualnim simpatijama da se sto prije nadju negdje '' na zemlji '' i pri tome ce svoj poziv uputiti barem desetorici potencijalnih ljubavnika / ca, rukovodeci se devizom : '' pokucaj na puno vrata, pa ce se jedna sigurno otvoriti ! ''

BIK je ipak promisljeniji : buduci da ovaj znak tesko iskazuje svoje najdublje osjecaje i zelje pred neznancima, trebati ce mu dosta vremena da stekne povjerenje u virtualnog partnera, a i u slucajevima kada pobjedi urodjenu stidljivost, ipak nece preuzimati otvorenu inicijativu, vec ce njeznim rijecima potaknuti drugu stranu da otvori karte i pokaze svoje namjere, te ce pri tome znalacki stupnjevati i svoje i tudje uzbudjenje !

BLIZANAC definitivno nema problema sa virtualnim sexom - svakodnevno ce se dopisivati sa velikim brojem partnera, otvoreno ce prepricavati sadrzaje brojnih porno stranica, koje je posjetio, te ce se bezocno nuditi svima, koji budu imali strpljenja da slusaju njegove pomalo bizarne ideje. No, kod njega uglavnom sve ostaje samo na rijecima, a svako svoje iskustvo, prozivljeno na Internetu, u stanju je zaboraviti vec slijedeceg dana !

RAK ce uzivati u visemjesecnom razmjenjivanju dugackih i romanticnih elektronskih pisama, izbjegavajuci '' gole '' opise svojih zelja, no i kod ovog znaka moguca su svojevrsna iznenadjenja. Naime, nije rijedak slucaj da neki naoko mirni i obiteljski nastrojeni Rakovi, nakon sto je njihova bolja polovica vec odavno zaspala, odlaze na Internet u kasnim nocnim satima i postaju pravi zavodnici, koji u okrilju sigurne anonimnosti opsjenjuju usamljena srca, nudeci i njeznost i strast istovremeno !

LAV po pitanju sexa nema inhibicija, pa ce tako i u onom virtualnom zadrzati svoj osjecaj za dramaticnost i dominaciju, te ce uzivati u pomalo egzibicionistickom opisivanju vlastitih iskustava, po mogucnosti pred sto vecom publikom. Kada ga netko stvarno '' zapali '', Lav ce se na sve nacine potruditi da svog odabranika upozna i u '' zemaljskoj '' dimenziji, pa makar se doticna osoba nalazila i na drugom kraju svijeta !

DJEVICA suprotno ocekivanjima i te kako zna uzivati u mogucnosti da na anoniman nacin govori o svojim potisnutim i u stvarnom zivotu nerealiziranim seksualnim mastarijama. Svojim virtualnim partnerima precizno ce opisivati sve polozaje, u kojima bi zeljela biti obljubljena, a o cemu je uglavnom citala u knjigama. Pri tome ce ostati na ljubaznoj i hladnoj distanci, pa joj se niposto ne preporucuju strastveni i emotivni partneri, koji je samo mogu izmuciti sa svojim pretjeranim zahtjevima.

VAGA ce uzivati u bezbriznom flertu sa velikim brojem virtualnih obozavatelja, izbjegavajuci vulgarne prostake, koji nece shvatiti njezinu potrebu da sva svoja iskustva, pa tako i ona erotska, pretvori u sofisticirani umjetnicki dozivljaj. Bespostedno ce se razbacivati sa obecanjima i komplimentima, te ce svojim prijateljima sa Interneta priustiti puno slatkih trenutaka ! Ipak, zahvaljujuci svom urodjenom osjecaju za diplomaciju, znati ce balansirati izmedju vise partnera, dobro pazeci da pri tome nikoga ne povrijedi.

SKORPION u virtualnom sexu ne pokazuje urodjenu sigurnost, jer tesko moze kontrolirati svoje partnere preko kompjutera i za tu vrstu '' lake '' zabave naprosto nije ni dovoljno otvoren, ni mentalno opusten. I u virtualnom sexu, kao i u onom zemaljskom, ponekad ce uskracivati uzitak i sebi i svojim simpatijama, zeleci na taj nacin ispitati granice njihove izdrzljivosti, pa zbog takvog sebicnog stava moze dozivjeti puno razocarenja. Preporucuje mu se manje mrzovolje i vise povjerenja u ljude !

STRIJELAC ce na vrat - na nos uletjeti u svaku avanturu, pa tako i u iskustvo virtualnog sexa. Svoje potencijalne ljubavnike zavoditi ce sa velikom dozom sarma i vedrine, uz obilje pomalo nerafiniranog humora. Njemu nisu strani novi oblici komunikacije, jer voli siriti svoja obzorja i upoznavati pripadnike drugih kultura, pa ce Internet za njega biti upravo idealan medij. U svojim pustolovinama ipak nece biti pretjerano vjeran, ali ce mu zbog mastovitosti i vatrenih erotskih izljeva puno toga biti oprosteno !

JARAC je u svemu temeljit, pa ce tako i svoje virtualne ljubavnike pomno proucavati, prije nego sto ih pocne dugotrajno i strpljivo osvajati ! Kako nije pretjerano vjest u verbalizaciji svojih erotskih zelja, ponekad ce ostaviti dojam hladne i suzdrzane osobe, sto je velika varka. Oni partneri, koji uspiju dovoljno dugo izdrzati sa njim, upoznati ce i drugo lice ovog Saturnovog znaka, koji moze biti izuzetno pohotan i silovit u izrazavanju svojih nagona, onda kada sam sebi dozvoli da se opusti i oslobodi iz zatvora vlastitih ogranicenja.

VODENJAK obicno naglo i nepromisljeno ulijece u tudje zivote i otvoren je prema novim iskustvima, no virtualni sex mu ipak moze donijeti odredjena razocarenja. Naime, njegova potreba da dubokom duhovnom ljubavlju obuhvati bas sve sto je ljudsko, pa tako i sferu nagona i seksualnosti, cesto puta ce biti krivo protumacena kao izraz prebujne i perverzne maste, te mu se niposto ne preporucuje komunikacija sa ustogljenim i konzervativnim ljudima, a koji pate od seksualnih predrasuda.

RIBE ce svojom senzibilnoscu ponekad upravo zablistati u virtualnom sexu, jer njihova masta nece biti sputana materijalnim ogranicenjima, a kako uzivaju u mjenjanju identiteta, znati ce i sebi i svojim partnerima priustiti vanredne duhovno - erotske uzitke, koji ce nadilaziti granice vremena i prostora. No, ove zaljubljive prirode mogu postati i zrtvama beskruploznih zavodnika, pa im se ipak ne preporucuje pretjerano povjerenje prema neznancima, koje upoznaju na Internetu.
 

Stranica je napravljena za 0.065 sekundi sa 24 upita.