Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: CUDNE SMRTI!  (Pročitano 4591 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
CUDNE SMRTI!
« poslato: 06-06-2009, 12:04:35 »



   Britanac Ian, bokser amater, obesio je boksersku vreću za električni vod u svojoj garaži i pri prvom udarcu o vreću pao mrtav od strujnog udara. U najužem izboru za američku nagradu Darwin koja se svake godine dodeljuje pokojnicima za "posebno idiotski način na koji su umrli" osim Britanaca zastupljene su i druge nacionalnosti.

Kanadjanin Robert naumio je da preleti slapove Nijagare privezan za raketu vlastite izrade. Ali, voda je ušla u mehanizam za paljenje dok je jurio prema slapovima na vodenim skijama i, umesto da se digne u vazduh, siroti  Robert je poginuo pri padu s visine od preko 50 metara.

Amerikanac Joshua počeo je štucati u baru u Baltimoru, zamolio prijatelja da ga udari po grudima koliko jače može i umro smrskanog grudnog koša.

Velikih izgleda za nagradu Darwin koja se dodeljuje sledeći mesec ima i Filipinac koji je iznad Filipina iskočio iz aviona s ukradenih 25 hiljada dolara i pao ravno u smrt jer mu se padobran kućne izrade nije otvorio.

Pobednik 1997. godine, recimo, bio je Indijac Prakesh Tiwari koji je hteo tigru u zoološkom vrtu u Calcutti čestitati Novu godinu i staviti mu venac od nevena oko vrata. Prakesha je tigar ubio, a njegovog prijatelja Shuresha teško ozledio.

Neimenovani čuvar zoološkog vrta u Paderornu u Nemačkoj dao je slonu koji je imao problema sa probavom 22 tablete za čišćenje,a onda stao iza goleme životinje da vidi hoće li mu lek pomoći. Sredstvo za čišćenje doista je proradilo i to tako brzo da se čuvar nije stigao maknuti, pa se udavio u izmetu.

Pri pokušaju spasavanja pileta koje je upalo u bunar u Egiptu poginulo je šestoro ljudi. Pile je preživelo.

Kena Bargera iz Južne Karoline probudila je usred noći zvonjava telefona. Bunovni Ken greškom je, umesto slušalice, dohvatio svoj pištolj koji mu je stajao na noćnom ormariču i razneo sebi glavu.

Aleksandrijska policija objavila je da je Egipćanin Waheeb Hamoudah poginuo kada ga je sa vrha trospratne zgrade gurnula njegova ovca u trenutku kada ju je došao nahraniti. Egipćanin je na vrhu svoje zgrade držao i hranio "žrtvenu" ovcu šest nedelja uoči Eid-Al-Adha, muslimanske svetkovine žrtvovanja životinja. Naime, u Egiptu je uobičajeno držati životinje na krovu, pogotovo uoči praznika Eid-Al-Adha. Krvavog Waheeba slomljenih kostiju pronašli su susedi. Podlegao je od zadobijenih ozleda i ako je odmah transportovan u bolnicu.
Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...
 

Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 24 upita.